Αρχική » Τα τουρκικά καπάκια της “Αύρα”

Τα τουρκικά καπάκια της “Αύρα”

από Άρδην - Ρήξη

Από την ιστοσελίδα στο facebook Δεν αγοράζουμε Τουρκικά Προϊόντα

Το εμφιαλωμένο νερό ΑΥΡΑ ανήκει στον όμιλο της 3Ε, δηλαδή στην πολυεθνική Coca Cola, και βρίσκεται στην κορυφαία τριάδα των επιχειρήσεων. Στις τρεις πρώτες θέσεις είναι η εταιρία Χήτος ΑΒΕΕ με το Ζαγόρι, η Βίκος και η Coca-Cola 3E με το νερό Αύρα.

Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία το 2013 έκλεισε το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης και τότε ξεκίνησε ο αγώνας των απεργών εργατών που καλούσαν σε μποϊκοτάζ των προϊόντων της πολυεθνικής με το σύνθημα “Ούτε γουλιά Coca Cola μέχρι να ξαναλειτουργήσει το εργοστάσιο”.

Η Has Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş είναι τουρκική εταιρεία που έχει την έδρα της στο Esenyurt Fabrikalar Yolu (Firuzköy Bulvarı) της Κωνσταντινούπολης. Διαθέτει 2 εργοστάσια στην περιοχή Avcılar, δραστηριοποιείται στην παραγωγή ειδών πλαστικής συσκευασίας, όπως είναι τα πώματα, και εξάγει τα προϊόντα της σε 65 χώρες του κόσμου.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες υπάρχει αγαστή συνεργασία ανάμεσα στις 2 εταιρείες. Η Has Plastik προμηθεύει την ΑΥΡΑ με τα πώματα που χρησιμοποιεί στις συσκευασίες της.

Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία Βίκος έχει την δική της, ίσως τη μεγαλύτερη, μονάδα παραγωγής προπλάσματος πλαστικών φιαλών ΡΕΤ και πωμάτων ΡΕ στην Ελλάδα.

Εμείς παραμένουμε αταλάντευτοι:

Δεν αγοράζουμε προϊόντα κατασκευασμένα στην χώρα που κατέχει το 1/3 της Κύπρου, που διεκδικεί 114 ελληνικά νησιά, νησίδες και βραχονησίδες, που κάνει έρευνες σε ελληνικά και κυπριακά ύδατα.

Δεν αγοράζουμε τουρκικά προϊόντα.

Δεν στηρίζουμε την τουρκική οικονομία.

Δεν ενισχύουμε την νεο-οθωμανική επεκτατική πολιτική του Ερντογάν.

Ελέγχουμε πάντα στην ετικέτα την χώρα προέλευσης των προϊόντων που αγοράζουμε.

Προτιμούμε πάντα τα ελληνικά προϊόντα.

Ενδογενής παραγωγική ανασυγκρότηση τώρα!

#StopTurkey #BoycottTurkey #StopErdogan

ΥΓ. Ευχαριστούμε τον φίλο της σελίδας για το φωτογραφικό υλικό που μας έστειλε. Η συνεργασία σας στην προσπάθεια που κάνουμε είναι σημαντική.

ΣΧΕΤΙΚΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΠ 17 Αυγούστου 2021 - 01:04

Ο όμιλος Δαυίδ Λεβέντη ιδιοκτήτες της 3Ε κλπ πούλησε το αντίστοιχο εργοστάσιο pet του Βολου σε τουρκική εταιρεία που ανήκει κατά πλειοψηφία σε ιαπωνική πολυεθνική
Αυτό για τρικαπακο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ