Αρχική » Γ. Καραμπελιάς: Ένα οργανωμένο σχέδιο αλλοίωσης της Ιστορίας – Στόχος η ελληνική ταυτότητα (ηχητικό)

Γ. Καραμπελιάς: Ένα οργανωμένο σχέδιο αλλοίωσης της Ιστορίας – Στόχος η ελληνική ταυτότητα (ηχητικό)

από Άρδην - Ρήξη

Στη συζήτησή του Γιώργου Καραμπελιά με τον Λάμπρο Καλαρρύτη (Εμείς οι Έλληνες- Παραπολιτικά FM) επισημαίνεται ότι είναι εμφανές πλέον και γνωστό σε πάρα πολλούς εδώ και καιρό, ένα οργανωμένο σχέδιο ιστορικής παραπληροφόρησης με στόχο την αλλοίωση της ελληνικής ιστορίας. Τελικός σκοπός να πληγεί η ελληνική ταυτότητα, να αμφισβητηθεί η συνέχεια του ελληνισμού και να κλονιστεί η αντίληψη των Ελλήνων για τον εαυτό τους.

Αποτέλεσμα αυτού θα είναι η υπονόμευση του ηθικού του πληθυσμού ώστε να καταστεί πιο εύκολη η παραίτηση από την υπεράσπιση των εθνικών ζητημάτων και πιο αποτελεσματική η πίεση για αποδοχή “συμβιβασμών” και επιβολής της τουρκικής και κάθε άλλης ατζέντας.

Το σχέδιο, παλαιό όσο και το ελληνικό κράτος, επαναλαμβανόμενο και εκ νέου επιχειρούμενο με μεγάλη ένταση, εκπορεύεται έξωθεν και υλοποιείται με τη συνεργασία εγχώριων ακαδημαϊκών και άλλων παραγόντων την ιδεοληψία, άγνοια, στρεβλή αντίληψη ή και σκοπιμότητα εκμεταλλεύονται οι ιθύνοντες νόες του εξωτερικού.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Επισήμανση 3 Φεβρουαρίου 2022 - 22:12

Η Ρεπούση πάντως κύριε Καραμπελιά, που πρωτοστατεί σε τέτοιες πρωτοβουλίες που καταδικάζετε, αποθεώθηκε σήμερα από τα αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέσα για τις δηλώσεις της κατά του Πολάκη… Νομίζω ότι η σημειολογία εδώ είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ