Αρχική » Γ. Καραμπελιάς: Το Κίνημα Woke που «σαρώνει» το δυτ. Πολιτισμό (βίντεο)

Γ. Καραμπελιάς: Το Κίνημα Woke που «σαρώνει» το δυτ. Πολιτισμό (βίντεο)

από Άρδην - Ρήξη

Ο Γιώργος Καραμπελιάς μίλησε στο newshub.gr και τον Κώστα Δαμαβολίτη με θέμα την φετινή απονομή των Όσκαρ και την ταινία, «Τα πάντα όλα» που «σάρωσε» με επτά βραβεία.

Ο Γ. Καραμπελιάς, αναφέρεται μεταξύ άλλων στη μαζική υστερία που έχει καταλάβει τις δυτικές κοινωνίες, των ΗΠΑ και της Ευρώπης, που φέρει τη σφραγίδα του woke (αφυπνισμένου) κινήματος. Μια κυριολεκτική σταυροφορία που σαρώνει τις δυτικές μητροπόλεις, όπως λέει χαρακτηριστικά και στο άρθρο του, «Τα πάντα όλα» για να γκρεμιστεί ο δυτικός πολιτισμός.

Όπως σημειώνει δεν είναι καθόλου τυχαίο στην πολιτικά ορθή Woke ταινία, «Τα πάντα όλα», ότι δόθηκαν επτά βραβεία Όσκαρ το 2023! 
Γιατί πρόκειται για την κατ’ εξοχήν ταινία της νέας πολιτικής ορθότητας που προσπαθεί να επιβάλλει το Χόλυγουντ, καθώς περιλαμβάνει ολόκληρη την ιδεολογική παλέτα του Woke κινήματος: Τη φυλετιστική επανάσταση, τη γυναικεία υπεροχή έναντι των ανδρών που υποτάσσονται, τη γυναικεία ομοφυλοφιλία, τη γυναικεία αλληλεγγύη που ξεπερνά τις ταξικές και φυλετικές διαφορές, τον αντιεθνικισμό και τον μετανθρωπισμό 

«Όλα τα έργα (όπως και αυτό) πρέπει να είναι αφυπνισμένα, το Woke που λένε οι Αμερικάνοι. Είναι ενάντια στις παραδοσιακές ταυτότητες. Είναι υπέρ της νέας Πολιτικής Ορθότητας που λέει ότι δεν υπάρχει ανδρικό και γυναικείο φύλο. Υπάρχουν ανδρικές και γυναικείες ταυτότητες, οι οποίες είναι επιλεγμένες. Δηλαδή δεν υπάρχει φυσική ταυτότητα, αλλά είναι κάτι που επιλέγεις. Κάτι που ξεκίνησε από μια πλευρά του φεμινισμού, που λέει ότι το φύλο είναι κοινωνική κατασκευή», τονίζει ο κ. Καραμπελιάς.

Ενισχύστε την προσπάθειά μας κάνοντας μια δωρεά στο Άρδην πατώντας ΕΔΩ.

Γνωρίστε τα βιβλία των Εναλλακτικών Εκδόσεων

Ακολουθήστε το Άρδην στο Facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του Άρδην στο Youtube

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ