Αρχική » Καταστολή: Πράξη δειλών και έντρομων

Καταστολή: Πράξη δειλών και έντρομων

από admin

Από την 25η Μαρτίου κι έπειτα, το κλίμα της αστυνομοκρατίας και της καταστολής έναντι κάθε έκφρασης αντίθεσης και αντίστασης προς το συρφετό της υποδούλωσης έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Την ημέρα της εθνικής εορτής, ο Χρυσοχοΐδης είχε διατάξει να συλλαμβάνουν όποιον κατεβαίνει στην παρέλαση και έχει διάθεση να τη συνδέσει δημόσια με ό,τι συμβαίνει σήμερα –διαταγή που οι του Άρδην βίωσαν στο πετσί τους, με την προσαγωγή των Γ. Καραμπελιά, Χ. Σταματοπούλου, Β. Στοϊλόπουλου, Γ. Ξένου και Ι. Κουλαφέτη, λίγα μέτρα πιο κάτω από τα γραφεία μας στην Αθήνα.

Η πολιτική πράξη του Δ. Χριστούλια τους έβαλε σε νέες περιπέτειες, καθώς τρέμουν την οργή που ξεχειλίζει από τις καρδιές του κόσμου. Γι’ αυτό οι άθλιοι Μπεγλίτης και Κουκουλόπουλος προσπάθησαν να αμαυρώσουν τη μνήμη του νεκρού, ενώ και πάλι ο δειλός Χρυσοχοΐδης διέταξε τους πραιτωριανούς του να οργιάσουν στο Σύνταγμα, αντιμετωπίζοντας με κλοτσιές, κλομπιές, γροθιές και χυδαίες βρισιές κάθε κινητοποίηση. Τα ΜΑΤ τραυμάτισαν βαριά την άνεργη δημοσιογράφο Ρένα Μανιού και τον πρόεδρο της ένωσης φωτορεπόρτερ Μάριο Λώλο, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής 6/4 χειρουργήθηκε, καθώς διαγνώστηκαν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αυτοί που σήμερα διοικούν τη χώρα είναι φανερό ότι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κλείσουν τον κόσμο στα σπίτια τους.

Ταυτόχρονα, είναι εγκληματικό τα «αντιμνημονιακά» κόμματα να αναλίσκονται στον άτυπο, ακόμα, προεκλογικό τους αγώνα, και να παραμένουν μακριά από τους δρόμους, αφήνοντας δίχως καμία πολιτική στήριξη, στα χέρια αυτών των ανθρωποειδών, όλο τον κόσμο που θέλει να διαδηλώσει τη δίκαιη οργή του.

Ωστόσο, ο δειλός Χρυσοχοΐδης δεν θα καταφέρει απολύτως τίποτα: Όταν απέναντί σου έχεις έναν ολόκληρο λαό, τότε καμία συμμορία των ΜΑΤ, ΔΙΑΣ ή ΔΕΛΤΑ δεν σε σώζει…

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ