Αρχική » Οι κωλοτούμπες κάποιων ΜΜΕ…και οι ευθύνες του ΓΑΠ!

Οι κωλοτούμπες κάποιων ΜΜΕ…και οι ευθύνες του ΓΑΠ!

από admin
Αίφνης κάποια ΜΜΕ, ηλεκτρονικά κυρίως, ανέλαβαν το «ξεκατίνιασμα» του πρώην εκλεκτού τους!
Οι κωλοτούμπες κάποιων ΜΜΕ…και οι ευθύνες του ΓΑΠ!

Του Μάρκου Μουζάκη από την ιστοσελίδα newsbomb.gr

Παρακολουθώντας σήμερα το ροή της ειδησεογραφίας στο μείζον θέμα της ημέρας, τις αποκαλύψεις δηλαδή για τις «αλλοιώσεις» στη λίστα Λαγκάρντ και τις πιθανές ευθύνες του τέως τσάρου Γ. Παπακωνσταντίνου, μου φάνηκε ότι ζούσα σε άλλη χώρα, μια χώρα θαυμάτων, μέρες που είναι!

Αίφνης κάποια ΜΜΕ, ηλεκτρονικά κυρίως, ανέλαβαν το «ξεκατίνιασμα» του πρώην εκλεκτού τους!

Και να σου επιθετικές αναλύσεις και να σου επιθέσεις ενάντια στον Γ. Παπακωνσταντίνου!

Και δώστου αφιερώματα και πάρε να ‘χεις και «αποκαλυπτικά ρεπορτάζ» για την απόδειξη των ασυνεπειών του, των αντιφάσεών του, των ψεμάτων του!

Τον έχουν βάλει στη γωνία και τον κανιβαλίζουν!

Ποιοι;

Μα… αυτοί οι οποίοι την εποχή της παντοδυναμίας του τον «προστάτευαν», τον στήριζαν, τον κανάκευαν, τον πρόβαλλαν, είχαν απλώσει δίχτυ προστασίας του και μάλιστα «πυροβολούσαν» όποιον είχε αντίθετη άποψη, όποιον τολμούσε να αρθρώσει κουβέντα ενάντια στο μνημόνιο που ο εν λόγω κύριος αντάμα με τον ΓΑΠ και την υπόλοιπη παρέα υπέγραψαν!

Ήταν τότε για όλους αυτούς τους δημοσιογραφικούς κωλοτούμπες περίπου το υπόδειγμα του συνεπούς πολιτικού, αυτού ο οποίος έσωζε τη χώρα!

Τώρα οι ίδιοι, χωρίς αιδώ, δίχως ίχνος αυτοκριτικής, τον αδειάζουν! Μάλλον τον οδηγούν στο πολιτικό εκτελεστικό απόσπασμα!

Κι ας μην μας πουν, ότι τότε δεν ήξεραν, έ;

Διότι ασφαλώς το θέμα δεν είναι αν ήξεραν τα της λίστας Λαγκάρντ. Το θέμα είναι, ότι εν γνώσει τους πρόβαλλαν ένα κλασικό δείγμα πολιτικής αλαζονείας, «ξερολισμού», πολιτικής αυθάδειας και αντιλαϊκών εμπνεύσεων.

Πρόβαλλαν και αναπαρήγαγαν φαινόμενα αήθους καθεστωτισμού!

Και στο κάτω-κάτω ας είχαν σήμερα την ελάχιστη τσίπα μιας στοιχειώδους έστω αυτοκριτικής, όλοι αυτοί οι δημοσιογραφικοί κωλοτούμπες, μεγάλων ή παρά θιν’ αλός συγκροτημάτων, καναλιών, όλοι αυτοί που συναγελάζονταν με τον Παπακωνσταντίνου και τώρα εμφανίζονται θλιβερά δείγματα της λογικής του «δρυός πεσούσης»…

Και κάτι άλλο:

Γιατί ακόμα και τώρα δεν αναζητούνται –απ’ τους ίδιους αναλυτάδες- οι πολιτικές ευθύνες και του ΓΑΠ;

Δεν ήταν ο Παπακωνσταντίνου ένα απ’ τα εκλεκτά πολιτικά του τέκνα; Δεν ήταν πολιτικό δημιούργημα του Σημίτη που ο ΓΑΠ αξιοποίησε και «έσπρωξε» σε περίοπτη θέση… πρώτο τραπέζι πίστα (στην πολιτική και στην κυβέρνησή του, εννοούμε);

Δεν ανήκε στο λεγόμενο κύκλο των «κηπουρών» του, όπως τους αποκαλούσαν οι ίδιοι οι άσπονδοι σύντροφοί τους;

Δεν ήταν μαζί ο ΓΑΠ κι ο Παπακωνσταντίνου σε εκείνη την περιβόητη συνάντηση στο «Πεντελικό» με στελέχη της HSBC, όταν η λίστα Λαγκάρντ (που περιέχει ονόματα καταθετών σε αυτή την τράπεζα) «έκαιγε»;

ΣΧΕΤΙΚΑ

3 ΣΧΟΛΙΑ

Common sense 29 Δεκεμβρίου 2012 - 23:05

Καλόν είναι να ετοιμαζόμαστε τώρα και για το επόμενο… επεισόδιο του θεάτρου σκιών που λέγεται… παραγραφή των αδικημάτων με βάση τον περιβόητο νόμο περί… ευθύνης υπουργών…
Και βέβαια, όπως αναμενόταν, το θέμα δεν θα ετίθετο καν αν τον περασμένο Μάιο ο Σύριζα κυρίως κι η Δημάρ, κατά δεύτερο λόγο, δεν είχαν επιβάλλει τη διάλυση της βουλής σε μία μέρα και την προσφυγή στις κάλπες το Ιούνιο…
Να χαιρόματε το πολιτικό μας “προσωπικό” μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, συστημικούς και αντισυστημικούς….

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιχάλης Τσολάκης 30 Δεκεμβρίου 2012 - 13:08

Η πρόταση δηλαδή ποια είναι? Να συγκυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ με τους κλεπτοκράτες? Οπότε όλοι οι …..αντιμνημονιακοί θα του κολλούσαν την ρετσινιά του κωλοτούμπα, ? Στην πολιτική δεν μπορείς να τα έχεις όλα, να μην ξεχνάμε ότι η άμεση προτεραιότητα ήταν/είναι η ανατροπή του Μνημονίου !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Common sense 30 Δεκεμβρίου 2012 - 16:46

Λογική η άποψη ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα αλλά με την τακτική του Σύριζα δεν έχουμε τίποτα τελικά αφού το μνημόνιο ακόμα εδώ είναι και ζει κα βασιλεύει κι οι απατεώνες-κλεπτοκράτες στην απέξω… Πάλι στο περίμενε δηλ….
Εν πάσει περιπτώσει δεν έχω διάθεση να διαπληκτισθώ μαζί σας ή με κανέναν. Προσωπικά πιστεύω ότι θα έρθει κι η σειρά του Σύριζα στην εξουσία ο οποίος με την πολιτική του απλά θα ανοίξει το δρόμο στη ΧΑ παρότι το απεύχομαι. Και τότε ο Θεός βοηθός….
Χρόνια σας Πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ