Αρχική » Το Κούρεμα των Κωλοελλήνων

Το Κούρεμα των Κωλοελλήνων

από admin

Το Κούρεμα των Κωλοελλήνων

 

1

«Μελαμψές φυλές
κοντοπόδαρες,
Σειλινοί του κράτους
που ξερνάει και να `τους,
τσιφτετέλληνες
με γονείς ληστές
των συντρόφων τους θύτες
για αμνηστία αλήτες
τώρα διοικητές.
Κράτος ασυστόλων
και πεσμένων κώλων
κωλοέλληνες. 

Η χάρτα αυτού του κράτους κρύβει απάτη
που φτάνει στον γνωστό άγριο ρωμιό
στο ντάτσουν μιας φυλής που ζει φευγάτη
απ’ ό,τι Ελληνικό στον κόσμο αυτό.»

του Βάσου Φτωχόπουλου από το προσωπικό του ιστολόγιο

Ο μέγας Σαββόπουλος μέσα σε λίγες γραμμές ευφυέστατα αναλύει τον μάταιο ελληνικό μας κόσμο. Ρίχνει αυγά στον τοίχο, κανείς δεν ακούει ούτε καν πια στην Βόρειο Ήπειρο (εξολοθρεύσαμε τους βορειοηπειρώτες) ούτε στην Κύπρο. Κουρέψαμε αντί την κεφαλή μας, τον νουν μας. Τώρα όλοι οι Έλληνες καλούμαστε να αποφύγουμε άλλες εθνικές τραγωδίες. Δεν πρέπει να σπάσει ούτε μια ελληνική μύτη. Με μαχητικότητα και σθένος και κουράγιο να αντιμετωπίσουμε το δεξιό ΑΚΕΛ του συναγερμού και να το αναγκάσουμε να φύγει τώρα πριν τελειώσει η θητεία του. Αν ο Χριστόφιας έκανε 5 χρόνια για να μας καταστρέψει και να μας ξεφτιλίσει, ο νέος Χριστόφιας θα τα καταφέρει πολύ πιο γρήγορα. Ο λαός βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη θέση. Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση χωρίς να αντιλαμβανόμαστε ότι στους πολέμους υπάρχουν θύματα. Εμείς θα είμαστε τα θύματα εκτός εάν αντισταθούμε, εάν ξεπεράσουμε τον κακό μας εαυτό και από κωλοελληνες μεταλλαχτούμε σε Έλληνες. Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται. Να κατανοήσουμε ότι οι νεοναζί οι νεοβρετανοι και οι νεοσυναγερμικοι θα πάψουν να μας πατούν στο λαιμό μόνο αν τους αντισταθούμε. Όχι με χάπενινγκ και φουσκωμένα μπαλόνια, αλλά με τον τρόπο που τους αντιμετωπίσαμε το 1940 το 1955 και το 2004. Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία και μιαν οκκάν αρτζίθκια που λέει κι ο ποιητής.

Ο συναγερμός άρχισε να δείχνει τα σάπια και βρώμικα δόντια του. Δεν πέρασε ένας μηνάς από τότε που πήρε την εξουσία και άρχισε τα δαγκώματα. Μόνο οι τυφλοί και οι συνειδητοί προδότες της αγγλολάγνας ελίτ δεν βλέπουν που μας οδηγεί ο Αναστασιάδης, ο άνθρωπος που τάχατες δεν θα δεχόταν κανένα κούρεμα και θα νοικοκύρευε τα οικονομικά μας και διάφορες τέτοιες άλλες αρλούμπες.

Τώρα θα δούμε ποιοι θα σταθούν διπλά στον λαό και ποιοι ξανά θα τον παραπλανήσουν. Δεν έχουμε αυταπάτες. Εμείς αυτόνομα και προσεκτικά θα σταθούμε εμπόδιο στους ξένους και ντόπιους νεοναζί. Τάγματα εφόδου αυτοί ξυπόλητα τάγματα εμείς. Ε όχι και εντελώς ξυπόλυτα κάτι έχει αλλάξει από το 1940 κατι εχουμε μάθει κι εμείς.

«Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή
για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή
Θέλει νεκροί χιλιάδες να ‘ναι στους τροχούς
Θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους.»

Η άνοιξη είναι εδώ, οι νεκροί μας είναι συνεχώς στους τροχούς και τώρα η σειρά μας να δώσουμε το αίμα μας. Αν το έγραψε η μοίρα να βρούμε τον πρωτομάστορα μας απ’ αυτούς που κρατούσαν ελληνικές σημαίες δεν θα είναι η πρώτη φορά. Συνηθισμένοι οι ενωτικοί από τέτοια. Αδέλφια στους δρόμους. Αδέλφια ξανά έξω απ’ το Προεδρικό. Αδέλφια έξω από την γερμανική Πρεσβεία. Αδέλφια εάν είναι να φύγουμε από την ευρωπαϊκή ένωση και το ευρώ για να παραμείνουμε Έλληνες και αφέντες του τόπου μας, πολύ μα πολύ μικρό το κακό. Τα οποιαδήποτε χρέη μας τα ξεπληρώνουμε πουλώντας όλα τα υπάρχοντα μας και όλες τις περιουσίες μας με το χαμόγελο στα χείλη, ω σκατάες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

Μιχάλης Τσολάκης 17 Μαρτίου 2013 - 15:53

Ελπίζω παρόλα αυτά οι Κύπριοι αδελφοί να επανορθώσουν έστω την τελευταία στιγμή ! Ελπίζω, ειδικά οι βουλευτές του ΔΗΚΟ, στην μνήμη του ΑΘΑΝΑΤΟΥ Τάσσου Παπαδόπουλου να καταψηφίσουν, ακολουθώντας το παράδειγμά του !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χριστίνα 20 Μαρτίου 2013 - 13:20

Γιατί να φύγουμε εμείς από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ και να μην ξωπετάξουμε αυτόν που ευθύνεται κυρίως για τη σημερινή κρίση όλων των χωρών του Νότου και δεν είναι άλλος από τη Γερμανία; Τη Γερμανία που κέρδισε πάνω από 60 δις από την κρίση, προκαλώντας πείνα και ανεργία στις δικές μας χώρες. Νομίζω πως ήρθε ο καιρός να βάλουμε αυτό το αίτημα και να το δουλέψουμε συμμαχώντας με τις υπόλοιπες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου. Μπορεί να φαίνεται τρελό για την ώρα, αλλά στην ουσία είναι το μόνο σωστό αίτημα. Να δούμε μετά τι θα εξάγουν οι Οστρογότθοι με ένα μάρκο που θα ισοδυναμεί με δύο ή και περισσότερα ευρώ! Άλλωστε, όπως τους διώξαμε στον πόλεμο, έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε και σήμερα. Να πάνε στα τσακίδια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ