Αρχική » Το βίντεο της διάλεξης «Ορθόδοξη Χριστιανική ανθρωπολογία και Νεωτερική ανθρωπολογία: Οι έννοιες του νου και των αισθήσεων»

Το βίντεο της διάλεξης «Ορθόδοξη Χριστιανική ανθρωπολογία και Νεωτερική ανθρωπολογία: Οι έννοιες του νου και των αισθήσεων»

από Άρδην - Ρήξη

Το Άρδην Θεσσαλονίκης διοργάνωσε το δεύτερο μέρος της διάλεξης «Ορθόδοξη Χριστιανική ανθρωπολογία και Νεωτερική ανθρωπολογία: Οι έννοιες του νου και των αισθήσεων».

Ομιλητής ήταν ο π. Αθανάσιος Παραβάντσος (Θεολόγος, Ψυχοθεραπευτής και πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών). Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στον Εναλλακτικό Πολυχώρο πολιτικής και πολιτισμού του Άρδην στη Θεσσαλονίκη.

Σύντομο βιογραφικό του Αρχιμανδρίτη Αθανασίου Παραβάντσου

Ο Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Παραβάντσος γεννήθηκε, μεγάλωσε και μορφώθηκε στή γεννέτηρά του Θεσσαλονίκη. Έλαβε πρώτα το πτυχίο των Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και αργότερα απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Συστηματική Θεολογία από το ΑΠΘ. Μεταξύ 1998-2002 εκπαιδεύτηκε επαγγελματικά στην ψυχοθεραπεία στό Πανεπιστήμιο του Τορόντο, στον Καναδά, με έμφαση στην ψυχαναλυτική Ψυχολογία του Εαυτού. Χειροτονήθηκε ιερέας το 1992.

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ