Αρχική » Μασσαλία όπως «Αμάρυνθος»

Μασσαλία όπως «Αμάρυνθος»

από Άρδην - Ρήξη

από το Άρδην τ. 62, Νοέμβριος 2006 -Ιανουάριος 2007

«Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του βιασμού μιας 14χρονης μαθήτριας και της βιντεοσκόπησής τους από πέντε συμμαθητές της -ηλικίας 14 και 15 ετών- σε σχολείο της Μασσαλίας, στη Γαλλία. Οι δράστες οδηγήθηκαν στη φυλακή αφού τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.
Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, η νεαρή κοπέλα είχε δεχθεί να έχει σεξουαλική επαφή “στις τουαλέτες του σχολείου” με ένα από τα αγόρια. Ο νεαρός κατέγραψε τα τεκταινόμενα με το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια απείλησε την κοπέλα ότι θα κοινοποιήσει τις εικόνες εάν δεν δεχθεί να έχει σεξουαλικές επαφές και με τους φίλους του.
Η μαθήτρια υπέκυψε με αποτέλεσμα να κρατήσει ο εκβιασμός σχεδόν τρεις μήνες και να τροφοδοτηθεί από νέα βίντεο και ένα αντίγραφό τους σε φορητό υπολογιστή. Η ιστορία αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα, τελείως τυχαία, όταν μια εργαζόμενη στο σχολείο κατέσχεσε ένα τηλέφωνο που κυκλοφορούσε από χέρι σε χέρι, επειδή τα κινητά απαγορεύονται στον περίβολο του κτιρίου»
Γ. Ρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ