Αρχική » Μέρος των δημοτικών τελών να πηγαίνει στην ενίσχυση της Άμυνας – Γ. Καραμπελιάς στο δημoτικό συμβούλιο (βίντεο)

Μέρος των δημοτικών τελών να πηγαίνει στην ενίσχυση της Άμυνας – Γ. Καραμπελιάς στο δημoτικό συμβούλιο (βίντεο)

από Άρδην - Ρήξη

Οι παρεμβάσεις του Γιώργου Καραμπελιά στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 31 Αυγούστου 2020.

Αναλύοντας την τουρκική επιθετικότητα και πώς μπορεί πολύπλευρα να αντιμετωπιστεί, πρότεινε ένα μέρος από τα δημοτικά τέλη να κατευθύνεται στην ενίσχυση της εθνικής άμυνας. Ο δήμος της Αθήνας δεν μπορεί να δαπανά μεγάλα ποσά και να μην κατευθύνει ένα μέρος των πόρων του στην εθνική άμυνα που είναι καθοριστική για το μέλλον της χώρας.

Σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού και και την τάση άρνησης της πανδημίας που κατευθύνεται από συγκεκριμένες δυνάμεις, ο δήμος θα πρέπει να πραγματοποιήσει μια καμπάνια ενημέρωσης ειδικά για εκείνα τα στρώματα (φτωχότερα και περιθωριοποιημένα) που παρασύρονται από τέτοιες ανεύθυνες φωνές.

Ο Γιώργος Καραμπελιάς καυτηρίασε την μεθόδευση της δημοτικής αρχής όλα τα κεντρικά θέματα της πόλης να έρχονται τελευταία στιγμή στο δημοτικό συμβούλιο και χωρίς να έχει γίνει διαβούλευση μεταξύ των παρατάξεων, ειδικά όσων δεν μπορούν, λόγω νόμου, να συμμετέχουν στην οικονομική επιτροπή. Το Πολιτιστικό πρόγραμμα του δήμου προανατολίζεται προς την Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στα πρότυπα του άκρως αποτυχημένου και προκλητικού στολισμού της Αθήνας τα προηγούμενα Χριστούγεννα.

Ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ