Αρχική » Το Άρδην πάει θέατρο: Έγκλημα και Τιμωρία του Φ. Ντοστογιέφσκι – θέατρο ΕΛΕΡ – 5/2/22

Το Άρδην πάει θέατρο: Έγκλημα και Τιμωρία του Φ. Ντοστογιέφσκι – θέατρο ΕΛΕΡ – 5/2/22

από Άρδην - Ρήξη

Η ομάδα πολιτισμού του Άρδην σας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε την παράσταση, Έγκλημα και Τιμωρία του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι σε σκηνοθεσία της Όλιας Λαζαρίδου το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 21.00. Επειδή είναι οι τελευταίες παραστάσεις παρακαλούμε όσοι/ες φίλοι/ες θέλουν να δουν την παράσταση να τηλεφωνήσουν στα γραφεία του Άρδην στο 2103826319 μέχρι την Παρασκευή στις 14.00 για να κλείσουμε μαζικά εισιτήρια.

Έγκλημα και Τιμωρία

5 Φεβρουαρίου @ 9:00 μμ – 10:30 μμ

Έγκλημα και Τιμωρία

Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι

Σκηνοθεσία Όλια Λαζαρίδου

«Από τη μία έχουμε μία αναίσθητη, ανάξια και άχρηστη γριά τοκογλύφο που όχι μόνο είναι άχρηστη μα, στην πραγματικότητα, κάνει κακό στον κόσμο. Που δεν ενδιαφέρεται για κανέναν παρά μόνο για τον εαυτό της και που σύντομα θα πεθάνει.

Καταλαβαίνετε;

Κι απ’ την άλλη, οι ζωές νέων ανθρώπων που αχρηστεύονται γιατι δεν έχουν ούτε να φάνε. Χιλιάδες καλές πράξεις θα μπορούσαν να γίνουν με τα χρήματα της γριάς που αλλιώς θα τα πάρει μαζί στον τάφο της.»

Τη χρονιά που διανύουμε, το 2021, συμπληρώνονται 200 χρόνια από τη γέννηση του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι (1821-1881), του σπουδαιότερου ίσως, «προφήτη» του 20ου αιώνα. Ως φόρο τιμής στον ίδιο και στο έργο του, η Όλια Λαζαρίδου σκηνοθετεί, το «Έγκλημα και Τιμωρία».

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο θέατρο ΕΛΕΡ, Φρυνίχου 10, 10558, Αθήνα

Τo σκηνικό της παράστασης είναι δημιουργία του ζωγράφου Χρήστου Μποκόρου.

Στη βιόλα η Ελένη Φουρλάνου.

Παίζουν: Νικόλας Μίχας, Κωνσταντίνος Μπλάθρας, Χριστίνα Τασκασαπίδου

Τιµές εισιτηρίων: 14 ευρώ κανονικό
8 ευρώ Αµεα, φοιτητικό και άνω των 65 

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ