Αρχική » Ο Γ. Καραμπελιάς στο newshub.gr: «Η Τουρκία έχει γιγαντωθεί από τα σφάλματα τα δικά μας»

Ο Γ. Καραμπελιάς στο newshub.gr: «Η Τουρκία έχει γιγαντωθεί από τα σφάλματα τα δικά μας»

από Γιώργος Καραμπελιάς

Ο Γιώργος Καραμπελιάς, συγγραφέας, εκδότης και επικεφαλής του Κινήματος Αρδην, μιλά στο newshub.gr παραχωρώντας μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με βασικό θέμα το σκηνικό που έχει στηθεί στην ανατολική Μεσόγειο, με τις εκλογές που πραγματοποιούνται ή θα πραγματοποιηθούν σε Κύπρο, Τουρκία και Ελλάδα.

Ο κ. Καραμπελιάς αναφέρεται στη σημασία των εκλογών σε γεωπολιτικό επίπεδο, αλλά και σε κοινωνικοπολιτικό. Συμφωνα με τον ίδιο στην Ελλάδα

«Εδώ και χρόνια λέω ότι έχει γίνει το εξής παράδοξο. Ενώ οι αλλαγές στην Ελλάδα, στην προηγούμενη περίοδο, στη Μεταπολίτευση, ήρθαν από τα Αριστερά (αγκάλιασε το ΠΑΣΟΚ και άλλαξε ακόμη και τη ΝΔ) και προέτασσε τα κοινωνικά ζητήματα στην πολιτική πραγματικότητα της χώρας.

Στη νέα περίοδο στην οποία μπήκαμε το 2019, έχουμε ως κεντρικό ζήτημα μετά την τουρκική επιθετικότητα και το κρεσέντο των επιθετικών δηλώσεων και κινήσεων της Τουρκίας, έναν ανοικτό ψυχρό πόλεμο», σημειώνει ο κ. Καραμπελιάς που λέει χαρακτηριστικά ότι σε αυτή την περιοδο ο Ελληνισμός, έχει υποστεί τα προηγούμενα χρόνια απανωτες κρίσεις, με κυριότερη αυτή της υπογεννητικότητας, που σημαίνει ποια ότι τίθεται το θέμα της εθνικής επιβίωσης, όταν η Τουρκία έχει γιγαντωθεί από τα σφάλματα τα δικά μας(…)

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ