Αρχική » Η Κύπρος μεταβάλεται σε αποικία χρέους **διαρκής ενημέρωση**

Η Κύπρος μεταβάλεται σε αποικία χρέους **διαρκής ενημέρωση**

από admin

Διαρκής ενημέρωση, αθρογραφία

Σε αυτήν την σελίδα θα σταχυολογούμε άρθρα από τον Τύπο και το διαδίκτυο, που αναλύουν τις δραματικές κυπριακές εξελίξεις

Διαβάστε:Το ανολοκλήρωτο όχι, του Γιώργου Καραμπελιά

 

[liveblog]

ΣΧΕΤΙΚΑ

5 ΣΧΟΛΙΑ

Γιώργος Κακαρελίδης 22 Μαρτίου 2013 - 21:20

Θα διαβάσατε ότι εξομαλύνονται οι σχέσεις Ισραήλ -Τουρκίας, καθώς και Τουρκίας Κουρδιστάν.
Η Κύπρος είναι απλώς Θύμα ‘απεξάρτησης᾽τής ΕΕ από το ρωσικό φυσικό αέριο.
Φαίνεται ότι ελήφθη απόφαση το ισραηλινό (Λεβιάθαν) αέριο (500 δισ κυβικά μέτρα περιπου) nα φύγει από τα ισραηλινά οικόπεδα, μέσω υποθαλάσσιου αγωγού προς Τουρκία και εν συνεχεία προς ΕΕ. Ο μόνος που παρεμβάλλεται ‘ἐλαφρώς’ είναι η Συρία.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιχάλης Τσολάκης 23 Μαρτίου 2013 - 00:45

Ο Οτζαλάν ζήτησε κατάπαυση του πυρός, ο Νετανιάχου ζήτησε……συγγνώμη και η Κύπρος καταστράφηκε ! Έρχεται ο πόλεμος φοβάμαι !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Common sense 23 Μαρτίου 2013 - 03:32

Μπα προς κατοχή-βαυαροκρατία-τουρκοκρρατία πάει το πράμα……
Μετά από αυτό που έγινε με την Κύπρο έπρεπε Ελλάδα και Κύπρος να βγουν από το ευρώ, να φτιάξουν δική τους ζώνη με κοινό νόμισμα και τότε να ετοιμάζονται για πόλεμο όπως λέει ο κ. Τσολάκης.
Ταυτόχρονα η Κύπρος έπρεπε να κατάσχει όλες τις καταθέσεις μη Ελλαδιτών και Κυπρίων υπηκόων, η Ελλάδα να βγει από τη Σέγγεν και να αρχίσει ένα σιωπηλό πρόγραμμα προώθησης των λαθρομεταναστών προς Δ. Ευρώπη και Τουρκία.
Αν έβλεπα κάποια έστω από αυτά να γίνονται θα έλεγα ναι ίσως πάμε για πόλεμο. Επειδή όμως τίποτα από αυτά δεν έγινε γι’αυτό λέω πάμε για συνθηκολόγηση, κατοχή κλπ. Μακάρι να κάνω λάθος….

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιχάλης Τσολάκης 24 Μαρτίου 2013 - 10:11

Θυμάστε που σας έλεγα για την ……δεξιά εκδοχή του πατριωτισμού ? Για την ανατριχίλα του να βλέπεις την σημαία να κυματίζει, τα στήθη που φουσκώνουν από υπερηφάνεια όταν κυματίζει η γαλανόλευκη, την συγκίνηση όταν ψάλεις τον εθνικό ύμνο ? Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση του Δεξιού συνδυάζονται διαστροφικά με την τάση να μειοδοτεί με συνέχεια, συνέπεια και αποφασιστικότητα διαχρονικά ! Θα τα δούμε και αύριο ! Όπου οι (ανθ)Έλληνες υποστηρικτές του …….μακεδονομάχου (το θυμάστε?) Σαμαρά θα κάνουν ακόμη μια επίδειξη της πατριωτικής ……τρικυμίας στα κρανία τους ! Και βέβαια όποιος πραγματικός Έλληνας τους αποδοκιμάσει θα είναι εγκάθετος του ……επάρατου αντεθνικού ΣΥΡΙΖΑ ! Που θα μας πουλήσει στον ……Γκρούεφσκι !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιχάλης Τσολάκης 25 Μαρτίου 2013 - 23:37

Αγαπητοί φίλοι απαιτείται η εξέγερση όλων μας σε Ελλάδα και Κύπρο για να περάσει το σχέδιο από την Κυπριακή Βουλή ! Έλεος πια, ούτε στην Λ.Αμερική το 1950 δεν γίνονταν αυτά !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ