Αρχική » Συναυλία ενάντια στην λεηλασία της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής: “Η πλατεία ήταν γεμάτη!”

Συναυλία ενάντια στην λεηλασία της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής: “Η πλατεία ήταν γεμάτη!”

από admin

stratoniki3

 

Πάνω από 35.000 κόσμου παραυρέθηκαν στην μεγάλη συναυλία ενάντια την λεηλασία της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής, στο στρατόπεδο του Παύλου Μελά στην Θεσσαλονίκη, την 5η Οκτωβρίου 2013.

Η συναυλία, ήταν η καλύτερη δυνατή απάντηση στην προπαγάνδα της κυβέρνησης-ατζέντη των πολυεθνικών, που προσπαθεί να ταυτίσει ένα ολόκληρο κίνημα κατοίκων για την υπεράσπιση του τόπου τους με τα… ναζιστικά εγκληματικά αίσχη της Χρυσής Αυγής.

Δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να απαντήσουμε σε αυτήν την γελοία θεωρία του Δένδια, του Λαζαρίδη, και των λοιπών φερέφωνων των συμφερόντων του Μπόμπολα και της Ελ Ντοράντο Γκόλντ.

Η μαζική παρουσία του κόσμου, εξ άλλου, απέδειξε ότι στη συνείδησή του δεν περνάει η προπαγάνδα, ότι η κοινή γνώμη ξέρει και αντιλαμβάνεται πολύ καλά ότι η επένδυση που προωθεί το κράτος, ο μεγαλοεργολάβος και τα ξένα συμφέροντα είναι ΚΑΙ καταστροφική, ΚΑΙ ανήθικη, ΚΑΙ σε μεγάλο της μέρος παράνομη (καθώς υπάρχει σωρεία παρατυπιών, από την περιβαλλοντική μελέτη, μέχρι το γεγονός ότι το ελληνικό κράτος προσέβαλε απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου που κήρυσσε αθέμιτη την συμφωνία του με την εταιρεία, προσφεύγοντας υπέρ της εταιρίας και… εναντίον του ιδίου[!!!]). Εξ άλλου, η απήχηση της θεωρίας, όπως αποδεικνύουν νέες σφυγμομετρήσεις, είναι μηδαμινή, μόλις που φτάνει ένα 16% (ούτε καν το ποσοστό των ψήφων που συγκέντρωσε η ΝΔ στις πρώτες εκλογές του Μαΐου 2013)

Μπορεί η παρούσα κυβέρνηση της Αποικίας Χρέους να βαφτίζει νόμιμη την μεταβολή της χώρας σε χώρο, και το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου, φυσικού και κοινωνικού. Ωστόσο, γίνεται αντιληπτό ότι κάτι τέτοιο συναντάει μαζικές και δυνάμει πλειοψηφικές αντιστάσεις που ξεπηδούν από τους κόλπους της ελληνικής κοινωνίας. Διότι ευτυχώς, σε αντίθεση όσων πιστεύουν οι κυβερνώντες, ο ελληνικός λαός δεν είναι ηλίθιος, ούτε θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια ενώ συντελείται ο βιασμός της πατρίδας του.

Αυτό να το γνωρίζει καλά ο κύριος Μπόμπολας, και το κανάλι του, που τη νύχτα της συναυλίας έβαλε τα παπαγαλάκια του να μεταδώσουν ότι η συναυλία των 35.000 ήταν… συγκέντρωση των 2.000 ατόμων. Ευτυχώς, τα εργολαβικά ΜΜΕ δεν έχουν πια ούτε το μονοπώλιο, ούτε την έξωθεν καλή μαρτυρία για να διεκδικούν ρόλο ενημέρωσης του ελληνικού λαού. Εξ άλλου, η ελεύθερη ΕΡΤ-3 ήταν εκεί, και υπάρχουν εικόνες που αποδεικνύουν περίτρανα ποιος λέει ψέματα, ποιος προσπαθεί να επιβάλει μέσω της μαζικής εξαπάτησης τα συμφέροντά του…

 

stratoniki

οι φωτογραφίες είναι από το ιστολόγιο stratoniki.wordpress.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ