Αρχική » Η Χούντα του Χριστόφια προσπάθησε να συλλάβει τον Νικόλα Ιωαννίδη

Η Χούντα του Χριστόφια προσπάθησε να συλλάβει τον Νικόλα Ιωαννίδη

από admin

από τον Εμπροσθοφύλακα
efylakas.com

Εκτός ελέγχου το καθεστώς, εκτός ελέγχου το παρακράτος, εκτός ελέγχου ο αμετανόητος Δημήτρης Χριστόφιας. Οι συλλήψεις, τα δακρυγόνα, και τα λευκά τεθωρακισμένα Πισκάουερ κατά των Αγανακτισμένων, οι εφόδοι σε μπαράκια, οι μεταθέσεις αστυνομικών, το φακέλωμα της ΚΥΠ, όλα αυτά δεν έφταναν, τώρα άρχισε και η καταστολή των αντιδράσεων των ίδιων των συγγενών! Δεν φτάνει που δολοφονήθηκαν 13 λεβέντες, δεν φτάνει που έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες και δεν έχει ακόμη απολογηθεί στις οικογένειες, δεν φτάνει που προσέβαλε και πάλι την νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού λέγοντας του πως δεν ήξερε πως ο Ηλεκτροπαραγωγικός Σταθμός Βασιλικού “γείτνιαζε” με τη Ναυτική Βάση Φλωράκης, δεν φτάνει που δήλωσε “απατημένη σύζυγος”, είχε και το απύθμενο θράσος να στείλει τους αστυνομικούς του να συλλάβουν τον γιο του ήρωα Πλοίαρχου Ανδρέα Ιωαννίδη, Νικόλα.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΝΟΧΕ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ! Δεν φτάνει που δολοφονήσατε 13 ανθρώπους, έχετε και το θράσος να συλλαμβάνετε τους συγγενείς τους!; Μπράβο σε όλους τους συγγενείς που δεν ανέχτηκαν αυτή την κοροϊδία και αντέδρασαν εντός της αίθουσας. Μπράβο στην σύζυγο του ΕΠΥ Κελευστή Μισιέλ Ηρακλέους, Μαρία Ηρακλέους, για το πανό που έστησε στην είσοδο της αίθουσας. Μπράβο  Μπράβο στην κα. Πόπη Χριστοφόρου, μητέρα των δίδυμων ναυτών, για την αλληλεγγύη και το θάρρος της, η όποία δήλωσε πως αν συλλάβουν τον Νικόλα, να την συλλάβουν και αυτή. Είπε επίσης η κα. Πόπη: «Πάνω από την θάλασσα πάντοτε επιπλέουν οι ακαθαρσίες. Εμείς είμαστε μαργαριτάρια.»

Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Χούντα τα έβαλε με τον Νικόλα Ιωαννίδη. Από την πρώτη κιόλας μέρα διασπείρει συνεχώς ψίθυρους για τον Νικόλα και τον ήρωα πατέρα, τόσο βδελυρούς που αποφεύγουμε να τους καταγράψουμε. Στις 18 Αυγούστου, μέσα από την ‘Καθημερινή (Κύπρουυ)’, ανώνυμα στελέχη του ΑΚΕΛ επιτέθηκαν κατά του Νικόλα και του ‘Εμπροσθοφύλακα’. Όπως και τότε, έτσι και σήμερα απαντούμε:

Εμείς, ως Συντακτική Ομάδα του «Εμπροσθοφύλακα», ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα αφήσουμε κανένα μέλος μας να στοχοποιηθεί για τα πολιτικά καπρίτσια ενός παραπαίοντος καθεστώτος. Θα σταθούμε ως μια γροθιά γύρω από τον εκλεκτό συναγωνιστή μας Νικόλα Ιωαννίδη, και θα υπερασπιστούμε την Δημοκρατία και το δικαίωμα μας στην ελευθερία της έκφρασης, όπως και το δικαίωμα μας στην απαίτηση απονομής δικαιοσύνης. [‘Εμπροσθοφύλακας’ 19/08/2011]

ΥΓ – Το Προεδρικό και η Αστυνομία διαψεύδουν πως η σύλληψη έγινε κατόπιν οδηγιών του Προέδρου. Ο πρώην βουλευτής και δικηγόρος της οικογένειας του Πυροσβέστη Σπύρου Τταντή, Ρίκκος Ερωτοκρίτου, ωστόσο, διαψεύδει το Προεδρικό λέγοντας πως ο ίδιος ο αστυνομικός που επιχείρησε να συλλάβει τον Νικόλα παραδέχτηκε πως η σύλληψη έγινε κατόπιν οδηγιών του ίδιου του Δημήτρη Χριστόφια. Αποδελτιώνουμε την μαρτυρία του κ. Ερωτοκρίτου πιο κάτω. Για χάρη αντικειμενικότητας, αποδελτιώνουμε και την προκλητική διάψευση της Αστυνομίας και του Προεδρικού όπως έσπευσε να την μεταφέρει στην ιστοσελίδα της η φιλοκαθεστωτική φυλλάδα «Γνώμη-Β’».

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ