Αρχική » Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Εκδήλωση για τους ετεροδημότες (φωτό)

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Εκδήλωση για τους ετεροδημότες (φωτό)

από Άρδην - Ρήξη
ΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ 
ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ
ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΛΗ

Με μεγαλύτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συγκέντρωση της “ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ” με τους ετεροδημότες της Αθήνας, την Κυριακή 11-05-2014 σε κεντρικό Ξενοδοχείο της Αθήνας.

Πλήθος Ξηρομεριτών της Αθήνας, εκπροσώπων φορέων και βουλευτών, γέμισαν την αίθουσα, για να παρακολουθήσουν την κεντρική ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου Ξηρομέρου Ηλία Γεωργαλή.

Η προσέλευση των συνδημοτών μας της Αθήνας ήταν αυθόρμητη και συγκινητική ιδιαίτερα μετά από τις προσφωνήσεις του καθηγητή, λόγιου και συγγραφέα Νίκου Μακρή και της συγγραφέα, στιχουργού, μεταφράστριας Αγαθής Δημητρούκα, επί πολλά χρόνια συνοδοιπόρου του μεγάλου Έλληνα ποιητή Νίκου Γκάτσου.

Στην ομιλία του ο κος Γεωργαλής αναφέρθηκε στις θεμελιώδης αρχές που συνθέτουν τις λειτουργίες του δήμου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία του ρόλου της κοινωνίας πολιτών.

Δεσμεύτηκε να διοικήσει το δήμο χριστά, με πλήρη διαφάνεια, μαζί με τους πολίτες.

Δεσμεύτηκε ότι οι σοβαρές αποφάσεις που αφορούν το δήμο, θα παίρνονται μέσα από το θεσμό των λαϊκών συνελεύσεων. Θεσμό που κατά τα άλλα προκλητικά αγνοήθηκε και που ποτέ δεν λειτούργησε.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

Κάθε προσπάθεια για να πετύχει οφείλει να είναι συλλογική και να στηρίζεται στη συνεργασία και στις ισότιμες σχέσεις.
Η κρίση κάνει τις μειοψηφίες πλειοψηφίες. Αυτό θα συμβεί και στις εκλογές της 18 Μαΐου και στο δήμο μας.
Οι ελάχιστες φωνές του παρελθόντος που πάλευαν “απεγνωσμένα” για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου, σήμερα με την δυναμική των πολιτών γίνονται πλειοψηφία και η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ θα είναι η παράταξη που θα διοικήσει το δήμο τα επόμενα πέντε χρόνια.
Στη συνέχεια τόνισε την σημασία της θωράκισης των οικονομικών του δήμου, μέσα από την ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών και της αξιοκρατικής αξιοποίησης του υφιστάμενου προσωπικού του δήμου.
Την σημασία της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής του πολίτη, μέσα από την επίλυση των χρόνιων καθημερινών προβλημάτων όπως: του νερού, της καθαριότητας, του ηλεκτροφωτισμού, της οδοποιίας κ.τ.λ.
Την έμπρακτη στήριξη των άπορων πολιτών, των άνεργων και των πολυτέκνων οικογενειών, μέσα από την βελτίωση και αναβάθμιση των κοινωνικών δομών του δήμου.
Την αξιοποίηση προγραμμάτων στήριξης ανέργων.
Την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων για έργα υποδομής μέσα από Ευρωπαϊκούς πόρους και όχι μόνο.
Την στήριξη του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Και συνεχίζοντας είπε:

Η επόμενη πενταετία είναι καθοριστική για το μέλλον του τόπου μας.

Εμείς θα ακολουθήσουμε το δρόμο της διοίκησης του δήμου, με γνώση, με όραμα και τόλμη.

Διεκδικούμε την υποστήριξή σας, ώστε μαζί να αγωνιστούμε για την προκοπή του τόπου μας.

Η απόφαση είναι δική σας …τόνισε ο κος Γεωργαλής.

Εσείς θα επιλέξετε ποιος θα διοικήσει το δήμο μας τα επόμενα κρίσιμα χρόνια.

Εσείς με την ψήφο σας αποφασίζεται για το μέλλον του τόπου.

Ακολούθως ο κος Γεωργαλής εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους πολίτες του δήμου τους οποίους κάλεσε μαζικά να συμμετάσχουν στις εκλογές, έχοντας σαν προτίμηση ψήφου τη “ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ”.

Τέλος ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του συνδυασμού του και εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους συνεργάτες του, “τους συνοδοιπόρους” του όπως χαρακτηριστικά αποκάλεσε, για το “όμορφο ταξίδι” του εκλογικού αγώνα που κάνει μαζί τους, με εντιμότητα και πίστη για την τελική νίκη.

Ακολούθησε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου νίκης του συνδυασμού της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ, του ψηφοδελτίου δηλαδή που στηρίζεται στους πολίτες του δήμου και που εκπροσωπεί όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες του δήμου.

Του ψηφοδελτίου του Ηλία Γεωργαλή, που όλοι μαζί με αίσθημα ευθύνης θα αναζητήσουν, θα διαμορφώσουν, θα προτείνουν και θα δώσουν λύσεις στα “καυτά” προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν εκφράζοντας την στήριξή τους στο συνδυασμό της “ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ” ο Αστακιώτης Βουλευτης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Β΄ ΑΘΗΝΑΣ Δημήτρης Στρατούλης, ο εκδότης του περιοδικού Άρδην Γιώργος Καραμπελιάς, ο Μαθηματικός Στάθης Μπέτσης, πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Φυτειών και ο Γρηγόρης Νικήτας, Μαθηματικός και πρώην διευθυντικό στέλεχος της “Εθνικής Ασφαλιστικής”.aswd

 

Τέλος ο συντονιστής της εκδήλωσης Παναγιώτης Χολής, έκλεισε την εκδήλωση καλώντας όλους τους ετεροδημότες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές υπερψηφίζοντας την “ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ”, υπενθυμίζοντας ότι

Παρασκευή 16 ΜΑΙΟΥ 2014 και ώρα 9.00μμ θα γίνει η κεντρική ομιλία του Ηλία Γεωργαλή, στην παραλία του Αστακού.

Για την μετακίνηση των ετεροδημοτών θα δρομολογηθεί δωρεάν λεωφορείο το οποίο θα φύγει την παρασκευή και ώρα 5.00 το απόγευμα από την πλατεία Καραϊσκάκη, μπροστά από το θέατρο Περοκέ. Πληροφορίες στο τηλ. Παναγιώτης Χολής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ