Αρχική » Γ.Καραμπελιάς: Θέμα επιβίωσης του Ελληνισμού (ηχητικό)

Γ.Καραμπελιάς: Θέμα επιβίωσης του Ελληνισμού (ηχητικό)

από Άρδην - Ρήξη

Από την Νέα Κρήτη

Την μεταβολή της Τουρκίας σε νέο Οθωμανικό κράτος επιχειρεί αυτή την ώρα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 15 χρόνια, εκτιμά μιλώντας στο Ράδιο 9,84 κι στο Γιώργο Σαχίνη ο συγγραφέας πολιτικός αναλυτής Γιώργος Καραμπελιάς, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία και την μαζικότητα της εκκαθάρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη στα σώματα ασφαλείας, το δικαστικό σώμα και επιχειρήσεις .

Μιλά για σύγκρουση δομική στο εσωτερικό της Τουρκίας και επιχείρηση μετατροπής της σε κράτος ηγέτη του μουσουλμανικού κόσμου.

Για τον Ελληνισμό αναφέρει ότι βρίσκεται στο Ναδίρ του, με τη δημογραφική γήρανση στο κόκκινο και την ανάγκη ίδρυσης ενός νέου πολιτικού κινήματος για τον Ελληνισμό έξω από τα σχήματα Αριστεράς – Δεξιάς. Για τον ίδιο ξαναμπαίνει το ζήτημα του αυτόνομου κράτους καθώς ήδη η Ελλάδα είναι αποικία χρέους.

Λαύρος ο Γιώργος Καραμπελιάς και σε βάρος της ακολουθούμενης πολιτικής από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τις αποκρατικοποιήσεις και την πώληση δημόσιας περιουσίας καθώς και για την ενδεχόμενη κατάργηση του ορίου 3% για την είσοδο στη βουλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

jctergal 2 Αυγούστου 2016 - 15:35

Χωρίς δραχμή δεν μπορεί να υπάρξει ανάκαμψη. Το ευρωμνημόνιο είναι χειρότερο από πόλεμο για την οικονομία.

Στο ευρώ δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ανάκαμψη. Άρα το κίνημά σας έχει ελλειπές ιδεολογικό υπόβαθρο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ