Αρχική » Το Κίνημα Άρδην θέλει να αποκτήσει την δική του φωνή – υποστηρίξτε το!

Το Κίνημα Άρδην θέλει να αποκτήσει την δική του φωνή – υποστηρίξτε το!

από Άρδην - Ρήξη

8661000014_cb0056d718_z_o_1aj2fmim91vg06q01kjv1kj51fh57-original

Το Κίνημα Άρδην οργανώνει την επικοινωνία του: Φίλοι και μέλη του Άρδην σχεδιάζουμε την δημιουργία ενός διαδικτυακού ραδιοφώνου, ενός χώρου παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού για την προώθηση των ιδεών του Κινήματος, καθώς και μια μεγάλη αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες του Κινήματος.

Η προσπάθεια να αποκτήσουμε τα δικά μας μέσα, διασφαλίζει και την ελεύθερη και αυτοδύναμη έκφραση της προσπάθειάς μας.

Έτσι, καλούμε σε μια μικρή συμμετοχική χρηματοδότηση ώστε να εξασφαλίσουμε τους απαιτούμενους πόρους για την αγορά εξοπλισμού.

Το Κίνημα Άρδην στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε ίδια οικονομικά μέσα –δηλαδή στον ‘πατριωτισμό’ όσων το υποστηρίζουν! Θεωρούμε ότι η οικονομική αυτοτέλεια ενός πολιτικού κινήματος αποτελεί πρωταρχική προϋπόθεση για την ανεξαρτησία του.

Γι’ αυτό και προστρέχουμε σε όλους τους φίλους που μας υποστηρίζουν.

Επιλέγοντας ‘donate’ μεταφέρεστε στην διεθνή πλατφόρμα πληρωμών Paypal, στην οποία μπορείτε να συνεισφέρετε ακόμα κι αν δεν έχετε λογαριασμό, με την πιστωτική σας κάρτα. Η διαδικασία είναι απολύτως εγγυημένη και ασφαλής,  καθώς το paypal είναι το κατ εξοχήν εργαλείο διαδικτυακών συναλλαγών παγκοσμίως.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις διαδικτυακές συναλλαγές, ή επιθυμούν να συνεισφέρουν μέσω του δικού τους web banking, μπορούν καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στον κάτωθι λογαριασμό, με το αιτιολογικό «Καμπάνια Επικοινωνίας», και να ενημερώσουν το κίνημα Άρδην στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση perardin@gmail.com:

Αριθμός Λογαριασμού: Εθνική Τράπεζα 116/768054-65

IBAN: GR12 0110 1160 0000 1167 6805 465

Σας Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!
ΣΧΕΤΙΚΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Πενθεύς 26 Νοεμβρίου 2016 - 17:25

Κύριε Καραμπελιά σας εκτιμώ διότι πολεμήσατε τον ανθελληνισμό στο υψηλό επίπεδο,με την έκδοση βιβλίων,κάτι που δεν έχει κάνει κανείς άλλος.Η ομάδα του Άρδην ξεφτίλισε το εθνομηδενιστικό ακαδημαικό κατεστημένο των Σχολών των ανθρωπιστικών σπουδών.
Η πολιτική προσπάθεια που κάνετε τώρα είναι επομένως αξιόλογη και ελπιδοφόρα.Ωστόσο,παρά τη σημαντικότατη πολιτισμική συνεισφορά σας,δυστυχώς αυτοί που σας γνωρίζουν είναι ένας στενός κύκλος βιβλιόφιλων και διανοουμένων.Ο Λαός σας γνωρίζει ελάχιστα ή καθόλου.Προσπάθειες του τύπου διαδικτυακών ραδιοφόνων ή ιστοσελίδων είναι μοδάτες και cool αλλά έχουν πενιχρά αποτελέσματα,δεν σας κάνουν γνωστούς στους πολλούς.Ο μόνος τρόπος να σας μάθουν οι πολλοί είναι μέσω της τηλεόρασης, αλλά και με σποραδικές εμφανίσεις σε εκπομπές δε γίνονται πολλά.Μόνο αν ακολουθήσετε το παράδειγμα του Βελόπουλου ή του Νικολόπουλου θα έχετε αποτέλεσμα.Δηλαδή μόνο αν πάρετε δική σας εκπομπή σε κάποιο μικρομεσαίο κανάλι(το High παραήταν μικρό).Τουλάχιστον για ένα ή δύο μήνες πριν τις εκλογές να κάνετε εκπομπές.Για να βγάλετε τα έξοδα πουλήστε βιβλία.Δε γίνεται αλλιώς.Αν δε το κάνετε,δε θα ξεπεράσετε το ούτε το 1% και θα απογοητευτείτε.Φιλικά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αρέσει σε %d bloggers: