Αρχική » Ο αλητήριος

Ο αλητήριος

από Άρδην - Ρήξη

Η φωτογραφία είναι από την χθεσινή γιορτή για την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Ο τρόπος που ο Αλέξης Τσίπρας είναι “χυμένος” στον καναπέ και σκασμένος στα γέλια είναι μια ακόμα μικρή ένδειξη για το ποιόν του ανθρώπου. Του χειρότερου πρωθυπουργού που πέρασε από την χώρα και δεν ντρέπεται να δηλώνει ανενδοίαστα στον Γκάρντιαν ότι είναι ψεύτης και ότι ήταν εντελώς άσχετος όταν ανέλαβε την εξουσία! Η χώρα βρίσκεται σε παρακμή, αλλά δεν της αξίζει τόσο αλητήρια ιθύνουσα πολιτική τάξη. Αλλά ας όψεται η “γάτα των Ιμαλαΐων” και άλλοι φωστήρες αυτής της ιθύνουσας τάξης, της διανόησης και των ελίτ της χώρας, που μας έφεραν σε τέτοια κατάσταση αποβλάκωσης, εκτελώντας προφανώς τις εντολές των αφεντικών τους.

Η δεύτερη φωτογραφία είναι από την υποδοχή της Εθνικής νέων που κέρδισε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο 19χρονος καλαθοσφαιριστής φαντάζει ώριμος μπρος στον “χαρωπό” πρωθυπουργό της χώρας, που αγαλιά, διότι “βγαίνει στις αγορές” με spread υψηλότερο από εκείνο του 2014!

ΣΧΕΤΙΚΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ 25 Ιουλίου 2017 - 20:16

Μας πήγε τρία χρόνια πίσω, χάσαμε την ποσοτική χαλάρωση κι έκλεισε τα χρήματα του λαού…. Αν κι αυτά δεν είναι λίγα για μας για τους αριιστερούς δεν είναι τίποτα μπροστά στα κατοριθώματα του Μαδούρο και του δυνάστη της Β. Κορέας…. Τα καλύτερα της πρώτης φοράς αειστερά (δηλ. οι χειρότεροι εφιάλτες για τον απλό πολίτη) είναι μπροστά…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιάννης Κ. 26 Ιουλίου 2017 - 14:31

Ναι, δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται όσο αυτό το συνονθύλευμα βλακείας, ασχετοσύνης, προδοσίας και βρωμιάς παραμένει στην εξουσία.
Ναι, η φωτογραφία τα λέει όλα για το χαζό παιδί των μαθητικών καταλήψεων με τη λαμπρή καριέρα στο ρόλο του Quisling και την υπόλοιπη πεινασμένη συμμορία των 153 ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ