Αρχική » Εναλλακτικό Ραδιόφωνο | Περίοδος Β΄

Εναλλακτικό Ραδιόφωνο | Περίοδος Β΄

από Άρδην - Ρήξη

Των Γιώργου Μπύρου – Μηνά Νάιδου 

Με φόντο ένα ακόμη καλοκαίρι στο προσωπικό μας κάδρο, είπαμε να ξαναμαζέψουμε τα κομμάτια του συλλογικού μας εαυτού, να βρεθούμε εκ νέου και να περάσουμε στην επόμενη φάση, στη δεύτερη περίοδο του Εναλλακτικού Ραδιοφώνου.
Νέοι και παλιοί φίλοι ανταμώνουμε ξανά στον αέρα του διαδικτύου και από ένα μικρό εγχείρημα η παρέα γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, με δεκατρείς ζωντανές εκπομπές ποικίλης ύλης την εβδομάδα! Και καθώς η ραδιοφωνική συντροφιά μεγαλώνει, το επόμενο διάστημα αναμένεται να προστεθούν ακόμα περισσότερες εκπομπές, ενώ ήδη η λειτουργία του ραδιοφώνου, από δώδεκα ώρες την ημέρα, είναι εικοσιτετράωρη.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκπομπών όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα.
Δευτέρα στις 19:00, «Μουσικό Θεωρείο» ένα ταξίδι στον κόσμο του θεάτρου, του θεάματος και της τέχνης.
Στις 20:00 ακούμε την εκπομπή «Στου βελονιού την άκρη», ο Δημήτρης Παπαβασιλείου μας ξεναγεί με τα μουσικά του αφιερώματα, και τα κείμενα που επιλέγει, στον κόσμο της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Κάθε Τρίτη στις 10:00 ξεκινάμε τη μέρα μας «Με τον δεύτερο καφέ», ενώ στις 19:00 έρχεται στα ηχεία μας η εκπομπή «Ο Επίορκος», όπου ο Αλέξαρχος με περίσσιο θάρρος και χιούμορ παρουσιάζει την επικαιρότητα με τον δικό του ιδιαίτερο σατυρικό τρόπο.
Και το βράδυ της ίδιας μέρας, η Ναταλία και ο Γιώργος μάς προσκαλούν σε «Πλήρες δείπνο». Aφιερώματα και εκλεκτοί καλεσμένοι μάς συντροφεύουν από τις 21:00.
Το πρόγραμμα της Τετάρτης ξεκινάει «Με τον δεύτερο καφέ», στις 10:00, ο οποίος στις 11:00 δίνει τη σκυτάλη στους νηπιαγωγούς Τάσο, Ευαγγελία και Κωστή, που μας παρουσιάζουν την «Περισπωμένη», μια εκπομπή για μικρά και μεγάλα παιδιά, που μπορείτε να την ακούσετε σε επανάληψη και την Κυριακή την ίδια ώρα!
Στις 18:00 της ίδιας μέρας, συντονιζόμαστε για να ακούσουμε την εκπομπή «Μαυροπίνακας», για θέματα εκπαίδευσης και όχι μόνο.
Κάθε Πέμπτη στις 18:00 στα ηχεία σας έρχεται η εκπομπή «Θραύσματα/Σημειώσεις» με τον Γιώργο Ρακκά, που άλλες φορές μόνος και άλλες φορές με κάποιον καλεσμένο σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα.
Στις 20:00, το «Λουλούδι της ερήμου» μας ταξιδεύει με τις μουσικές του επιλογές, ενώ στις 21:00 ολοκληρώνεται η ημέρα με την εκπομπή «Από μακριά – Σκηνοθετώντας με φόντο το ρεμπέτικο».
Στην παρέα του Εναλλακτικού Ραδιοφώνου προστέθηκε φέτος ο Ηλίας Κωνσταντίνου με την εκπομπή «Μετά καφέ και οίνου», που ακούτε ζωντανά κάθε Παρασκευή στις 18:00 από το νέο στούντιο του σταθμού στην Αθήνα. Ενώ στις 22:00 της ίδια ημέρας ο Μηνάς συνεχίζει να δοκιμάζει «Τα όρια της φωνής».

Εναλλακτικό Ραδιόφωνο: Εδώ που οι παρέες ανταμώνουν

Μας ακούτε ζωντανά στη νέα μας σελίδα www.enallaktikoradio.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

Σταμάτης 25 Οκτωβρίου 2017 - 00:38

Καλά όλα αυτά βρε παιδιά, αλλά πού/πώς μπορούμε να σας ακούμε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
diaxeiristis 25 Οκτωβρίου 2017 - 09:30

Από το ίντερνετ πατώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο τέλος του κειμένου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ