Αρχική » Να αποσυρθεί αμέσως ο σφαγέας «Σουλεϊμάν»

Να αποσυρθεί αμέσως ο σφαγέας «Σουλεϊμάν»

από admin

του Γιώργου Καραμπελιά από τη Ρήξη (φύλλο 87) που θα κυκλοφορήσει αύριο (Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012)

Το θράσος του Κυριακού ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα εγκαινίασε την πλημμύρα των τουρκικών σήριαλ που, ξεκινώντας από το άθλιο κανάλι του, επεκτάθηκαν στο Μέγκα των νταβατζήδων και στον Άλφα του γνωστού Κοντομηνά, τώρα αποτολμάει ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, έναν σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, τον Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση.
Ο Σουλεϊμάν υπήρξε ένας από τους απηνέστερους διώκτες του ελληνισμού, κατέλαβε τη Ρόδο, σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, ήταν ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος.
Το 2011 ξεκίνησε ο Σκάι, με τη συκοφαντία του ελληνισμού και της Επανάστασης του 1821. Τώρα, αφού οι Έλληνες εθίστηκαν στα τουρκικά σήριαλ, ο Κυριακού πραγματοποιεί ένα νέο βήμα και προβάλλει τον βασικό οργανωτή του οθωμανικού κράτους, ως το πρότυπο για το νεοθωμανικό μέλλον που μας προετοιμάζει η ευτελισμένη ελίτ-αλήτ   της χώρας.
Όλοι οι τζάμπα μάγκες, πολιτικοί, και άλλοι ψευδοδιανοούμενοι  που συνήθως διαμαρτύρονται, δεν βγάζουν τσιμουδιά για το νέο έγκλημα που διαπράττεται όχι μόνο ενάντια στη ιστορία, αλλά στο παρόν και το μέλλον μας. Ακόμα και οι φασισταράδες της Χρυσής Αυγής, που ξέρουν μόνο να εμέσσουν υλακές ενάντια στη δημοκρατία, δεν βγάζουν τσιμουδιά για το ανοσιούργημα του Κυριακού. Εξάλλου ο Παπαδόπουλος, τον οποίο εκθειάζουν, ήταν ο πρώτος ανοικτός υμνητής του νεοθωμανισμού που πρότεινε ομοσπονδία Ελλάδας και Τουρκίας.
Βέβαια δεν περιμένουμε από τον Σύριζα να πάρει θέση για το ζήτημα, αλλά ο Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες; Και τι κάνει η κυβέρνηση που ξέρει μόνο τα δώρα των συνταξιούχων να πετσοκόβει; Πότε άραγε θα πληρώσει τα χρέη του ο Κυριακού;
Εναπόκειται στον πατριωτισμό των Ελλήνων να οργανώσουν μια εκστρατεία ενάντια στην προβολή αυτού του ανοσιουργήματος, και να υποχρεώσουν όλες τις πολιτικές και «πνευματικές» δυνάμεις της χώρας να πάρουν θέση, καθώς και να μποϋκοτάρουν τόσο τη συγκεκριμένη εκπομπή, όσο και τα τουρκοκάναλα συνολικά… Αυτό άλλωστε φοβάται και ο Κυριακού και επέσπευσε κατά ένα μήνα την προβολή του σήριαλ, για να μας πιάσει στον ύπνο. Εξάλλου, όπως διαφημίζει στα τρέιλερ του σήριαλ, ο Σουλεϊμάν παντρεύτηκε μια Ελληνίδα σκλάβα του. Αυτό ακριβώς είναι το όνειρό τους: να είναι τα γιουσουφάκια των Τούρκων και του Ερντογάν. Μήπως όμως έχουν λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο;

ΣΧΕΤΙΚΑ

6 ΣΧΟΛΙΑ

Δημήτρης 31 Αυγούστου 2012 - 22:59

‘Εξάλλου ο Παπαδόπουλος, τον οποίο εκθειάζουν, ήταν ο πρώτος ανοικτός υμνητής του νεοθωμανισμού που πρότεινε ομοσπονδία Ελλάδας και Τουρκίας.’

Την πολύ αυτή ενδιαφέρουσα πληροφορία μπορεί να βρει κανείς στο βιβλίο ‘νεο-οθωμανισμός’, επιμέλειας Καραμπελιά. Ανάμεσα στα άλλα εξηγεί πώς συνδέεται η επεκτατική γεωπολιτική στρατηγική της Τουρκίας με την πολιτισμική επιρροή (γλώσσα, τρόπος ζωής, ιστορία-βλ. τηλεοπικές σειρές) και τη συνεργασία των ντόπιων επιχειρηματικών ελίτ (βλ. κανάλια όπως το αντ1 και το σκάι). Διαβάζοντάς το καταλαβαίνεις ότι οι ανησυχίες και διαμαρτυρίες που εκφράζονται στην παρούσα ανάρτηση δεν είναι καθόλου υπερβολικές. Κριτική του μπορείτε να βρείτε εδώ:
http://argonautis.eu/neo_othomanismos.htm

O νεο-οθωμανισμός είναι μάλλον απίθανο να πετύχει όλους τους στόχους του μια και η Τουρκία υπερτιμά τις δυνάμεις της και την αντίσταση των άλλων λαών. Όμως νομίζω ότι μέχρι τώρα η χώρα για την οποία μπορεί να είναι πιο αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρει είναι η Ελλάδα! Εκτός κι αν οι Έλληνες ξυπνήσουν από το βαθύ λήθαργο στον οποίο έχουν πέσει/τους έχουν ρίξει.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 31 Αυγούστου 2012 - 23:37

H ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ (ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΕΣ ΓΙΑ ‘ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’ ΝΤΟΠΙΕΣ ΕΛΙΤ) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ‘ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΣ’, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ. ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ:
http://argonautis.eu/neo_othomanismos.htm
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δημήτρης 1 Σεπτεμβρίου 2012 - 22:43

συγγνώμη που έστειλα δυο φορές το σχόλιο μου, νόμιζα ότι την πρώτη το σάιτ δεν το έλαβε

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ηρακλης 1 Σεπτεμβρίου 2012 - 02:10

σε μαυρη λιστα τα προιοντα που διαφημηζονται στα τουρκοκαναλα, μπουκοταζ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kanaris 3 Σεπτεμβρίου 2012 - 18:30

Τελικά μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας! Ο Κυριακού πουλάει το «θέαμα» που έφτιαξαν οι πάλε ποτέ δυνάστες μας, και όποιος δεν το θέλει απλά δεν το βλέπει. Εμείς όμως συλλογικά μέσα από το επίσημο κράτος (Φεστιβάλ Αθηνών) πληρώνουμε αδρά από το υστέρημά μας τις διαστροφές μισελλήνων ελληνοφώνων, που ζουν για να μιαίνουν ό,τι καθάριο έχει ακόμα απομείνει από τα ιδανικά μας. Άραγε θα μπορούσε ποτέ ο ήρωας της Αλαμάνας όταν υπέμενε καρτερικά το ανείπωτο μαρτύριο του για να ζούμε ελεύθεροι εμείς σήμερα να φανταστεί ότι η σύγχρονη «τέχνη» θα τον ξεπλήρωνε με τόση προστυχιά;

Τα ελληνόφωνα αυτά σκουπίδια εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία, με συγκεκριμένη καθοδήγηση, οργάνωση, και στόχους. Αν ήθελαν απλά να στηλιτεύσουν τις υπαρκτές μικρότητες της φυλής θα μπορούσαν να διαλέξουν ελεύθερα μέσα από πολλά βαρύγδουπα και «λερωμένα» ονόματα (Κωλέττης, κοτσαμπάσηδες, κλπ). Αντ’ αυτών διαλέγουν ακριβώς τους αγνότερους και τους ηρωϊκότερους μάρτυρες, για να μας στερήσουν και τα τελευταία πνευματικά πρότυπα. Όμως δεν θα τους περάσει, ο λαός αργά αλλά σταθερά άρχισε να ξυπνάει. Προτείνω το έργο «Α.Διακός: η επιστοφή» να μετονομαστεί σε «λ.κιστοπούλου: η διαστροφή μου»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κωνσταντίνος 9 Σεπτεμβρίου 2012 - 19:15 ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ