Ο Γιώργος Καραμπελιάς, στο πλαίσιο των φετινών συναντήσεων κορυφής με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη: Συγκλίσεις και αποκλίσεις», συνομίλησε την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 με τον συγγραφέα και αρθρογράφο Τάκη Θεοδωρόπουλο.

2 Σχόλια

  1. Μπορεί το Ελληνικό έθνος να είναι “νεαρό” κατά μερικούς αλλά δεν είναι νεαρότερο του Γερμανικού ή του Ιταλικού ή ακόμα και του Ιρλανδικού και του Τουρκικού για να μην πω του… Ισραηλιτικού ή του Αιγυπτιακού με βάση την βλακώδη οπτική των αριστερών διεθνιστών “εθνολόγων”….. Με βάση την ανόητη θεωρία τους λοιπόν το αρχαιότερο έθνος στην Ευρώπη και την λεκάνη της Μεσογείου είναι το Γαλλικό και το Ισπανικό ενώ από τα νεώτερα είναι το… Αιγυπτιακό…..

  2. Μπορεί το Ελληνικό έθνος να είναι “νεαρό” κατά μερικούς αλλά δεν είναι νεαρότερο του Γερμανικού ή του Ιταλικού ή ακόμα και του Ιρλανδικού και του Τουρκικού για να μην πω του… Ισραηλιτικού ή του Αιγυπτιακού με βάση την βλακώδη οπτική των αριστερών διεθνιστών “εθνολόγων”…. Με βάση την ανόητη θεωρία τους λοιπόν το αρχαιότερο έθνος στην Ευρώπη και την λεκάνη της Μεσογείου είναι το Γαλλικό και το Ισπανικό ενώ από τα νεώτερα είναι το… Αιγυπτιακό…

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

elGreek