Αρχική » Ο Γ. Καραμπελιάς στο kontra channel (βίντεο)

Ο Γ. Καραμπελιάς στο kontra channel (βίντεο)

από Γιώργος Καραμπελιάς

Καλεσμένοι της εκπομπής:

– Γιώργος Καραμπελιάς (Συγγραφέας – Εκδότης Περιοδικού “Άρδην”)

– Βασίλης Πολίτης (Υποναύαρχος Πολεμικού Ναυτικού ε.α.)

– Ελευθερία Αγγέλη (Μέλος Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.)

ΣΧΕΤΙΚΑ

6 ΣΧΟΛΙΑ

john 4 Μαρτίου 2020 - 15:59

40 χρονια αριστερης ιδεολογικης προπαγανδας αυτο ειναι το αποτελεσμα……

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπάμπης 4 Μαρτίου 2020 - 23:53

Ζουν ανάμεσά μας…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απόδημος Γερμανια 5 Μαρτίου 2020 - 01:28

Τι χάλια ειναι αυτα στην πατρίδα. Η κυρία αυτή της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον ζει στα σύννεφα. Δεν έχει ιδέα από την πραγματικότητα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ας επισκεφτεί την Γερμανία και ρωτήσει τους πολιτες αν θέλουν μετανάστες του Ερντογάν. Απάντηση ειναι όχι. Λοιπόν όλοι αυτοί που μπαίνουν στην Ελλάδα υπάρχει ο φόβος να μείνουν στην Ελλάδα. Σωστά επιτελους ο Μητσοτάκης έκλεισε τα σύνορα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κερασία 5 Μαρτίου 2020 - 01:38

Αυτή η Αγγέλη, πιο ηλίθια…πεθαίνεις!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
George Orwell 7 Μαρτίου 2020 - 19:11

Αγαπητέ Κύριε Καραμπελιά
Χαίρομαι να σας ακούω διότι εκτιμώ την ευθυκρισία και την τεκμηριωμένη σας ιστορική και πολιτική γνώση. Επιτρέψτε μου όμως να σας επισημάνω ότι κατα τη διάρκεια της εκπομπής του Κυρίου Παναγιωτόπουλου ανεβάσατε τον τόνο της φωνή σας προσπαθώντας ματαίως να πείσετε μια χιονονυφάδα του δικαιωματισμού της “αριστεράς”.
Η ταξινόμηση της δικαιωματιστικής αριστεράς διακρίνεται στη χαβιαροαριστερά όπου ανήκουν ορισμένα εκ των ηγετικών στελεχών της, στου χρησίμους ηλιθίους και η νεολαία της ανήκει κυρίως στη γενεά των χιονονυφάδων (άτομα που χαρακτηρίζονται από υπερτροφική αντίληψη και αίσθηση της μοναδικότητος, ισχυρογνωμοσύνη περί της ορθότητος των απόψεων τους και όταν ο συνομιλητής τους παρουσιάζει τεκμηριωμένες αντίθετες απόψεις τις απορρίπτουν εκφράζοντας εξεζητημένη ευαισθησία πολιτικής ορθότητος).
Μια παροιμία της Θράκης αναφέρει κάποιος συναντά ένα φίλο του και διαπιστώνει ότι είναι τόσο κατάκοπος σαν να είχε εργασθεί σε καταναγκαστικά έργα, και το ρωτά ρε Φίλε σε τι καταναγκαστικά έργα δούλευες; όχι ρε φίλε δεν δούλευα σε καταναγκαστικά συζητούσα με έναν Κοντόγνωμο. Γι’αυτό Κύριε μου Καραμπελιά την άλλη φορά που θα συζητάτε με κοντόγνωμους, δογματικούς και ιδεοληπτικούς σκεφθείτε αν αξίζει να συγχύζεστε!!!
Εν κατακλείδι, θα ήθελα να παραθέσω την άποψη του George Orwell όσον αφορά τη ξύλινη γλώσσα της πολιτικής : Political language is designed to make Lies sound truthful and Murder respectable

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρίστος 15 Μαρτίου 2020 - 19:53

Η Αγγέλη (η παράλειψη του “κ.” δεν είναι από λάθος), η Αγγέλη πέρα από το ότι ήρθε προγραμματισμένη να πει το ποιηματάκι της και θρασύτατα να αγνοεί τις ουσιαστικές ερωτήσεις που της έγιναν, στο 41.37 είχε το ΑΙΣΧΡΟ ΘΡΑΣΟΣ να “διορθώσει” τον ν. Πολίτη που είπε στα σύνορα με Σκόπια, ψελίζοντας “Β. Μακεδονία”.

Αυτοί είναι οι Ζαίοι !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ