Αρχική » Ποιος πυρπόλησε τη Μόρια;

Ποιος πυρπόλησε τη Μόρια;

από Βασίλης Στοϊλόπουλος

Του Βασίλη Στοϊλόπουλου

Δεν έχουμε μόνο τους πολλούς «αλληλέγγυους», τις χειραγωγούμενες ΜΚΟ, το ισχυρότατο εγχώριο φιλοματαναστευτικό λόμπι, τους παγκοσμιοποιητές ΟΗΕδες, τους καραδοκούντες Τούρκους, έχουμε σήμερα και όλα τα γερμανικά ΜΜΕ που μεταδίδουν σε συγχορδία: «Προς το παρόν κανείς δεν ξέρει αν τη φωτιά στη Μόρια την έβαλαν οι μετανάστες ή οι κάτοικοι του νησιού». Ενώ ο Γερμανός ευρωβουλευτής των Πρασίνων Erik Marquardt, που ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με την άθλια εδώ και χρόνια κατάσταση στη Μόρια, καταγγέλλοντας αδιάκοπα Ελλάδα και Ε.Ε., έγραψε στο τουίτερ: «…Κάτοικοι (της Μόριας) μιλούν για πολλούς νεκρούς και χιλιάδες άστεγους. Αδιάφορο ποιος έβαλε τη φωτιά: Στη Μόρια καίγεται και η ευρωπαϊκή ιδέα».

Κανένας απ΄ όλους αυτούς βέβαια δεν αναρωτήθηκε για το αυτονόητο της μεγάλης πύρινης καταστροφής, το περίφημο, “cui bono” («ποιος ωφελείται») του Κικέρωνα. Όπως και να έχει η κατάσταση με το μεταναστευτικό έχει «ξεφύγει» και παίρνει γεωπολιτικές και άλλες διαστάσεις, καταστροφικές για όλη τη χώρα. Το βασικό ζητούμενο πλέον είναι η Ελλάδα, ως διαχρονικά δακτυλοδεικτούμενη χώρα εισόδου και παραμονής αμέτρητων και ανεξέλεγκτων μεταναστών, να απαλλαγεί αμέσως από τα «δεσμά» του (γερμανικής έμπνευσης) «Μεταναστευτικού Συμφώνου» του ΟΗΕ που υπέγραψε απερίσκεπτα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την υποστήριξη όλης της πολιτικής τάξης της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΙΟΥΜΠΑΣ 9 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:58

Κι αν το συνδέσουμε με τις υπόλοιπες πρακτικές του σουλτανάτου, το drones και άλλες φήμες, η ασύμμετρη απειλή δεν είναοι το πιο πιθανό σενάριο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ