Αρχική » Γ. Καραμπελιάς: Όχι σε διάλογο χωρίς προϋποθέσεις με την Τουρκία (βίντεο)

Γ. Καραμπελιάς: Όχι σε διάλογο χωρίς προϋποθέσεις με την Τουρκία (βίντεο)

από Άρδην - Ρήξη

Διάλογος Γιώργου Καραμπελιά με τον Παναγιώτη Ιωακειμίδη για την Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου αναμένονται οι αποφάσεις για τις κυρώσεις στην Τουρκία.

Από της εκπομπή “Western” του τηλεοπτικού σταθμού Kontra Channel, με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, της 7-12-2020.

Η εκπομπή μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη 21:00 – 22:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

Νίκος Παπανικολάου 8 Δεκεμβρίου 2020 - 09:56

Σωστός ο κος Καραμπελιάς. Να προσθέσω ότι προυποθέσεις που να ευνοούν τα συμφέροντα της Ελλάδας πρέπει να δημιουργεί και η Ελλάδα, πράγμα αδύνατο υπό τις τρέχουσες συνθήκες δομής και λειτουργίας της ελλαδικής πολιτκής τάξης. Αυτό προυποθέτει εκπόνηση και ακολουθία στρατηγικης που θα ανατρέψει τις ζωτικές ανισορροπίες της Ελληνικής κοινωνίας και κυρίως του κράτους, τουτέστιν, δημογραφικο, παραγωγικο πρόυτυπο, αποαστικοποίηση των Αθηνών -σκεφτειτε πόσο ευάλωττη είναι η Ελλάδα απο επίθεση στην Αθήνα. Όλα αυτά πρπουποθέτουν απομάκρυνση από την ακραία αριστερίλα και τις ιδεοληψίες που την κυβερνούν. Που δεν τα βλέπω όταν ο πατριωτισμός βάλλεται και ο κρατικπος μηχανισμός βρίθει ξένων επιρροών, για να μην πώ κάτι βαρύτερο.
Καλημέρα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ανδρεας 8 Δεκεμβρίου 2020 - 19:48

Κυριε Καραμπελια σωστά τα λέτε. Στην Γερμανία μόνο η κυβέρνηση έχει οικονομικα συμφέροντα με την Τουρκία. Αν γινόταν ένα Ρεφερεντουμ δηλ. δημοψηφισμα στην Γερμανία τότε τα πράγματα θα άλλαζαν αρδην

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αρέσει σε %d bloggers: