Αρχική » Συμπτώσεις…

Συμπτώσεις…

από Γιώργος Ρακκάς

του Γιώργου Ρακκά

Το μεσημέρι τουρκική ακταιωρός αποπειράται ανεπιτυχώς να σύρει δουλεμπορική βάρκα προς τα ελληνικά χωρικά ύδατα, και το βράδυ έρχεται το επεισόδιο της Ολλανδής δημοσιογράφου με τον Έλληνα ΠΘ μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου. Την ίδια στιγμή που στα σύνορα της Λευκορωσίας-Πολωνίας γίνεται άλλη μια απόπειρα υπονόμευσης της ακεραιότητας των συνόρων όχι μόνον μιας ευρωπαϊκής χώρας αλλά ολόκληρης της Ευρώπης. Και που η Γαλλία βάλλεται ως προπύργιο της «αντίδρασης», επειδή μιλάει ανοιχτά για την υπονόμευση του ευρωπαϊκού κεκτημένου δικαίου και δημοκρατίας που συντελείται δια της μαζικής μετανάστευσης, και συνεπακόλουθα της ισλαμοποίησης μεγάλων μερίδων της κοινωνίας της.

Γνωστοί κύκλοι του φιλοατλαντικού «ανθρωπιστικού» κατεστημένου δεν επιθυμούν να υπάρχει γεωπολιτική αυτοτέλεια & ακεραιότητα των συνόρων στα ευρωπαϊκά κράτη και την Ένωσή τους, γι’ αυτό και έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία δυσφήμισης και διασυρμού των χωρών που στηρίζουν μια ενεργητική πολιτική στα μέτωπα αυτά. Ήδη από την εποχή της μεταναστευτικής κρίσης στον Έβρο που προκάλεσε η Τουρκία.

Εν τω μεταξύ συριζαίοι και παρασυριζαίοι όλων των συμπαθών επαγγελμάτων με προεξάρχοντα τον πρωταθλητή του ανθρωπιστικού real estate, και παρεμπιπτόντως ευρωβουλευτή Παπαδημούλη, πανηγυρίζουν για τις προσβολές που απηύθυνε η Ολλανδή δημοσιογράφος στον Πρωθυπουργό κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνουν πως δεν επιθυμούσε να προσβάλει το πρόσωπο, αλλά το αξίωμα, και σε αυτό, ολόκληρη την Ελληνική Δημοκρατία για την απόφασή της να υπερασπιστεί τα σύνορα της χώρας. Θέλει άλλου τύπου ΠΘ, βλέπετε, η Ολλανδή δημοσιογράφος και το κατεστημένο που εκφράζει, από εκείνους που αναρωτιούνται αν η Ελλάδα έχει θαλάσσια σύνορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

Γεώργιος Πετρακακης 10 Νοεμβρίου 2021 - 16:38

Πολύ σωστά τα λέτε

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ανδρεας 11 Νοεμβρίου 2021 - 00:12

Όσο και ακούγονται δυνατά είναι μεμονωμένες φωνές σε όλη την Ευρώπη, αλλά είναι καλα οργανωμένοι. Μην ξεχνάμε ότι έχουν και προσωπικά οφέλη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ