Αρχική » Γ. Καραμπελιάς: “Η εισβολή στην Ουκρανία ανοίγει την όρεξη του τουρκικού επεκτατισμού” (ηχητικό)

Γ. Καραμπελιάς: “Η εισβολή στην Ουκρανία ανοίγει την όρεξη του τουρκικού επεκτατισμού” (ηχητικό)

από Άρδην - Ρήξη

Ο Γιώργος Καραμπελιάς την Τρίτη 31 Μαΐου ήταν καλεσμένος του πρώην υπουργού Γιάννη Μαγκριώτη στην ραδιοφωνική εκπομπή “Μας αφορά” στον Flash 99,4 και συζήτησαν για τις γεωπολιτικές εξελίξεις μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, τις άνευρες αντιδράσεις των Ευρωπαίων και τον Ερντογάν που πιστεύει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεδιπλώσει την επεκτατικότητά της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας.

 Η συζήτηση έγινε με αφορμή την εκδήλωση του Άρδην στην Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 στις 7.30 μ.μ. με θέμα:

 Μετά την εισβολή στην Ουκρανία η αναζωπύρωση του τουρκικού επεκτατισμού Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Δήμου Θεσσαλονίκης (Βασιλέως Γεωργίου 1Α), με ομιλητές τους:

Γιώργο Καραμπελιά (συγγραφέα- πολιτικό αναλυτή), Σάκη Μουμτζή, (συγγραφέα – αρθρογράφο), Γιώργο Ρακκά (δρ. κοινωνιολογίας, δημ. σύμβουλο Θεσ/νίκης). Γιώργο Φλωρίδη (δικηγόρο – πρ. υπουργό).

Χαιρετίζουν η πρόεδρος των Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων Ουκρανίας Αλεξάνδρα Προτσένκο, και ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος (πρ. βουλευτής) εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Πολιτών Θεσσαλονίκης Ενάντια στην εισβολή και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Συντονίζει η δημοσιογράφος Σύνθια Σάπικα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ