Αρχική » Γ. Καραμπελιάς: Η “μαύρη Κλεοπάτρα” και η μαζική υστερία της woke culture (βίντεο)

Γ. Καραμπελιάς: Η “μαύρη Κλεοπάτρα” και η μαζική υστερία της woke culture (βίντεο)

από Άρδην - Ρήξη

Συνέντευξη του Γ. Καραμπελιά στο Λάμπρο Καλαρρύτη (εκπομπή Εμείς οι Έλληνες, Παραπολιτικά FM)

Mε αφορμή την τερατώδη διαστρέβλωση τη ιστορίας που επιχειρείται από το Netflix με το ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει την Κλεοπάτρα μαύρη σχολιάζεται η φασιστική απόπειρα επιβολής της λεγόμενης woke culture.

Η επιχείρηση ενοχοποίησης των φύλων και η προώθηση του (δήθεν) άφυλου ανθρώπου, των λευκών ανθρώπων ως υπαιτίων κάθε αδικίας στον πλανήτη και των ετεροφυλόφιλων ανδρών και γυναικών έχει λάβει μορφή πρωτοφανούς φασιστικής επιβολής.

Καθηγητές διώκονται από πανεπιστήμια επειδή δεν ασπάζονται την παράνοια, φοιτητές κόβονται αν δεν ευθυγραμμιστούν, καλλιτέχνες εξοβελίζονται από το σύστημα και καριέρες τερματίζονται απότομα, αφαιρείται από τα πανεπιστήμια η αρχαιά ελληνική και ρωμαϊκή γραμματεία και ο Σαίξπηρ γιατί προωθούν “σεξιστικά” και “πατριαρχικά” πρότυπα, προωθείται αλλοίωση κάθε έννοιας διαφορετικών σχέσεων και σκέψεων.

Η υστερία του woke έχει προκαλέσει πάντως αντιδράσεις και φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφή μέτρηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ 22 Απριλίου 2023 - 19:28

Ένα καλό επιχείρημα για τους παρανοϊκούς της γουοκ/κάνσελ (ψευδο)κουλτούρας είναι ότι όλοι είμεθα αφρικανικής προελεύσεως με βάση την επικρατούσα βιολογική θεωρία εξέλιξης του ανθρωπίνου είδους! Επίσης ότι ο Ήλον Μασκ είναι αφροαμερικανός αφού κατάγεται από τη Νότιο Αφρική!
Πάντως αυτά τα παρανοϊκά δεν είναι προσφάτου επινοήσεως. Δείτε π.χ. την “Μαύρη Αθηνά” πριν από 35 χρόνια κλπ. “καινά δαιμόνια”
https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Athena
Μόδα είναι θα περάσει…..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελένη Μαρτσούκου 23 Απριλίου 2023 - 21:22

Μπράβο. Πολύ ωραία συνέντευξη!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ