Αρχική » Φειδίας Παναγιώτου: Όντως πήγε στην κατεχόμενη Κερύνεια για να …ξεκουραστεί;

Φειδίας Παναγιώτου: Όντως πήγε στην κατεχόμενη Κερύνεια για να …ξεκουραστεί;

από Αναδημοσιεύσεις

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ*, Hellas Journal

Είπα ότι δεν θα ασχοληθώ ξανά με τον φαιδρό νεαρό ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου, αλλά οι πληροφορίες που μας έρχονται από τις Βρυξέλλες είναι έντονα ανησυχητικές. Με πληροφορούν λοιπόν ότι:

Κάνει τα βιντεάκια του, κοιμάται στον καναπέ του γραφείου του σαν …«πρόσφυγας» για να μην πληρώνει ενοίκιο και έγινε ο «επιτήδειος ηλίθιος» τσιράκι του κάθε «αναρχονενέκου» και του γνωστού ακροδεξιού και εθνικιστή Έλον Μασκ, του γνωστού υποστηρικτή του Ντόναλντ Τραμπ. Ισχύει Φειδία;

Παραμένει εκτός πολιτικών ομάδων και έτσι δεν μπορεί να λάβει ούτε γνωμοδοτήσεις, ούτε να μετέχει ως εισηγητής, ούτε καν να υποβάλει τροπολογίες. Ισχύει Φειδία;

Είναι ένας ακριβός τουρίστας, κάνει την πλάκα του και τον χρησιμοποιεί και τον «αππώνει» ο κάθε προπαγανδιστής της Τουρκίας για να περνά  την προπαγάνδα του. Ισχύει Φειδία;

Ήδη το προεδρείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει εκφράσει σφοδρά παράπονα και στον ίδιο. Δεν θα τον ανεχθεί άλλο… Ισχύει Φειδία;

Εκτός από τους Έλληνες συναδέλφους του, και οι Ελλαδίτες ευρωβουλευτές είναι εξαγριωμένοι μαζί του. Ισχύει Φειδία;

Όλα τα παραπάνω είναι εξαιρετικά ανησυχητικά. Οι ευρωβουλευτές παίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο. Πολεμούν για τα συμφέροντα των Πατρίδων τους.

Ο νεαρός ευρωβουλευτής, που εξελέγη τυχαία επειδή οι πολίτες αποφάσισαν να τιμωρήσουν το διεφθαρμένο πολιτικό και οικονομικό σύστημα της Κύπρου, πήγε στο Ευρωκοινοβούλιο από τον Ιούνιο και από τότε δεν έχει να δείξει τίποτα το θετικό για την ημικατεχόμενη Κύπρο. Το απόλυτο μηδέν.

Αντίθετα, εξυπηρέτησε πολλαπλώς την κατοχική Τουρκία με το κατάπτυστο βίντεο του κατά την μαύρη «επέτειο» της δεύτερης τουρκικής εισβολής, που ολοκληρώθηκε με την κατάληψη της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

«Πρόδωσε» αυτούς που τον εξέλεξαν οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι αυτοί που απορρίπτουν την τουρκική κατοχή, που δεν δέχονται λύσεις που θα παραδώσουν την Κύπρο στη σφαίρα επιρροής του Αττίλα.

Αν δεν μπορεί να παίξει τον εθνικό του ρόλο, ας σταματήσει τουλάχιστον να εξυπηρετεί τους εχθρούς της Μεγαλονήσου. Αν έμαθε λάθος την Ιστορία της Κύπρου είναι πρόβλημα του. Αλλά δεν είναι ανεκτός ο νέος απαράδεκτος ρόλος του. Σε λίγο θα του ρίχνουν …πέτρες και θα νομίζει ότι βρέχει ροδοπέταλα.

Για τη συμπεριφορά του έχει ευθύνη και η οικογένεια του. Πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της επειγόντως. Και ας του μιλήσει κάποιος επιτέλους, επειδή δεν γνωρίζει Ιστορία, για τον Ίκαρο!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο Χρήστος Τριανταφυλλίαδης, γνωστός δικηγόρος της Λευκωσίας και στέλεχος του Δημοκρατικού Συναγερμού έγραψε τα εξής στα κοινωνικά δίκτυα:

«Φειδια είδα τη φωτογραφία σου να απολαμβάνεις τη ζωούλα σου και το ναργιλέ σου σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Κερύνειας μας. Δεν φταίει κανένας άλλος. Εμείς όλοι φταίμε που στιγμιαία παρασυρόμαστε από γκαραγκιοζιδες όπως εσένα. Λόγω της ηλικίας σου θα εκφραστώ όπως σου αξίζει. Ντροπή σου παλιόπαιδο. Ντροπή σου.

Διαβάστε επίσης: Άννα Βίσση: Το αστρονομικό ποσό από τη μεγαλειώδη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο
Λίγος σεβασμός δεν βλαφτεί. Αλλά ξέχασα…. Δεν σε έμαθαν ιστορία!!! Δεν ξέρεις τι έγινε το 1974 στη Κύπρο!!! Στην Ευροβουλη με το παχουλό μηνιάτικο βρήκες όμως το δρόμο να πας! Ευτυχως τα πέντε χρόνια της θητείας σου περνούν γρήγορα και πάλι εδώ θα είμαστε. Κλείνω όπως περιπου άρχισα: Ντροπή σου ρε…», ξέσπασε ο κ. Τριανταφυλλίδης στη διαδικτυακή πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

Επειγόντως, κάποιος να το διαψεύσει!!!

Η ιστοσελίδα μας αναζήτησε τη φωτογραφία στην οποία αναφέρεται ο Κύπριος δικηγόρος, αλλά δεν την εντοπίσαμε ακόμα…

ΣΧΕΤΙΚΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Χαράλαμπος Παπαδόπουλος 8 Οκτωβρίου 2024 - 12:05

Εκλέγοντας Φειδία, Γαλάτω και Νίκο Παππά, ο αγνός, άδολος λαός μας έδωσε και πάλι τα ρέστα του.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ