Αρχική » Γ. Καραμπελιάς: Η χρεοκοπία της Mεταπολίτευσης – Ρευστότητα στο πολιτικό σύστημα (βίντεο)

Γ. Καραμπελιάς: Η χρεοκοπία της Mεταπολίτευσης – Ρευστότητα στο πολιτικό σύστημα (βίντεο)

από Άρδην - Ρήξη

Στην συζήτησή του Γιώργου Καραμπελιά με τον Λάμπρο Καλαρρύτη αναφέρεται η σταδιακή κατάρρευση των κομμάτων-παρατάξεων που ήταν πυλώνες της μεταπολίτευσης και στην αποδρομή του μεταπολιτευικού σκηνικού.

Τα άλλοτε κραταιά κόμματα-παρατάξης που είχαν μορφοποιηθεί στο τρίπολο ΝΔ- ΠΑΣΟΚ-Αριστερά με τα δύο πρώτα να αποτελούν τους βασικούς φορείς εξουσίας στο μεγαλύτερο μέρος της μεταπολιτευτικής περιόδου έχουν είτε καταρρεύσει είτε υποχωρήσει σε εκλογική επιρροή.

Το αποτέλεσμα είναι ότι κανένα πλέον, με βάση την τρέχουσα δημοσκοπική εικόνα, δεν μπορεί να αποτελέσει αυτοδύναμη κυβερνητική επιλογή. Το πολιτικό σκηνικό έχει εισέλθει σε φάση ρευστότητας με άδηλη συνέχεια.

Πηγή: Κανάλι Λάμπρου Καλαρρύτη στο youtube

**********************************************

Εκδήλωση:  “ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ και οι ανακατατάξεις στην Κεντροαριστερά” (ΙΑΝΟΣ 15/10/24)

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου  στις 19.30 ο Γιώργος Καραμπελιάς θα συνομιλήσει με τον σύμβουλο επιχειρήσεων & αρθρογράφο Ανδρέα Δρυμιώτη, τον δημοσιογράφο Δημήτρη Δανίκα & τον δημοσιογράφο Λάμπρο Καλαρρύτη με θέμα: “ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ και οι ανακατατάξεις στην Κεντροαριστερά“. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι YouTube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ