Αρχική » Ποσοστό 30% η αυτόνομη συνδικαλιστική ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ στις εκλογές των εκπαιδευτικών στη Βοιωτία

Ποσοστό 30% η αυτόνομη συνδικαλιστική ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ στις εκλογές των εκπαιδευτικών στη Βοιωτία

από Άρδην - Ρήξη

enotiki-kinisi

Ενωτική Κίνηση εκπαιδευτικών Βοιωτίας

Στις εκλογές της 5ης Νοέμβρη για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των καθηγητών στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, η αυτόνομη συνδικαλιστική ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ στην οποία συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί του Άρδην στη Βοιωτία κατέλαβε τη δεύτερη θέση με ποσοστό 30% και κατάφερε να εκλέξει αιρετό εκπρόσωπό της (Δαμιανίδης Χρήστος) στο νέο υπηρεσιακό συμβούλιο για τη διετία 2015-2016.
Στην πρώτη θέση αναδείχθηκε η εκλογική συνεργασία των συνδικαλιστικών δυνάμεων Σύριζα – Παρεμβάσεις (39%) ενώ το ψηφοδέλτιο του κυβερνητικού συνδικαλιστικού κοινού μετώπου (ΔΑΚΕ/ΠΕΚ) κατέλαβε την τρίτη θέση με ποσοστό που πλησίασε το 24%. Το ΠΑΜΕ περιορίστηκε στην τέταρτη θέση με ποσοστό της τάξης του 7%.
Παράλληλα, στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης περιφέρειας Λιβαδειάς η συμμετοχή των εκπαιδευτικών του Άρδην στο σχήμα της «Εκπαιδευτικής Πρότασης» χαρακτηρίστηκε από εκλογική επιτυχία και εκπροσώπηση στο νέο Δ.Σ. (Βαζούρας Σπύρος).

ΣΧΕΤΙΚΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

eleftherios kyriakakis 12 Νοεμβρίου 2014 - 21:35

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ …ΕΛΛΗΝΩΝ….ΕΙΘΕ ……..ΚΑΙ Σ”¨ΑΝΩΤΕΡΑ….

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρόδιος 13 Νοεμβρίου 2014 - 12:50

Συγχαρητήρια στην Ενωτική Κίνηση και σε όλες τις Εναλλακτικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών!

Κάτι πρέπει να κάνουμε όμως και στο Οικονομικό Επιμελητήριο…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ