Αρχική » Σκανδαλώδης Σύλληψη Δημοκρατικών Πολιτών έξω από το Μέγαρο Μουσικής

Σκανδαλώδης Σύλληψη Δημοκρατικών Πολιτών έξω από το Μέγαρο Μουσικής

από Άρδην - Ρήξη

Καταγγελία της Επιτροπής για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Η κυβέρνηση Σύριζα δεν επιτρέπει πια ουδεμία ειρηνική διαμαρτυρία πολιτών για τα εθνικά θέματα. Τα μέλη της Επιτροπής για διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών: Παπαγιαννόπουλος Γιώργος, Αλεξοπούλου Ελένη, Παπαγιαννόπουλος Σπύρος, Δαμιανός Βασιλειάδης, Πανάγος Παναγιώτης, Παπαπαύλου Γιώργος που βρέθηκαν στις 17.00 το απόγευμα έξω από το Μέγαρο Μουσικής για να διαμαρτυρηθούν για την σκανδαλώδη και μειοδοτική συμφωνία συνελήφθησαν προληπτικά από την Ελληνική Αστυνομία, χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί καμιά διαμαρτυρία.

Ο πανικός που έχει καταλάβει την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό μπροστά στην πάνδημη αγανάκτηση για την συμφωνία των Πρεσπών τους οδηγεί σε παραβίαση και των πλέον στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών ακόμα και να κυκλοφορούν έξω από το κτήριο που πρόκειται να μιλήσει ο Αλ. Τσίπρας και οι ελάχιστοι υπερασπιστές της συμφωνίας. Να είναι βέβαιοι ότι τέτοιες «χουντικές» συμπεριφορές θα βρουν απέναντί τους την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και ενισχύουν το αντιστασιακό του φρόνημα.

Αθήνα, 13-1-19

Επιτροπή για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών

 

Υ.γ.  Τελικά, λίγο πριν τις 22.00 και αφού είχε πρώτα ολοκληρωθεί η ομιλία Τσίπρα αφέθηκαν από την ΓΑΔΑ τα έξι μέλη της επιτροπής. Έπρεπε πρώτα όμως να κινητοποιηθούν δεκάδες μέλη και φίλοι στην ΓΑΔΑ, καθώς και δικηγόροι, ακόμα και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών  και να ασκηθούν πιέσεις για να αφεθούν ελεύθεροι, γιατί διαφορετικά η πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας ήταν ικανή να κρατούσε για εκφοβισμό τα μέλη της επιτροπής μέχρι το πρωί.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

3 ΣΧΟΛΙΑ

Χρίστος 13 Ιανουαρίου 2019 - 20:37

Αλητεία του καθεστώτος Τσιπραδούρο και των κρατικοδίαιτων χουνταίων-ζαίων

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ν. Καραβαζάκης 14 Ιανουαρίου 2019 - 06:02

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑPIS MELIFERA 14 Ιανουαρίου 2019 - 13:44

H απόλυτη σιγουριά την οποία έχουν, όσον αφορά την ιδεολογική τους ανωτερώτητα και της μίας και μόνης σωστής οπτικής για την κοινωνία και τον κόσμο, εμπεριέχει το σπέρμα του ολοκληρωτισμού. Αυτή η πνευματική κατάσταση, αν και πρόκειται για μηχανισμό αυτοεξαπάτησης, για να εκδηλωθεί στην πράξη, χρειάζονται κάποιες προυποθέσεις. Στην ευρωπαική Ελλάδα δεν υπάρχουν. Να είμαστε σίγουροι ότι με άλλου τύπου προυποθέσεις(γεωγραφικές, κοινωνικές κτλ), θα βλέπαμε το πού μπορούν να φτάσουν οι απατεώνες δημοκράτες του Συριζα, οι σύμμαχοι του Μαδούρο….

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ