Αρχική » Τουρκία: 670 “αναγνωρισμένα” κρούσματα και 9 νεκροί αλλά πλήρης αδιαφορία

Τουρκία: 670 “αναγνωρισμένα” κρούσματα και 9 νεκροί αλλά πλήρης αδιαφορία

από Άρδην - Ρήξη

Το τουρκικό ολοκληρωτικό καθεστώς δείχνει καθημερινά πόσο ανίκανο είναι να διαχειριστεί την πανδημία του κορωνοϊού. Με τις ηλιθιότητες ότι το τουρκικό DNA δεν μπορεί να προσβληθεί από τον ιό ή τις δηλώσεις Ερντογάν ότι τρώει πετιμέζι από βατόμουρα και δεν θα προσβληθεί το καθεστώς έχασε πολύτιμο χρόνο. Τώρα ασθμαίνοντας τρέχει να λάβει μέτρα, αλλά είναι τέτοια η εθνικιστική φρενίτιδα που έχει καλλιεργήσει που δεκάδες ή εκατοντάδες άτομα συνωστίζονται για να ξεπροβοδίσουν τους νεοσύλλεκτους στρατιώτες, αχρηστεύοντας οποιοδήποτε μέτρο προφύλαξης! 

Α-Ρ.

Από την ιστοσελίδα Τουρκικά Νέα

Το κείμενο της επίσημης ανακοίνωσης του Τούρκου υπουργού Υγείας:

Στις τελευταίες 24 ώρες έγιναν 3656 τεστ σε ύποπτα κρούσματα. Τα 311 βγήκαν θετικά. Στους 670 έφτασε ο αριθμός των αρρώστων μας. Χάσαμε 5 ηλικιωμένους και με μειωμένη αντίσταση ασθενείς μας. Μέχρι σήμερα συνολικά έχουμε 9 απώλειες ζωών μας. Όλοι ηλικιωμένοι μας. Να προστατεύσουμε τους ηλικιωμένους μας. ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ¨

Υπουργός Υγείας Φαχρεττίν Κοτζά 20/3/2020

Σχ. : Δεν πιστεύουμε τίποτε φυσικά από τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύουν οι Τούρκοι αξιωματούχοι.

Το τραγικό είναι πως πολλοί Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι τα πιστεύουν!  

Βίντεο από Τουρκία – αδιαφορία περί κορονοϊού….

Kείμενο του ιστολογίου 21/3/2020

Παρά τις εκκλήσεις των Τούρκων αρμόδιων για αποφυγή πολυκοσμίας, χτες σε διάφορες πόλεις της Τουρκίας είχαμε ¨ξεπροβόδισμα νεοσύλλεκτων¨ στρατιωτών. Νέοι δηλαδή που πάνε τώρα να υπηρετήσουν την θητεία τους, κατά την αναχώρηση τους ξεπροβοδίζονται από πολλούς φίλους και συγγενείς τους. Παραβιάζοντας όμως έτσι κατάφωρα τις οδηγίες της αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Το παρακάτω βίντεο είναι από το ΚΤΕΛ της Άγκυρας…

Και το παρακάτω βίντεο είναι από το ΚΤΕΛ της πόλης Ικόνιο.  Παρά τις προειδοποιήσεις των αρμοδίων, εκατοντάδες άτομα ο ένας δίπλα στον άλλο….Μακάρι να μην το πληρώσουν ακριβά….

Το κακό για εμάς είναι πως από αυτή τη χώρα, τις τελευταίες μέρες επέστρεψαν πολλοί Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, που σπούδαζαν εκεί….

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ