Αρχική » «Θα πέσουν κεφάλια ….. ΜΚΟ»;

«Θα πέσουν κεφάλια ….. ΜΚΟ»;

από Βασίλης Στοϊλόπουλος

Του Βασίλη Στοϊλόπουλου

Οι δηλώσεις αυτές της κας Μέρκελ έγιναν χθες στο γερμανικό κοινοβούλιο. Λίγες μόνο ώρες πριν την Συνάντηση Κορυφής, στην οποία προεδρεύει η Γερμανία και αφού προηγουμένως έγινε γνωστό ότι η έδρα της εγκληματικής οργάνωσης των διακινητών παράνομων μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα βρίσκεται στο Βερολίνο και ότι οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, κατασκοπεία και άλλα σοβαρά εγκλήματα είναι Γερμανοί.

Φαίνεται ότι το «ευαίσθητο» θέμα των «φιλάνθρωπων» ΜΚΟ, που τώρα μόλις άνοιξε στην πραγματική του διάσταση, στεναχώρησε πολύ την κα Μέρκελ και τους Γερμανούς συνολικά, ιδιαίτερα δε την γερμανική Αριστερά, τους Πράσινους και την προτεσταντική εκκλησία, που είναι οι δεδηλωμένοι «προστάτες» των ΜΚΟ και φανατικοί θιασώτες των ανοιχτών συνόρων. Και πλέον δεν κρύβουν τη φιλοτουρκική τους στάση. Προκλητικά.

Η υπόθεση όμως με τις δεκάδες ΜΚΟ της Λέσβου θα έχει συνέχεια, καθώς μπορούμε να εικάσουμε ότι θα μπουν και άλλες γερμανικές ΜΚΟ στην εγκληματική λίστα των τεσσάρων. Πολύ περισσότερο που τελευταία ακούγονται στη Γερμανία σοβαρές καταγγελίες ότι με τις δεκάδες γερμανικές ΜΚΟ (κυρίως ακροαριστερές, antifa), που για χρόνια ασκούσαν «εξουσία» στη Λέσβο και ήλεγχαν με τα πιο σύγχρονα μέσα και με μαφιόζικο τρόπο την παράνομη μετανάστευση από την Τουρκία, διαπλέκονται και παράγοντες της γερμανικής πολιτικής τάξης και ότι ακόμη και ο πρεσβευτής της Γερμανίας στην Αθήνα έχει παρέμβει παλιότερα αυτοβούλως στο Λιμενικό της Λέσβου με «νουθεσίες» και απειλές για να προστατέψει μια συγκεκριμένη ΜΚΟ.

Αρκεί η ελληνική κυβέρνηση και η ελληνική δικαιοσύνη να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς της Γερμανίας και τα κουκουλώσουν άρον – άρον! Το γεγονός ότι ακόμα δεν ανακοίνωσε τα ονόματα των τεσσάρων ΜΚΟ είναι «κακός οιωνός». Και το χειρότερο: Για το «πιλοτικό σχέδιο», στο πλαίσιο του οποίου θα δημιουργηθεί ΜΟΝΙΜΟΣ καταυλισμός στη Λέσβο, μίλησε χθες πρώτη η κα Μέρκελ. Λες και η Λέσβος ανήκει στη γερμανική επικράτεια, με την Ελλάδα σε ρόλο κομπάρσου και την ελληνική κυβέρνηση για μια ακόμα φορά εκτεθειμένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ