Αρχική » Το αίμα από την Γάζα θα φτάσει στην Ελλάδα και στην Δύση;

Το αίμα από την Γάζα θα φτάσει στην Ελλάδα και στην Δύση;

από Άρδην - Ρήξη

του Τάσου Δούση από το προφίλ του στο facebook

Πρώτα απ’ όλα εξηγούμε. Είμαι κάθετα αντίθετος στα αντίποινα του Νετανιάχου απέναντι στον αθώο παλαιστινιακό λαό. Θεωρώ αυτές τις πράξεις εγκλήματα πολέμου.

Όμως πιστεύω επίσης ακράδαντα πως εάν ζεις στην Ελλάδα και κυκλοφορείς με σημαία της Χαμάς, πρέπει να συλλαμβάνεσαι. Nα αφαιρείται η υπηκοότητα, να στερείσαι το διαβατήριο και να επιστρέφεις από εκεί όπου ήρθες. Ναι είναι εγκληματίες τρομοκράτες και είναι σχεδόν σίγουρο πως αργά η γρήγορα θα στρέψουν την χατζάρα εναντίον μας από τυφλό μίσος! Γιατί;

Πιστεύω πως η πολυπολιτισμική κοινωνία θα οδηγήσει σε έναν πολιτισμικό πόλεμο μέσα στα σπίτια μας. Έναν πόλεμο με αθώα θύματα όπως αυτά του Τελ Αβίβ και της Γάζας. Εξηγούμε…

Πως είναι δυνατόν να γίνεται ένας πόλεμος στο Ισραήλ και τα παλαιστινιακά εδάφη, αλλά να τρέμει ο Δυτικός κόσμος πως η αιματοχυσία θα φτάσει έξω από το σπίτι του και θα απειλήσει τα παιδιά του. Μα είναι απλό. Η Δύση δέχεται επίθεση και οποίος καταλάβει κατάλαβε.

Ο πόλεμος Ισραήλ- Χαμάς είναι το άλλοθι για μια εξέγερση ενάντια στην ελευθερία του δυτικού κόσμου, του τρόπου ζωής, της δημοκρατίας.

Δεν θέλουμε να το δούμε γιατί μια ψευτοελίτ δήθεν αριστερή, μαζί με μια φιλελεύθερη πολιτική άρχουσα τάξη προσπαθούν να κουκουλώσουν τα πράγματα ο καθένας με τον τρόπο του. Στην προοδευτική αριστερά είναι υποχρέωση να είσαι με τους τζιχαντιστές της Χαμάς στο όνομα του παλαιστινιακού λαού δήθεν από αλληλεγγύη. Ενώ στην πραγματικότητα βοηθάς και στηρίζεις ανθρώπους που «μισούν» ότι δυτικό και που θέλουν τις γυναίκες όργανα αναπαραγωγής, αναλώσιμα και άβουλα. Βοηθάς δηλαδή τους Μάο Μάο κάποια στιγμή να κάνουν ένα νέο Μπατακλάν στην Ελλάδα ή κάπου στην Δύση.

Οι φιλελεύθεροι καθεστωτικοί από την άλλη μεριά για να μην τους πουν φασίστες και ακροδεξιούς κάνουν αβαβά και περνάνε στα ψιλά οτιδήποτε ακραίο συμβαίνει στην χώρα. Π.χ. πιάστηκε ο μάγκας μουσουλμάνος με μαχαίρι στον Άγιο Παντελεήμονα και είχε λέει ψυχολογικά θέματα. Σώπα! Δηλαδή τα «καρντάσια» του Μπατακλάν τα είχαν 400; Ο Τυνήσιος που έφαγε τους δυο Σουηδούς ήταν στα καλά του;

Βρισκόμαστε στην εξής κατάσταση. Η αριστερά με τους ψευτο-προοδευτικούς μαζί με την ελίτ των δεξιών που ασκούν κυβερνητικά καθήκοντα εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό στον πολιτισμικό πόλεμο που βιώνει η Δύση. Βλέπουμε τον κίνδυνο αλλά έχουμε σκοτώσει τα αντανακλαστικά μας για να υπηρετήσουμε τον «πολιτισμό» που έρχεται με φόρα για να διαλύσει την δυτική κοινωνία. Ο εχθρός δεν είναι το Ισραήλ, ο εχθρός είμαστε εμείς που σκεφτόμαστε διαφορετικά. Που οι γυναίκες μας έχουν άποψη, δουλεύουν, οδηγούν, διαθέτουν τον εαυτό τους όπως γουστάρουν! Που τα παιδιά μας ψηφίζουν από την πρώτη δημοτικού. Που διασκεδάζουμε, που χορεύουμε, που πίνουμε, που αγαπάμε, που ερωτευόμαστε, που τσακωνόμαστε, που δεν έχουμε όλα τα καλά του κόσμου, αλλά προσπαθούμε….

Είναι ο δυτικός κόσμος το πρόβλημα και το Ισραήλ θα πέσει στην παγίδα και θα παρασύρει και εμάς ΟΛΟΥΣ. Η Χαμάς δεν χτύπησε τυχαία. Ξέρει το φανατικό κοινό του Ισραήλ. Ξέρει πως δεν θα αντισταθεί ο Νετανιάχου σε ένα αιματοκύλισμα. Αυτό το αίμα των αθώων στην Γάζα θα φτάσει στην Ευρώπη και την Αμερική, μακάρι να κάνω λάθος.

Το αίμα υπάρχει πιθανότητα να βρει εκδίκηση στις πλατείες των φανατικών στην Δύση; Δεν ξέρω! Ξέρω πως μπλέξαμε! Και δεν θα ξεμπλέξουμε αν η Δύση δεν καταλάβει ότι ο πόλεμος είναι πολιτισμικός εξαιτίας της περίφημης «πολυπολιτισμικής κοινωνίας» και στον πόλεμο δεν μπορείς να είσαι ευγενικός με τον τύπο που κουβαλάει καλάσνικοφ και ματσέτα για να σφάξει το παιδί σου.

Και ένα μήνυμα χωρίς χρέωση. Να ξέρετε ο φανατικός τζιχαντιστής όταν ρίχνει στα τυφλά με το καλάσνικοφ στο όνομα του παλαιστινιακού ή άλλου λαού δεν ξεχωρίζει αριστερούς, προοδευτικούς, δεξιούς κ.λπ. ΟΛΟΙ είναι αναλώσιμα κρέατα του δυτικού κόσμου και οι πρώτοι που πέφτουν είναι οι κοντινοί φίλοι, όπως τα παιδιά στο φεστιβάλ αγάπης και ειρήνης στην Γάζα.

Μην φανταστεί κανένας πως είμαι της άποψης για πογκρόμ όλων των «ξένων» για φυλάκιση για εξόντωση για πνίξιμο των ανθρώπων που έρχονται στην χώρα μας. Αν όμως δεν θέλουμε κάποια στιγμή να βγει ο στρατός στον δρόμο για να επιβάλει την τάξη όπως στην Σουηδία, αν δεν θέλουμε να γίνουμε Παρίσι και Βρυξέλλες, με χιλιάδες μετανάστες ορολογογιακές βόμβες πρέπει να βλέπουμε τα σημάδια και να λαμβάνουμε μέτρα.

Αυστηροποίηση του καθεστώτος βίζας, έλεγχος των μεταναστών με ξεχωριστό κομμάτι αστυνομίας όπως στην Αμερική, περιορισμούς επιδομάτων σε όσους δεν δουλεύουν και φυσικά άμεση απομάκρυνση των κακοποιών στοιχείων που υποκινούν σε εξέγερση ενάντια στον δυτικό τρόπο ζωής. Μην αφήσουμε να δυναμώσει η Τζιχάντ στην πατρίδα μας.

Δεν μπορούμε να ανεχτούμε φανατικούς να είναι περήφανοι και ενθουσιασμένοι με ότι έγινε στο Ισραήλ 7 Οκτωβρίου. Ο σφαγιασμός Εβραίων δεν μπορεί να «εμπνέει» στα κοινωνικά δίκτυα και να έχουμε πανηγυρισμούς στην χώρα μας χωρίς να κάνουμε τίποτα στο όνομα του πολυπολιτισμού.

Βάζουμε το πρόβλημα στο σπίτι μας ΔΕΝ το καταλαβαίνει κανένας; Ναι σε μια υπέροχη κοινωνία πολλών πολιτισμών.

Αρκεί ΟΛΟΙ οι πολιτισμοί να σέβονται το διαφορετικό, τους νόμους της χώρας που τους φιλοξενεί και φυσικά να μην εχθρεύονται κανέναν τρόπο ζωής, απόψεων και, ιδεών. Η Δύση δυο καθήκοντα έχει. Να βοηθήσει οικονομικά τους φτωχούς του κόσμου να σταθούν στα πόδια τους στις πατρίδες τους και να φυλάξει τους πολίτες που μένουν στον δυτικό τρόπο ζωής από την τρέλα και τον φανατισμό των οποίων ακραίων στοιχείων.

Η ηλιθιότητα του BBC που λέει τους ουγκανους της Χαμάς μαχητές στο όνομα της ουδετερότητας να μην περάσει σαν ιδεολογία βλακείας στην Ευρώπη υποθάλποντας την τρομοκρατία μέσα στα σπίτια μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ