Αρχική » Περιμένοντας τον… Ερντογάν

Περιμένοντας τον… Ερντογάν

από Γιώργος Χώτος

Του Γιώργου Χώτου

Έχω ξαναγράψει για το σενάριο υπομονής της Ελλάδας απέναντι στη ραγδαία αποθρασυνόμενη ισλαμοφασιστική ερντογανική Τουρκία, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα εξοπλιστικά μας προγράμματα για να μπορέσουμε να τη χτυπήσουμε δυνατά όταν μας ορμήξει.
Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί τα μύρια όσα λάθη μας στο διπλωματικό επίπεδο, την απροθυμία άσκησης κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και τη μοιρολατρική φοβία που μας μουδιάζει το νου όταν μας κοιτά λαίμαργα ο όντως θηριώδης τουρκικός όχλος.
Ο Ερντογάν παρόλα αυτά είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης του Ελληνισμού διότι χωρίς αυτόν θα ήμασταν σε πνευματικό κώμα. Ακόμα όμως δεν έχουμε ανανήψει εθνικά όσο απαιτούν οι καιροί και δεν έχουμε επιχειρήσει καν να προετοιμάσουμε το έθνος για τη σκληραγωγία που πρέπει να υποστούμε προκειμένου να αντισταθούμε.
Δεν θα αναφέρω εδώ ξανά το θέμα της απολύτως αναγκαίας καθολικής (αρρένων-θηλέων), άνευ ουδεμίας αναβολής στράτευσης στα 18 για τουλάχιστον 20 μήνες και συνακόλουθης συνεχούς εφεδρείας μέχρι τα 50-60. Μου φτάνει που μάλλον πρώτος το δημοσιοποίησα επανειλημμένως και ικανοποιούμαι που έστω δειλά αρχίζουν να το ψελλίζουν κι άλλοι και μάλιστα “εκστομίζοντας” την απαγορευμένη φράση “σαν το Ισραήλ”.
Το παράδειγμα της Ουκρανίας και πιο εκκωφαντικά αυτό του Ισραήλ κατά το οποίο συρρέουν οι πολίτες για κατάταξη προς υπεράσπιση της πατρίδας, οφείλει να γίνει ο οδηγός μας.
Θα κλείσω με το επίκαιρο ζήτημα του πως να χειριστούμε την κάθοδο του σουλτάνου Ερντογάν στη χώρα μας στις 7 Δεκεμβρίου.
Βλέποντας τα όσα εκπληκτικά έκανε στη Γερμανία, όπου με ηγεμονικό θράσος έφτυσε κυριολεκτικά το γερμανικό κράτος, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι κι εδώ, μέσα στο σπίτι μας, θα επιχειρήσει να μας “βιάσει” και εξευτελίσει.
Υπάρχει το σενάριο η Ελλάδα να προλάβαινε τις εξελίξεις και να ακύρωνε τη συνάντηση αυτή (που τίποτα καλό για μας δεν θα βγάλει), έχοντας πολύ καλές δικαιολογίες γι’ αυτό.
Υπάρχει επίσης το σενάριο να υποστούμε σαν ψωροκώσταινες τις ηγεμονικές φανφάρες του και να ψελλίσουμε ψοφοδεείς διπλωματικές πομφόλυγες.
Υπάρχει το σενάριο να τον αφήσουμε να παραληρήσει και κατόπιν ο πρωθυπουργός να του ανταποδώσει σκληρά και τεκμηριωμένα την απάντηση που του πρέπει.
Δεν γνωρίζω βέβαια το τι θα γίνει και ελπίζω αν τελικά έλθει να συμβεί το τρίτο σενάριο.
Όμως στο τέλος αυτό που ελπίζω να γίνει είναι να ωφεληθεί η Ελλάδα στο εξής.
Ο ελληνικός λαός που στην πλειονότητά του είναι πλανημένος, αποκοιμισμένος, εφησυχασμένος, πλαδαρός και μαλθακός, να ταρακουνηθεί απ’ αυτά που θα ακούσει να εκστομίζονται από τον σύγχρονο ταραξία του κόσμου, να αφυπνισθεί, να πετάξει τα ψιμύθια της ειρηνικής φενάκης και να προετοιμαστεί για τη ρωμαλέα νέα ψυχοσύνθεσή του.
Δεν μας αξίζει να πάμε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι.

******

Το Άρδην διοργανώνει την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 19.00 εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:

«“Περιμένοντας τους βαρβάρους’’ – Η επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα» 

Θα μιλήσουν:

Γιώργος Καραμπελιάς, συγγραφέας

Κωνσταντίνος Λάβδας, καθηγητής Παντείου Παν/μίου

Βασίλειος Μαρτζούκος, αντιναύαρχος ε.α.

Μελέτης Μελετόπουλος, Συγγραφέας – Δρ. Κοινωνιολογίας

Συντονιστής: Λάμπρος Καλαρρύτης, δημοσιογράφος

στον χώρο πολιτικής και πολιτισμού, “Ρήγας Βελεστινλής”, Ξενοφώντος 4, Αθήνα

ΣΧΕΤΙΚΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

Νοστος 25 Νοεμβρίου 2023 - 11:15

Στην Περσία υπάρχει μια παροιμία που σε γενικές γραμμές λέει ότι δεν γίνεται ένα ρούχο να είναι καλής ποιότητας στο γιακά και κακής ποιότητας στο μανίκι… Με άλλα λόγια δεν γίνεται μια χώρα να έχει κακής ποιότητας πολιτικό σύστημα και καλής ποιότητας στρατιωτικό σύστημα… Θέλω να πω ότι και το στρατιωτικό λίγο πολύ θα ειναι ανάλογο του πολιτικού. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα όπου ο διαχωρισμός των εξουσιών δεν υπάρχει και όλα είναι υπό της διαταγές των διεφθαρμένων πολιτικών που έχουν και το ακαταδιωκτο (ακαταλογιστο). Άρα απέναντι σε ένα καλα οργανωμένο κρατος-εγκληματια ο χρόνος θα κυλάει εις βάρος μας και σε στρατιωτικό επίπεδο και σε όλα τα επίπεδα.
Για μια καλά οργανωμένη ΜΙΤ δεν είναι δύσκολο να εξαγοράσει και να θέσει υπό τη δουλεψη της τους απατεώνες Έλληνες πολιτικούς και να δοριφοριοποιησει έτσι όλη τη χώρα.
Ο ερντογκαν έρχεται για να δώσει εντολές και οδηγίες στα ελληνόφωνους νεοέλληνες πολιτικούς προς εμβάθυνση της δορυφοριοποιησης της χώρας μας και τον βαλκανιων και για τίποτα άλλο.
Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα δεν θα τον καλούσαν δω αλλά θα το είχαν στείλει στον αγύριστο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιώργος Χώτος 27 Νοεμβρίου 2023 - 08:26

Συμφωνώ, πλην όμως δεν επιτρέπεται να παραδοθώ στην παραδοχή αυτή. Και επειδή το αγώγι ξυπνά τον αγωγιάτη απαιτείται δράση. Και δράση σημαίνει και ταρακούνημα και σήκωμα των μανικιών. Ας αρχίσουμε με την καθολική στράτευση και βελτιώνουμε τη στράτευση. Ας το σκεφτεί λίγο αυτό στην ουσία του ο κάθε πατριώτης. Πως στο καλό θα αντιτάξεις άμυνα όταν δεν έχεις ανθρώπους; Χρειαζόμαστε όλοι.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ