Διακήρυξη ΑΡΔΗΝ: Ένα πολιτικό κίνημα από τον Λαό – Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

Η διακήρυξη που ακολουθεί αποτελεί την πρότασή μας για τη διαμόρφωση ενός πολιτικού κινήματος που θα παρεμβαίνει ενεργότερα και συνολικότερα στην πολιτική ζωή της χώρας. Μετά μία πρώτη διαβούλευση και αφού συγκεντρώθηκαν όλες οι παρατηρήσεις, δημοσιεύεται στην τελική της μορφή με την υπογραφή εκείνων που προτείνουν αυτή τη διακήρυξη και καλούμε όλους τους φίλους και τις φίλες να την υπογράψουν.

Οι υπογραφές  θα ενημερώνονται διαρκώς μέχρι το Φθινόπωρο, ανά εβδομάδα, οπότε και θα αρχίσει η διαδικασία της τελικής συγκρότησης του κινήματος. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να συμπορευτούν μαζί μας θα πρέπει να μας στέλνουν, ήδη από τώρα, με επιστολή – ηλεκτρονική στο perardin@gmail.com ή στη διεύθυνση Άρδην, Ξενοφώντος 4, 10557 Αθήνα, ή σαν σχόλιο κάτω από το κείμενο– το ονοματεπώνυμο, την ιδιότητα και την πόλη ή περιοχή κατοικίας, μαζί με κάποιο τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση (email) αν έχουν, ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε στη συνέχεια. Οι υπογραφές θα δημοσιοποιούνται βέβαια χωρίς τα πλήρη στοιχεία των συμμετεχόντων, μόνο με το ονοματεπώνυμο, την ιδιότητα και την περιοχήυ κατοικίας.

Άρδην

Y.Γ. Παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε σχόλια συζήτησης κάτω από το κείμενο. Η συζήτηση για την διακήρυξη έχει μεταφερθεί εδώ, όπου και μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας.

θ ξακολουθομε ν

γονατίζουμε

πως ατς δραπέτης

θ σηκώσουμε λλον πύργο

τίθασο

πέναντί τους.

Μιχάλης Κατσαρός,

Κατά Σαδδουκαίων

Τα έξι χρόνια σαρωτικής εθνικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης υπήρξαν το επιστέγασμα μιας ολόκληρης περιόδου παρακμής, επιδεινώνοντας όλες τις αρνητικές πλευρές δύο αιώνων κρατικής υπόστασης. Όλοι συναγωνίζονται ποιος θα διαψεύσει ταχύτερα τις προσδοκίες του λαού, µε αποκορύφωμα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Η πολιτική ηγεσία, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ αλλά και οι λοιποί –κατ’ εξοχήν η Αριστερά, σε νεολαία, Πανεπιστήμια, συνδικαλισμό, ΜΜΕ–, σύσσωμος ο «πνευματικός κόσμος», πλην ελαχίστων, καθώς και οι επιχειρηματικές ελίτ, βρίσκονται σε βαθύτατη κρίση. Ακόμα και η Εκκλησία αδυνατεί να παίξει ρόλο αποτελεσματικού αναχώματος.
Έτσι πορεύονται οι εκπρόσωποί µας, στην πλειοψηφία τους, φαύλοι, μεταπράτες, υπηρέτες ξένων εξουσιών. Και, δυστυχώς, όσοι δεν είναι διεφθαρμένοι είναι βαθύτατα φθαρμένοι.
Η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία, η «μεταπολίτευση», έχει εξαντληθεί οριστικά: Αφού έδωσε ό,τι θετικό είχε έως το 1989, ολοκλήρωσε τη μεταβολή της χώρας σε παρασιτική απόφυση της Δύσης και έρμαιο του τουρκικού νεο-οθωµανισμού, ενώ απειλεί, μέσα από την παρακμή, να οδηγήσει σε οριστική  έκλειψη έναν ιστορικό λαό.
Ποτέ άλλοτε, ακόμα και χωρίς ανεξάρτητο κράτος, δεν κινδυνεύαμε όσο σήμερα: Δημογραφική κατάρρευση, φυγή των νέων, οικονομική αποικιοποίηση, παραγωγική αποσάθρωση, πολιτισμική παρακμή, απειλή αλλοίωσης της εθνικής φυσιογνωμίας της χώρας, αποσύνδεση της ορθόδοξης παράδοσης από την ταυτότητά µας, γλωσσική αλλοτρίωση. Παράλληλα, ο νεοθωµανισµός –στην Κύπρο, το Αιγαίο και τη Θράκη– και οι τεράστιες γεωπολιτικές ανατροπές σε µία χώρα-σύνορο Ανατολής και Δύσης, µας απειλούν άμεσα. Προηγήθηκαν τρεις μεγάλες εθνικές καταστροφές, η Μικρασιατική, η Κατοχή/Εμφύλιος, η Κυπριακή. Και τώρα κινδυνεύουμε µε την οριστική απώλεια της δυνατότητας να επιβιώσουμε ως ανεξάρτητο ιστορικό υποκείμενο και ως  αυτόνομο κράτος.
Είμαστε κολλημένοι στον τοίχο από την ιστορία, χωρίς περιθώριο για νέα σφάλματα. Πρέπει να αντισταθούμε τελεσφόρα, διότι, πλέον, έχει καταστεί σαφές ότι όλοι δοκιμάστηκαν – και απέτυχαν.
Πώς όμως θα μπορέσουμε να βγούμε από τη δεινή θέση που µας έφεραν; Έξι χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών διδάσκουν τι δεν πρέπει να κάνουμε, δηλαδή να πιστεύουμε σε λαοπλάνους και τυχοδιώκτες.
Ο λαός θα πρέπει, μέσα από τα σπλάχνα του, να αναδείξει τις δυνάμεις που θα οραματιστούν και θα κάνουν πράξη την αναγέννηση της πατρίδας. Να αντικαταστήσουμε τις ονειροφαντασίες µε όραμα, την τυχοδιωκτική μικροπολιτική µε στρατηγική, τα ρεσάλτα προς τις «καρέκλες» µε την ανασυγκρότηση της κοινωνίας, µε στόχο τη μεγάλη ανατροπή που χρειαζόμαστε..

Υπάρχουν δυνατότητες
για µια καινούργια άνοιξη;

Είναι εφικτή µια εναλλακτική εθνική στρατηγική, στις σημερινές συνθήκες; Η Ε.Ε. βυθίζεται σε µια αποσαθρωτική κρίση, οι ΗΠΑ κλιμακώνουν την ψυχροπολεμική σύγκρουση µε τη Ρωσία, η Τουρκία διολισθαίνει σε µια επιθετική νεοθωμανική δικτατορία και η Μέση Ανατολή βυθίζεται σε µια αιματηρή αντιπαράθεση.
Και όμως, µια εθνική πολιτική µε επάρκεια θα μπορούσε να αναβαθμίσει τη διεθνή θέση της χώρας, κομίζοντας µια νέα πρόταση για την Ευρώπη, τα Βαλκάνια, την Ανατολική Μεσόγειο. Με προϋπόθεση:
Α. Να συσφίξουμε τις σχέσεις µας µε το δεύτερο ελληνικό κράτος, την Κύπρο, που κινδυνεύει µε τελεσίδικη τουρκοποίηση. Ελλάδα και Κύπρος, από κοινού, αποτελούν ουσιαστική δύναμη στη Μεσόγειο, ενώ, χωριστά, «πρόβατα επί σφαγήν» για τον τουρκικό επεκτατισμό και τους ιμπεριαλιστές.
Β. Να ενεργοποιήσουμε το μεγάλο και υπνώττον δυναμικό του ελληνισμού της διασποράς και της πρόσφατης μετανάστευσης, που μπορεί να διαδραματίσει ουσιαστικό οικονομικό, πολιτισμικό και πολιτικό ρόλο. Αρκεί να ενισχυθεί από το εθνικό κέντρο και να αποτελέσει και μια πηγή μελλοντικής του αιμοδότησης, με την παλιννόστηση σημαντικού μέρους του. Γι’ αυτό όχι μόνο πρέπει να δημιουργηθεί υπουργείο απόδημου ελληνισμού αλλά οι απόδημοι να απολαμβάνουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα.
Γ. Να αναδείξουμε µια προοπτική χειραφέτησης της Ευρώπης από τον ευρωατλαντισμό, με αποκλιμάκωση της έντασης µε τη Ρωσία. Κομίζοντας µια µη αποικιοκρατική εκδοχή της Γηραιάς Ηπείρου, κοινωνικά δίκαιης και δημοκρατικής. Στρατηγικός στόχος µας παραμένει µια «Ευρώπη από τον Ατλαντικό ως τα Ουράλια», µε ισορροπία δυνάμεων και γεωπολιτική ανεξαρτησία, στην οποία τα Βαλκάνια θα διαδραματίζουν ουσιαστικό οικονομικό και πολιτικό ρόλο.
Μπορούμε να το προτείνουμε, διότι υπήρξαμε αποικιοκρατούμενο μέρος της Ευρώπης και διαθέτουμε το βάθος ενός πολιτισμού χιλιετιών.
Δ. Να καταστούμε συνιστώσα ενός μετώπου αντιμετώπισης του ισλαμικού φονταμενταλισμού και του νεοθωµανισµού, μαζί µε τους Σέρβους, τους Βούλγαρους, τους Κούρδους, τους Αρμένιους, τους Ιρανούς, τους προοδευτικούς Αλεβίτες κ.λπ.. Μιλούμε τη γλώσσα της δημοκρατίας, της σταθερότητας, της συνεργασίας. Αυτός υπήρξε επί αιώνες ο ιστορικός µας ρόλος.
Ε. Να ενισχύσουμε τις οικονομικές, πολιτικές και πολιτιστικές σχέσεις µε τα Βαλκάνια, ως φορέα του ορθόδοξου πολιτισμικού χώρου της Ευρώπης, παρά τις όποιες δυσκολίες. Σε αυτά τα πλαίσια, θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα και τον ανιστόρητο επεκτατισμό και αναθεωρητισμό Σκοπίων και Αλβανίας.
ΣΤ. Να διαμορφώσουμε, τέλος, µια πολιτική που να συνδυάζει την εθνική επιβίωση µε την ανάγκη ανθρώπινης διαχείρισης του προσφυγικού αδιεξόδου. Ενάντια στη στρατηγική της Μέρκελ, του Σόρος, του Ερντογάν, που χρησιμοποιούν το προσφυγικό δράμα ως όπλο για την αποσταθεροποίηση της χώρας. Ενάντια σε όσους, που, –όπως η «Χρυσή Αυγή»– εκμεταλλεύονται το αδιέξοδο και την εθνομηδενιστική πολιτική της κυβέρνησης, για να εμφανίσουν τη ναζιστική τους παράκρουση ως δήθεν εθνική στρατηγική.
Το προσφυγικό πρέπει να πολιτικοποιηθεί, διότι απειλεί µε διάρρηξη της εθνικής και κοινωνικής συνοχής: Να καταγγελθεί η Τουρκία ως αυτουργός του ανθρωπιστικού αδιεξόδου, να οργανωθεί αποτελεσματική φύλαξη και έλεγχος των συνόρων με αποτροπή των δουλεμπόρων, να µπει τέλος στην ασύδοτη δράση αδιαφανών ΜΚΟ, να απαιτηθούν από Ευρώπη και ΟΗΕ πόροι για την οργάνωση προσωρινών κέντρων φιλοξενίας, να επαναπατριστούν όσοι μετανάστες εισήλθαν παράτυπα στη χώρα.

Είναι εφικτή µια εναλλακτική
οικονοµική / κοινωνική στρατηγική;

Παρότι είμαστε χρεωμένοι μέχρι τον λαιμό, σιδηροδέσμιοι της γερμανικής Ε.Ε., έρμαιο της δικτατορίας των αγορών; Ναι, αξιοποιώντας τις αντιθέσεις ανάμεσα στους λαούς και τις ολιγαρχίες των Βρυξελλών, ανάμεσα στον Βορρά και τον Νότο, ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση της ευρωπαϊκής ηπείρου, ανάμεσα στο ΔΝΤ και την ΕΕ. Αντιθέσεις που οδηγούν σε αποδυνάμωση του ελέγχου πάνω στις οικονομίες και επιδεινώνουν την κρίση του ευρώ. Και θα είχαμε ήδη κατακτήσει καλύτερες θέσεις αν δεν υπήρχε μια ενδοτική κυβέρνηση, που βάθυνε τη μνηµονιακή καταστροφή των προηγούμενων. Υπ’ αυτές τις συνθήκες, η τακτική µας πρέπει να συνίσταται  σε έναν διαρκή «ανταρτοπόλεμο», για τη μείωση του χρέους, για τις γερμανικές αποζημιώσεις, ενάντια στις απαλλοτριώσεις για τα κόκκινα δάνεια κ.λπ. κ.λπ.
Το ζήτημα της παραμονής µας ή όχι στη ζώνη του ευρώ –δοθέντος ότι θεωρούμε την είσοδο σε αυτή καταστροφική–, θα πρέπει να λυθεί με την ενίσχυση της αυτοδυναμίας μας, και όχι μόνον οικονομικής, και τη συνεργασία µε δυνάμεις μέσα και έξω από την ευρωζώνη και την ΕΕ. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε, δηλαδή, μια εναλλακτική στρατηγική, χωρίς να βρεθούμε σε ένα μονήρες τετ-α-τετ µε την επεκτατική Τουρκία και χωρίς να επιτείνουμε την οικονομική και πολιτική απομάκρυνση της Κύπρου από την Ελλάδα.
Πιστεύουμε ότι το μεγάλο πολιτιστικό αλλά και οικονομικό µας πλεονέκτημα είναι η παιδεία, ο πολιτισμός, λόγιος και λαϊκός, και το φυσικό µας περιβάλλον. Έτσι, µόνο µέσω μιας μορφωτικής/πολιτισμικής επανάστασης μπορούμε «να κόψουμε δρόμο» προς την οικονομική και πολιτική αναγέννηση. Με όχημα ένα εκπαιδευτικό σύστημα που μετέχει μεν στις παγκόσμιες επιστημονικές εξελίξεις αλλά επενδύει σε µια νέα πρόταση παιδείας – από τον αρχαιοελληνικό και βυζαντινό ανθρωπισμό μέχρι τη νεώτερη, αντιστασιακή, ιδιοπροσωπία μας. Μια τέτοια επιλογή θα προσέφερε στη χώρα ένα ποιοτικό εργατικό δυναμικό µε δυνατότητες πολυειδίκευσης, υψηλή πνευματική συγκρότηση, κριτική σκέψη και υψηλό φρόνημα.
Αυτό το μορφωτικό κεφάλαιο μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην οικονομική ανασυγκρότηση, τροφοδοτώντας την ανάπτυξη της παραγωγής, πρωτογενούς και δευτερογενούς, µε επικέντρωση στο ποιοτικό προϊόν. Αυτό υπήρξε το μοντέλο παραγωγής µας – και σε αυτό το πεδίο διαπρέπουν οι Έλληνες που εγκαταλείπουν τη χώρα.
Και μια τέτοια στρατηγική, στηριγμένη στον «εκσυγχρονισμό της παράδοσής» μας μπορεί να μπει σε άμεση εφαρμογή.

* * *

Τα τελευταία χρόνια, το «σύστημα» μετακύλησε το μεγαλύτερο μερίδιο της κρίσης και των θυσιών στα πιο ανυπεράσπιστα τμήματα της κοινωνίας µας, για να εξασφαλίσει τις μαφίες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, τη διαπλοκή, την κομματοκρατία. Έτσι εκφύλισαν το δημόσιο σε δυνάστη του ελληνικού λαού και δημιούργησαν ένα καθεστώς ιδιωτικής διαπλοκής που λεηλατεί το κράτος, τους εργαζόμενους, το περιβάλλον.
Για να μειωθούν οι κοινωνικές ανισότητες, θα πρέπει να απορριφθεί η πολιτική της λιτότητας και της φοροεπιδρομής:
Να πάψουν τα λαϊκά στρώματα να σηκώνουν τα βάρη της κρίσης και να καταπολεμήσουμε τη φτώχεια µε θετικές πολιτικές παραγωγής, σε µια στρατηγική ενδογενούς, αυτόκεντρης ανάπτυξης.
Να διαχωρίσουμε, επιτέλους, το παρασιτικό κράτος των κομμάτων, από το δημόσιο, ώστε αυτό να καταστεί αρχιτέκτονας της πολιτιστικής και οικονομικής αναγέννησης του τόπου. Απαιτούνται ριζικά μέτρα, δημοκρατικοί θεσμοί αξιολόγησης και αναδιοργάνωση του κράτους, χρησιμοποιώντας και την εμπειρία των λίγων τομέων του Δημοσίου που καταφέρνουν ακόμα να λειτουργούν αποτελεσματικά.
Να ενισχυθεί η πρωτογενής και δευτερογενής παραγωγή, µε κίνητρα ιδιαίτερα για τις μικρομεσαίες εγχώριες επιχειρήσεις, αποφεύγοντας την τουριστική μονοκαλλιέργεια. Η επιβολή ποιοτικών κριτηρίων και τοπικής ταυτότητας στα προϊόντα και στις υπηρεσίες-τουρισμό, μπορεί να αποτελέσει αποφασιστικό παράγοντα για την ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής και των εξαγωγών.
Να ενισχυθούν οι συνεταιριστικές και συνεργατικές δραστηριότητες, που τόσο υπονομεύτηκαν από την κομματοκρατία,  οι οποίες  επέτρεψαν κάποτε στις κοινότητές µας να ανθήσουν, προτάσσοντας το κοινωνικό-παραγωγικό αποτέλεσμα και όχι την εκμετάλλευση των ανθρώπων και της φύσης.
Να χτυπηθεί, τέλος, αποφασιστικά ο αθηνοκεντρισμός, το καρκίνωμα του νεώτερου ελληνικού κράτους, που υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της παρακμής και κύριος δίαυλος της εξάρτησης της χώρας, αποσαθρώνοντας την παραγωγή και την παράδοσή μας, αναπαράγοντας τις ενδοτικές ελίτ.

Είναι εφικτή µια εναλλακτική
πολιτική στρατηγική;

Η μικροπολιτική και ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός είναι υπεύθυνοι για όλες τις ήττες των λαϊκών κινητοποιήσεων. Όποιος υπόσχεται εύκολες νίκες και άμεσα αποτελέσματα εξαπατά τον λαό, εξάλλου δεν νοείται αντίσταση δίχως πολιτικό ήθος, ειλικρίνεια, μεθοδικότητα και ουσιαστική δουλειά. Από την πλευρά µας, επιδιώκουμε τη συγκρότηση μιας συνολικής και ενιαίας πολιτικής πρότασης-κινήματος, που να στηρίζεται στην αυτο-οργάνωση των υγιών κυττάρων της κοινωνίας.
Απευθυνόμαστε απευθείας στον λαό και όχι σε συνασπισμούς παραγόντων, χωρίς να αποκλείουμε συγκλίσεις µε άτομα ή ομαδοποιήσεις.
Στόχος μας συγκροτηθούμε σε τοπικό επίπεδο, στους κοινωνικούς χώρους, στη βάση της κοινωνίας. Να διαμορφώσουμε κύτταρα αυτού του προτάγματος που, παράλληλα, θα λειτουργούν ως εστίες αλληλεγγύης, προβληματισμού, πολιτιστικού έργου και παραγωγής θετικής πολιτικής.
Προχωρούμε σε ανοικτή και άμεση απεύθυνση στην κοινωνία, μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών συνεύρεσης µε δυνάμεις τόσο από το πολιτικό, όσο και το πνευματικό «σύστημα», οι οποίες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Δυστυχώς, τα πολιτικά στελέχη και οι ελίτ, ακόμα και µε καλές προθέσεις, είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία πολύ πίσω από τις ανάγκες της κοινωνίας και του λαού. Είτε έχουν φθαρεί είτε/και έχουν ανατραφεί µε εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα, συνθήματα και ιδεοληψίες· διαιρούν τον λαό για να διαιωνίζουν την κυριαρχία τους. Και όμως, στο λαϊκό σώμα, 70 χρόνια μετά τον εμφύλιο και 43 μετά τη δικτατορία, όλα αυτά είναι ξεπερασμένα και οι άνθρωποι πλέον κοιτάζουν τα έργα και όχι τα λόγια. Και τα έργα όλων –αριστερών και δεξιών στην εξουσία– µοιάζουν μεταξύ τους σαν δύο σταγόνες νερό.
Εξάλλου, ελίτ και ψευδοελίτ περιφρονούν τον λαό. Οι µεν, οχυρωμένοι στα υλικά προνόμιά τους, οι δε, έχοντας την πεποίθηση πως γνωρίζουν τους «νόμους της ιστορίας» και «το καλό µας», κατέληξαν να µας ατενίζουν και οι δύο από τις… παραλίες της Μυκόνου.
Γι’ αυτό αρνούμαστε πλέον τους ξεπερασμένους διχασμούς. Αυτοκαθοριζόμαστε µόνο µε τα προτάγματά µας, που αποτελούν και αιτήματα της πλειοψηφίας του λαού: την εθνική ανεξαρτησία  και τον πατριωτισμό, την κοινωνική δικαιοσύνη, την οικολογία, την άμεση δημοκρατία, την ενδογενή πνευματική και παραγωγική αναγέννηση του τόπου. Σε ένα ενιαίο απελευθερωτικό πρόταγμα, εκσυγχρονισμού της παράδοσής µας. Μόνο έτσι μπορούμε  να συναντήσουμε δημιουργικά τα οράματα και τους αγώνες όλων των άλλων λαών, όλες τις άλλες  απελευθερωτικές απόπειρες.
Οι ρίζες της ανημπόριας µας βρίσκονται ακριβώς στον βαθύτατο διχασμό ανάμεσα σε έναν εκσυγχρονισμό εισαγόμενο και ξενόφερτο και μια παράδοση που έσωζε την ιδιοπροσωπία µας αγκιστρωμένη στο παρελθόν. Εντούτοις ό,τι μεγάλο καταφέραμε πραγματοποιήθηκε όποτε συνδέαμε την παράδοση µε το σύγχρονο, στην Επανάσταση του 21, με τον Βενιζέλο και την Εθνική Αντίσταση, τον Σολωμό και τον Σεφέρη, τον Ρίτσο, τον Χατζηδάκι και τον Θεοδωράκη.
Είμαστε λοιπόν αυτά που διακηρύττουμε και διεκδικούμε, αυτά που λέμε και πράττουμε, απορρίπτοντας τις ξεπερασμένες και διχαστικές ταμπέλες.

Ένα καινούργιο γόνιμο ταξίδι

Η πολιτική αυτο-οργάνωση είναι η δυσκολότερη επιλογή, απαιτεί πολλαπλάσιες προσπάθειες και κόπο: Να διαθέτεις οικονομική αυτοτέλεια· να διαθέτεις ένα όραμα, που το επεξεργάζεσαι διαρκώς, εμβαθύνοντας το πρόγραμμά σου· να πασχίζεις για την ιδεολογική και πολιτική αναβάθμιση όλων, για ουσιαστική δημοκρατία στο εσωτερικό της.
Ξεκινάμε ένα δύσκολο ταξίδι, έχοντας για εφόδια μια μακρά αντιστασιακή πρακτική ενάντια σε όλες τις καταστροφικές εξουσίες και με τη βαθιά πεποίθηση πως ο λαός, άσχετα από ιδεολογική προέλευση, βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο, σε εκείνο το «τώρα ή ποτέ» που θα κρίνει το μέλλον του.
Απευθυνόμαστε σε όσους ήδη αποστασιοποιήθηκαν από την περιρρέουσα αθλιότητα και ελπίζουμε πως θα πολλαπλασιαστούν όσοι θα αποτινάξουν αυταπάτες, δειλίες, μικροσυμφέροντα και θα σπουδάσουν τη νέα γραμματική της αλήθειας και της ευθύνης.
Ήρθε καιρός, όσοι μείναμε μακριά από τις σειρήνες της παρακμής να βρούμε τη δική µας έκφραση… Γι’ αυτό αποφασίσαμε, μετά από μακρόχρονο προβληματισμό, να προχωρήσουμε στη συγκρότηση του πολιτικού κινήματος Άρδην. Άρδην –εκ θεμελίων. Διότι επί είκοσι χρόνια, µε αυτό το όνομα δραστηριοποιούμαστε στην ελληνική κοινωνία – αλλά και για λόγους ιστορικής μνήμης και συμβολισμού: Το 1885, ο Ιθακήσιος Πλάτων Δρακούλης εξέδωσε το περιοδικό Άρδην, «Μηνιαίον Φύλλον των Συμφερόντων του Ανθρώπου», θέλοντας να συνδυάσει έναν σοσιαλισμό µε ελληνικές ρίζες με τη γηγενή χριστιανική παράδοση. Τι ωραιότερο σημείο αναφοράς!
Καλούμε λοιπόν όσους πιστεύουν πως είναι καιρός να κάνουμε ένα βήμα μπροστά:
Να συνταχθούν μαζί µας, ώστε να βαδίσουμε από κοινού, στην αφύπνιση και αναγέννηση του έθνους και του λαού.
Να συνυπογράψουν αυτό το κείμενο-διακήρυξη, αποδεικνύοντας πως αυτές οι απόψεις δεν αποτελούν µια μεμονωμένη κραυγή, αλλά ένα ευρύ κοινωνικό και πολιτικό αίτημα.
Να στείλουν παρατηρήσεις, τόσο για το περιεχόμενο της διακήρυξης, όσο και για τα πρακτικά βήματα που μπορούν να ακολουθήσουν, ιδιαίτερα προς την κατεύθυνση συσπειρώσεων σε χώρους εργασίας, συνοικίες, πόλεις, περιοχές.
Να προχωρήσουν μαζί µας στην προετοιμασία της Ιδρυτικής Συνδιάσκεψης του Άρδην, στις 12 Νοεμβρίου του 2016.
Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα· άρδην, για να γίνει και πάλι ο καθηµαγμένος λαός νοικοκύρης στον τόπο του· άρδην, να θέσουμε τις βάσεις για µια κοινωνία δικαιοσύνης και ελευθερίας ταυτόχρονα…

Επίλογος

Από την μαχόμενη Κύπρο· µε Ποντίους, Μικρασιάτες και Κωνσταντινοπολίτες, ενάντια στη γενοκτονία της μνήμης· µε την Κρήτη του Λούκαρι και του Θερίσσου· με τους Επτανησίους ριζοσπάστες, τους Σαμίους του Λογοθέτη και τους Ψαριανούς του Κανάρη· τις Σπέτσες της Μπουμπουλίνας, την Πελοπόννησο του Μυστρά και του Κολοκοτρώνη, τη Ρούμελη του Καραϊσκάκη και της Εθνικής Αντίστασης, την Ήπειρο της Δέσπως Τζαβέλα, τη Β. Ήπειρο της Χιμάρας, τη Θεσσαλία του Ρήγα. Με τους αγωνιστές του Μακεδονικού αγώνα και της Θράκης, την Αθήνα του Μαραθώνα, της Κατοχής, του 114.
Πίσω µας βρίσκονται αιώνες και γενεές, από τον Λεωνίδα και τον Παλαιολόγο, μέχρι τη Θεσσαλονίκη του 1936, το Όχι του ’40, τον Γοργοπόταμο, τον Λαμπράκη και τον Παναγούλη, μέχρι τον Καραολή, τον Σολωμό Σολωμού, και τον Λούη Τίκα.
Με τον Αισχύλο και τον Ρωμανό Μελωδό, τον Κορνάρο και τον Σολωμό· τον Μακρυγιάννη, τον Παπαδιαμάντη, τον Σεφέρη, τον Ρίτσο, τον Θεοτοκόπουλο, τον Κόντογλου, τον Παπαϊωάννου και τον Κονδύλη. Είναι καιρός όλα τα τμήµατα του λαού, όλες οι μνήµες μιας ιστορικής διαδρομής να ενωθούν –ξεπερνώντας διαιρέσεις και καταγωγές–, σε ένα πρόταγμα απελευθέρωσης, δικαιοσύνης, αξιοπρέπειας και πολιτισμού. Αυτοί µας εμπνέουν, αυτό είναι το πρόταγμά µας.

 Υ.Γ. Για να στείλετε την υπογραφή σας, αρκεί να στείλετε ένα μήνυμα στην διεύθυνση perardin@gmail.com με όνομα, επώνυμο, πόλη, ιδιότητα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (θα δημοσιευτούν μόνο ονοματεπώνυμο και ιδιότητα). Ή αφήνετε κάτω από το κείμενο σχόλιο με τα ίδια στοιχεία.

Η διακήρυξη υπάρχει πια και σε έντυπη μορφή, όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να την προμηθευτούν από τα κατά τόπους στέκια του Άρδην σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, αλλά μπορούμε και να την στείλουμε ταχυδρομικά σε όποιον το επιθυμεί ή να την εκτυπώσει μόνος.

ΔιακήρυξηΑ4

Τελευταία ενημέρωση Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΕΠΩΝΥΜΟΟΝΟΜΑΙΔΙΟΤΗΤΑΠΟΛΗ
ΑΓΓΕΛΙΔΟΥΒΑΣΙΛΙΚΗΚΑΘΗΓ. ΧΟΡΟΥΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣΛΕΩΝΙΔΑΣΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝΑΘΗΝΑ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΚΩΝ/ΝΤΙΝΑΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣΠΑΤΡΑ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΑΣΠΑΣΙΑΙΣΤΟΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΑΓΓΕΛΩΝΙΑΣΘΟΔΩΡΟΣΓΕΩΛΟΓΟΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣΑΘΗΝΑ
ΑΔΑΛΗΕΙΡΗΝΗΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΟΣ ΑΠΘΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΔΑΛΗΜΑΡΙΑΝΝΑΕΜΠΟΡΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΔΑΜΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΦΥΣΙΚΟΣ – ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΔΑΜΝΕΚΤΑΡΙΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΑΔΑΜΙΔΗΣΙΩΑΝΝΗΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣΣΕΡΡΕΣ
ΑΗΔΟΝΙΔΗΣΗΛΙΑΣ ΑΘ.ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΠΑΤΡΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΠΑΥΛΟΣΚάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου διοίκησης επιχειρήσεωνΑΘΗΝΑ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣΘΑΝΑΣΗΣΝΑΥΤΙΚΟΣΠΑΤΡΑ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥΖΩΗΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΠΑΤΡΑ
ΑΚΤΥΠΗΣΓΕΡΑΣΙΜΟΣΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ
ΑΛΑΒΑΝΟΣΑΡΗΣΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
ΑΛΑΦΗΣΒΑΣΙΛΗΣΑΓΡΟΤΗΣΑΧΑΪΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣΑΝΔΡΕΑΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΘΗΝΑ
ΑΛΕΞΙΟΥΜΑΡΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΛΟΓΟΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ)ΒΟΛΟΣ
ΑΛΕΣΤΑΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΓΕΩΠΟΝΟΣΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΑΜΑΡΓΙΑΝΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΘΗΝΑ
ΑΜΠΑΡΤΖΑΚΗΧΡΙΣΤΙΝΑΔ.Υ., Οικονομολόγος, ΥφάντριαΚΡΗΤΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥΙΩΑΝΝΗΣΦΙΛΟΛΟΓΟΣΛΕΣΒΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣΤΑΣΟΣΓΡΑΦΙΣΤΑΣΑΘΗΝΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥΤΑΣΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  – ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣΣυνταξιούχος Καθηγητής Μ.Ε.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΑΝΔΡΑΣΧΡΗΣΤΟΣΠρογραμματιστής Η/ΥΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣΜΑΤΘΑΙΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΑΤΚΡΗΤΗ
ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣΑΓΡΟΤΗΣΚΡΗΤΗ
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣΑΝΔΡΕΑΣΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥΕΥΑΓΓΕΛΙΑΙΑΤΡΟΣ -ΠΑΘΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΑΝΕΤΑΚΗΣΚΩΣΤΗΣΒΙΟΛΟΓΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΝΤΑΡΤΗΣΣΟΛΩΝΔΑΣΚΑΛΟΣΚΥΠΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥΘΑΛΕΙΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ/ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΑΝΤΩΝΙΟΥΒΑΣΙΛΙΚΗΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΡΩΣΙΑ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣΧΡΗΣΤΟΣΜηχανικός ιατρικών μηχανημάτων / Δάσκαλος πολεμικών τεχνώνΑΤΤΙΚΗ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣΧΡΗΣΤΟΣΗλεκτρ/κος Μηχανικός Τ.Ε. –  Συνταξιούχος Τεχνικός Ο.Τ.Ε.
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣΗΛΙΑΣΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣΓΡΗΓΟΡΗΣΓΡΑΦΙΣΤΑΣΑΘΗΝΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΝΟΣΟΚΟΜΟΣΑΘΗΝΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΑΘΗΝΑΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣΠΕΤΡΟΣΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΑΣΛΑΝΗΣΣΠΥΡΙΔΩΝΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΣΠΡΟΥΔΑΣΑΝΔΡΕΑΣΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣΠΑΤΡΑ
ΑΣΤΡΑΣΑΝΤΩΝΙΟΣΗΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΑΤΣΙΚΜΠΑΣΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΦΥΣΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΒΑΓΓΕΛΙΝΟΣΑΛΚΗΣΜΟΥΣΙΚΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΒΑΖΟΥΡΑΣΣΠΥΡΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΒΟΙΩΤΙΑ
ΒΑΙΑΝΝΗΣΒΑΓΓΕΛΗΣΜΑΘΗΤΗΣΠΟΡΟΣ
ΒΑΛΚΑΝΟΣΝΙΚΟΣΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣΑΘΗΝΑ
ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΔιευθυντής έργωνΛΟΝΔΙΝΟ
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣΤΑΣΟΣΙΑΤΡΟΣ
ΒΑΡΚΑΡΗΣΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝΑΘΗΝΑ
ΒΑΡΣΟΣΧΡΟΝΗΣΦιλόλογος-ιστορικός ερευνητήςΦΘΙΩΤΙΔΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥΝΑΝΣΥΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΑΘΗΝΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥΘΕΟΔΩΡΟΣ Δ.Ηλεκτρολόγος ΜηχανικόςΣΕΡΡΕΣ
ΒΑΦΕΙΑΔΗΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΔρ. Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Ερευνητής στο Παν. ΑθηνώνΒΟΙΩΤΙΑ
ΒΓΕΝΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΜΗΧΑΝ. – ΠΟΛΙΤ.ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΒΕΡΖΥΓΙΑΝΝΙΔΟΥ – ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥΚΑΛΛΙΡΟΗΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΒΛΑΣΤΟΣΠΑΥΛΟΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΒΛΑΣΤΟΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣΑΓΡΟΤΗΣΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΒΛΑΣΤΟΥΑΡΙΑΔΝΗ ΧΑΡΑΟΙΚΙΑΚΑΑΘΗΝΑ
ΒΛΑΣΤΟΥΕΛΕΝΗΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΓΑΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΦοιτητής Δασολογίας ΑΠΘΤΡΙΚΑΛΑ
ΒΛΑΧΟΣΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΒΛΑΧΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝΑΘΗΝΑ
ΒΛΑΧΟΥΖΑΦΕΙΡΩΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣΑΘΗΝΑ
ΒΟΛΙΩΤΗΣΒΛΑΣΗΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣΒΟΛΟΣ
ΒΟΣΣΟΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΥπάλληλος σε φαρμακευτική εταιρείαΑΘΗΝΑ
ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ – ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΗΡΩΧΑΝΙΑ
ΒΡΑΤΣΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΒΙΟΤΕΧΝΗΣΑΘΗΝΑ
ΒΡΑΧΑΤΗΑΡΓΥΡΩΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ-ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑΑΤΤΙΚΗ
ΓΑΒΡΙΗΛΝΙΚΟΛΑΟΣΣΥΝΤ. ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΓΑΛΑΝΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΥΠΑΛΛΗΛΟΣ  ΙΔ.ΑΘΗΝΑ
ΓΑΛΑΝΗΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠτυχιούχος ΧρηματοοικονομίαςΑΘΗΝΑ
ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΓΑΤΣΙΟΣΓΙΑΝΝΗΣκαθηγητής Φυσικής,τ. υπευθ. ΕΚΦΕ Δ΄ΑΘΗΝΑΣΑΘΗΝΑ
ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΚΕΡΑΣΙΑΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣΒΟΛΟΣ
ΓΕΡΟΥΚΑΛΗΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΓΕΡΟΥΚΑΛΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΙΑΤΡΟΣΚΩΣ
ΓΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣΣΤΑΥΡΟΣΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣΚΡΗΤΗ – ΣΦΑΚΙΑ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΛΗΣΗΛΙΑΣΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣΚΩΝ/ΤΙΝΟΣΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣΓΙΑΤΡΟΣΞΑΝΘΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΑΝΑΓΙΩΤΑΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΧΗΜΙΚΟΣΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥΧΡΙΣΤΙΝΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣΠΑΤΡΑ
ΓΕΩΡΜΑΣΚΩΣΤΑΣΔΡ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣΑΘΗΝΑ
ΓΙΑΛΕΛΗΣΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣΚοινωνιολόγος, Αρχιτέκτων Εσωτερικών Χώρων, ΕπιχειρηματίαςΑΘΗΝΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΤΡΙΣΕΥΓΕΝΗ (ΒΕΝΗ)τ. Αναπληρώτρια καθηγήτρια Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ΘράκηςΑΘΗΝΑ
ΓΙΑΝΝΑΛΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΑΤΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΓΙΑΝΝΙΚΟΣΣΤΕΛΙΟΣΑΘΗΝΑ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣΑΘΗΝΑ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣΣΠΥΡΙΔΩΝΙδιωτικός υπάλληλοςΠΑΤΡΑ
ΓΙΑΝΝΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣΑΓΡΟΤΗΣΠΙΕΡΙΑ
ΓΙΑΤΖΙΖΟΓΛΟΥΚΟΥΛΑΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΟΙΚΙΑΚΑΑΘΗΝΑ
ΓΙΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΠΑΤΡΑ
ΓΚΑΒΕΑΣΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣΔημοσιογράφοςΑΘΗΝΑ
ΓΚΑΒΕΤΑΣΣΤΑΜΑΤΗΣιδιωτικός υπάλληλοςΕΥΒΟΙΑ
ΓΚΙΝΗΣΓΙΩΡΓΟΣΑΝΕΡΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΓΚΟΛΕΣΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΒΟΛΟΣ
ΓΚΟΛΦΗΣΑΝΔΡΕΑΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣΧΑΡΗΣΖΩΓΡΑΦΟΣ – ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣΑΘΗΝΑ
ΓΚΟΛΩΝΗΕΥΑ
ΓΚΟΥΖΟΥΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΑΘΗΝΑ
ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΠΗΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝΑΘΗΝΑ
ΓΟΥΪΖΒΙΝΣΚΑΙΟΥΣΤΙΝΑ – ΑΝΝΑΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΓΟΥΞΟΥΑΣΗΣΧΡΗΣΤΟΣΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΕΛΙΣΑΒΕΤΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΑΘΗΝΑ
ΓΡΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΣΑΓΓΕΛΟΣΥΠΕΥΘ ΠΩΛΗΣΕΩΝΑΘΗΝΑ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣΕΥΑΓΓΕΛΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥΕΥΓΕΝΙΑΟΙΚΙΑΚΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΡΙΒΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΓΡΙΒΑΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΔόκτωρ ΓεωπολιτικήςΑΘΗΝΑ
ΔΑΓΙΑΝΤΗΣΓΙΩΡΓΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΠΑΡΙΣΙ
ΔΑΓΡΕΣΙΩΑΝΝΗΣΠολιτικός ΜηχανικόςΑΘΗΝΑ
ΔΑΓΡΕΣΧΡΙΣΤΟΣΙΑΤΡΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΑΛΔΑΡΑΣΣΤΑΥΡΟΣΙδιωτικός υπάλληλος στον τομέα των γραφικών τεχνώνΑΘΗΝΑ
ΔΑΜΑΒΟΛΙΤΗΣΚΩΣΤΗΣΠΡ.  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣΚΡΗΤΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣΧΡΗΣΤΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΒΟΙΩΤΙΑ
ΔΑΝΗΙΛΙΔΟΥΒΑΓΓΕΛΙΩΨΥΧΟΛΟΓΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΑΡΑΕΥΘΥΜΙΑΙΑΤΡΟΣ- ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣΒΟΙΩΤΙΑ
ΔΑΤΣΙΚΑΣΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΔΑΤΣΙΚΑΣΧΡΗΣΤΟΣ Κ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΔΕΛΗΧΑΣΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Γ.Δρ. Ακτινοφυσικός – Επιθεωρητής ΕργασίαςΛΑΡΙΣΑ
ΔΕΝΑΖΗΣΣΠΥΡΟΣΑναπλ.Καθηγητής Πανεπ.  Πατρών,ΠΑΤΡΑ
ΔΕΝΑΖΗΣΧΡΗΣΤΟΣΥΠΑΛ. ΙΔΙΩΤ.ΠΑΤΡΑ
ΔΕΡΒΕΝΤΛΗΣΔΗΜΟΣΣΥΝ/ΧΟΣ πχος ΕΝΑΘΗΝΑ
ΔΕΣΥΠΡΗΜΑΡΙΑΝΝΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΔΗΜΑΚΗΣΒΑΣΙΛΗΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΒΕΛΓΙΟ
ΔΗΜΑΡΙΔΗΣΘΑΝΑΣΗΣΛΟΓΙΣΤΗΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΑΛΕΞΑΝΔΡΑΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣΝΙΚΟΛΑΣΙΣΤΟΡΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΕΔΕΣΣΑ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΔΡ.ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣΓΙΑΝΝΗΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ Η/ΥΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΕΚΔΟΤΗΣ-ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣΑΘΗΝΑ
ΔΗΜΟΥΓΙΟΛΑΝΤΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΔΗΜΟΥΑΘΗΝΑΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΡΤΑ
ΔΙΑΛΕΚΤΟΠΟΥΛΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣΗΜΑΘΙΑ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣΑΘΗΝΑ
ΔΙΟΓΟΣΜΑΚΗΣΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣΑΘΗΝΑ
ΔΟΪΤΣΙΝΗΜΑΓΔΑΛΗΝΗΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣΘΩΜΑΣΑΝΕΡΓΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΡΑΚΟΥΛΕΛΗΣΣΤΥΛΙΑΝΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣΠΑΤΡΑ
ΔΡΟΣΙΝΟΣΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣΦΟΙΤΗΤΗΣΑΘΗΝΑ
ΔΡΟΣΙΝΟΣΚΩΝ/ΝΟΣΕΡΓΑΤΗΣΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΔΡΟΣΟΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣΣΑΜΟΣ
ΔΡΟΣΟΣΓΙΩΡΓΟΣΦιλόλογοςΣΥΡΟΣ
ΕΓΓΛΕΖΟΣ- ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣΜΑΝΩΛΗΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΕΞΑΡΧΟΣΓΙΩΡΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΕΠΠΑΣΧΡΗΣΤΟΣυπάλληλος σεκιουριτυ, ζογκλερ, μελισσαςΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΥΔΟΚΑΣΠΕΤΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΥΟΥΡΑΝΙΑΙΑΤΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΕΥΘΥΜΙΟΥΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΓΕΩΠΟΝΟΣΑΘΗΝΑ
ΕΥΘΥΜΙΟΥΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΕΥΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΥΔΑΝΑΗΓΕΩΠΟΝΟΣΑΧΑΪΑ
ΖΑΓΚΟΤΗΒΑΣΙΛΙΚΗΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟςΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΖΑΪΝΤΟΥΔΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΒΙΟΤΕΧΝΗΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΖΑΦΕΙΡΗΣΓΙΩΡΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣΓΙΩΡΓΟΣΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣΑΝΔΡΕΑΣΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Δ/μιας  Εκ/σηςΠΑΤΡΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥΒΑΡΒΑΡΑΣυνταξιούχος Δ.Υ.ΑΘΗΝΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥΕΛΕΝΗΔΙΚΗΓΟΡΟΣ  ΣΥΝΤ.ΑΘΗΝΑ
ΖΕΡΒΑΣΔΗΜΗΤΡΗΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΖΕΡΒΙΔΗΣΓΙΩΡΓΟΣΚΑΘΗΓΗΤΗΣΑΘΗΝΑ
ΖΕΡΒΟΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΖΕΡΒΟΥΙΩΑΝΝΑΦΙΛΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΖΕΦΥΡΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΗΜΑΘΙΑ
ΖΗΛΑΚΟΣΒΑΣΙΛΗΣΕΚΔΟΤΗΣ- ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑΘΗΝΑ
ΖΙΟΒΑΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΖΟΡΜΠΑΣΣΩΤΗΡΗΣΓΡΑΦΙΣΤΑΣΑΘΗΝΑ
ΖΟΥΜΠΑΣΧΡΗΣΤΟΣΓΡΑΦΙΣΤΑΣΑΘΗΝΑ
ΖΩΓΡΑΦΟΣΦΩΤΗΣΛΟΓΙΣΤΗΣ -ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ Α ΤΑΞΗΣΑΘΗΝΑ
ΗΛΙΑΔΗΣΙΩΑΝΝΗΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΘΗΝΑ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥΓΕΩΡΓΙΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ/UX DESIGNERΑΘΗΝΑ
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΑΘΗΝΑΑΘΗΝΑ
ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣΜΙΧΑΗΛΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗΣ – ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΣ ω   ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣΝΑΥΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΜηχανικός- Μηχ/γος-Ηλ/γος  Συντ.ΑΘΗΝΑ
ΘΕΟΦΑΝΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΙΑΤΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣΓΙΑΤΡΟΣΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥΚΟΝΔΥΛΕΝΙΑΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΘΩΜΑΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΘΗΝΑ
ΘΩΜΑΣ (ΓΙΓΑΣ)ΙΩΑΝΝΗΣΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣΚΩΝ/ΝΟΣ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣΘΕΟΠΙΣΤΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣΙΩΑΝΝΗΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣΑΙΜΙΛΙΟΣΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣΣΤΡΑΤΟΣΣΥΝΤ. ΟΙΚΟΔΟΜΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΑΖΑΝΗΣΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΜηχανικός  Ηλεκτρολόγος ΤΕΕΑΤΤΙΚΗ – ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣΗΡΑΚΛΗΣΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΚΟΥΛΗ – DUARTEΘΩΜΑΗΚαθηγήτρια Βιοεπιστημών και ΒιοτεχνολογίαςΙΡΛΑΝΔΙΑ
ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥΒΙΒΗΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΚΑΛΑΜΑΚΗΣΓΙΩΡΓΟΣΜΟΥΣΙΚΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΛΕΣΒΟΣ
ΚΑΛΑΜΠΡΕΖΟΥΙΩΑΝΝΑτεώς Διευθύντρια Γενικού Λογιστηρίου ΚράτουςΑΘΗΝΑ
ΚΑΛΕΜΗΣΕΥΑΓΓΕΛΟΣΛΟΓΙΣΤΗΣΕΥΒΟΙΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΔΙΔ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣΚΟΖΑΝΗ
ΚΑΛΛΕΝΟΣΛΑΜΠΡΟΣ Φ.ΚΥΠΡΟΣ
ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΑΓΡΟΤΗΣΒΟΙΩΤΙΑ
ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣΑΝΕΣΤΗΣΘΕΟΛΟΓΟΣΕΥΒΟΙΑ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣΦΩΤΙΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣΑΓΓΕΛΟΣΦΙΛΟΛΟΓΟΣΑΤΤΙΚΗ – ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΚΑΛΟΔΗΜΙΔΗΣΠΑΡΙΣΓΕΩΛΟΓΟΣΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΑΛΟΠΗΤΑΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΑΘΗΝΑ
ΚΑΛΤΣΑΤΟΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΗΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΑΛΥΒΗΣΒΑΣΙΛΗΣΔιπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός AEI – MScΡιάντ Σαουδική Αραβία
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣΑΘΗΝΑ
ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣΧΡΗΣΤΟΣΔΑΣΚΑΛΟΣΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣΤΑΚΗΣΜΟΥΣΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΑΠΡΑΛΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΙΑΤΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΑΠΡΑΛΟΣΑΝΤΩΝΗΣΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΑΠΡΙΝΗΣΣΤΕΡΓΙΟΣΑΝ.ΚΑΘ.ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΘΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣΘΩΜΑΣΙδ. υπάλληλοςΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥΑΝΝΑΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣΣΠΥΡΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΕΛΕΝΗΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣΑΡΘΟΥΡΟΣΚΑΘΗΓΗΤΗΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣΠΑΣΧΑΛΗΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΟΣΧΡΗΣΤΟΣΗλ/γος ΜηχανικόςΚΙΛΚΙΣ
ΚΑΡΑΪΣΚΟΣΚΩΣΤΑΣΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΑΡΑΪΣΚΟΣΚΟΣΜΑΣιστοσελίδα tourkikanea.grΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΑΡΑΚΟΛΙΔΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣ.ΜΗΧ/ΚΟΣ ΤΗΛ/ΝΩΝΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΛΗΣΧΡΗΣΤΟΣΑΝΕΡΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΛΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛ.ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΑΡΑΜΑΛΙΟΥΚΑΤΕΡΙΝΑΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΜΑΤΖΙΑΝΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΚαθηγητής Φυσικής – ΠληροφορικήςΚΩΣ
ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑΚΙΔΗΣΣΤΑΥΡΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΑΤΡΟΣΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΕΥΤΥΧΙΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΧΑΪΑ
ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣΓΙΩΡΓΟΣΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΧΑΪΑ
ΚΑΡΑΠΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ΚΑΡΑΤΖΙΔΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΤαξίαρχος ε.α. Στρατού ΞηράςΦΙΛΑΝΔΙΑ, Espoo
ΚΑΡΒΟΥΝΗΕΛΕΝΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΡΑΣΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΚΑΤΖΟΥΡΗΣΝΙΚΟΣΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΟΥΧΡΙΣΤΙΝΑΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΚΑΤΡΑΚΑΚΗΕΥΤΥΧΙΑΖΩΓΡΑΦΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣΑΝΤΩΝΗΣΚΡΗΤΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥΑΘΗΝΑΔΙΚΗΓΟΡΟΣΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΑΤΣΙΟΥΛΑΣΤΑΚΗΣΙΑΤΡΟΣ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗΣΚΩΣΤΑΣΤμήμα Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΤΣΟΥΛΑΣΚΩΣΤΑΣΙΑΤΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΕΚΚΟΥΡΕΒΕΚΚΑΑΘΗΝΑ
ΚΕΚΚΟΥ – ΔΕΜΕΡΤΖΗΜΑΡΙΑΑΘΗΝΑ
ΚΕΛΕΡΜΕΝΟΣΝΙΚΟΣΙΑΤΡΟΣΒΟΙΩΤΙΑ
ΚΕΛΕΣΗΣΓΙΩΡΓΟΣΙΑΤΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΕΤΙΚΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΧΗΜΙΚΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΕΧΑΓΙΑΑΝΟΙΞΙΣΘΕΟΛΟΓΟΣ-ΜΑΙΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΥΡΙΑΚΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΟΛΟΒΑΚΟΥΑΝΘΗΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΚΟΛΟΒΑΚΟΥΚΑΣΣΙΑΝΗΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΚΟΛΟΒΟΣΣΤΕΦΑΝΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΚΟΛΟΚΑΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΟΥΛΟΣΓΡΗΓΟΡΗΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΒΟΛΟΣ
ΚΟΛΟΝΕΛΟΥΒΙΚΥΙΣΤΟΡΙΚΟΣΒΟΙΩΤΙΑ
ΚΟΜΠΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ.ΔΙΚΗΓΟΡΟΣΠΑΤΡΑ
ΚΟΜΠΟΛΥΤΗΙΩΑΝΝΑΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑΑΤΤΙΚΗ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣΠΕΤΡΟΣΣYΝΤAΞΙΟΥΧΟΣ Ε.Τ.ΕΑΘΗΝΑ
ΚΟΝΤΑΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣΣΕΡΡΕΣ
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣΑΧΑΪΑ
ΚΟΠΑΣΑΚΗΣΕΥΑΓΓΕΛΟΣΟΙΚΟΔΟΜΟΣΧΑΝΙΑ
ΚΟΡΔΑΣΙΩΑΝΝΗΣΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΠΑΤΡΑ
ΚΟΡΔΩΝΗΑΓΓΕΛΙΚΗΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΜΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΟΡΔΩΝΗΣΣΠΥΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣΑΘΗΝΑ
ΚΟΡΝΑΡΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΟΡΠΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΥΚΑΘΗΝΑ
ΚΟΡΦΙΑΤΗ

ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ

ΜΑΤΟΥΛΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

ΚΟΣΚΙΝΑΣΝΙΚΟΣδικηγόροςΑΘΗΝΑ
ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΟΙΗΤΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΟΣΤΡΙΒΑΑΝΝΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣΑΝΔΡΕΑΣΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΠΑΤΡΑ
ΚΟΤΣΙΛΑΛΑΜΠΡΙΝΗΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΟΤΣΙΩΝΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΤΡΙΠΟΛΗ
ΚΟΥΒΑΡΗΙΩΑΝΝΑΟΙΚΙΑΚΑΑΘΗΝΑ
ΚΟΥΒΑΡΗΠΑΝΑΓΙΩΤΑΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥΔΗΜΗΤΡΙΟΣΦΙΛΟΛΟΓΟΣ/ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣΚΑΒΑΛΑ
ΚΟΥΚΟΡΑΒΑΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΕΜΠΟΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΟΥΛΑΦΕΤΗΙΛΙΑΝΑΙΣΤΟΡΙΚΟΣΚΥΠΡΟΣ
ΚΟΥΝΟΥΔΗΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΟΥΡΗΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΝΑΟΙΚΙΑΚΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΟΥΡΟΥΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣΚΡΗΤΗ – ΡΕΘΥΜΝΟ
ΚΟΥΡΤΙΔΗΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΦΥΣΙΚΟΣΞΑΝΘΗ
ΚΟΥΣΠΑΡΗΣΝΙΚΟΣΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣΣΠΥΡΟΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΟΥΤΣΑΒΟΥΑΝΔΡΙΑΝΑΕΜΠΟΡΟΣΑΧΑΪΑ
ΚΟΥΤΣΟΒΙΛΗΔΩΡΟΘΕΑΜΥΤΙΛΗΝΗ
ΚΟΥΤΣΟΒΙΤΗΣΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣΣΠΑΡΤΗ
ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝΑΥΣΤΡΙΑ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΜΑΡΙΑΓΕΩΠΟΝΟΣΚΡΗΤΗ – ΧΑΝΙΑ
ΚΡΕΜΜΥΔΑΣΔΗΜΗΤΡΗΣΕΕΔΙΠ Γεωπ. Παν. ΑθηνώνΑΘΗΝΑ
ΚΥΡΒΑΓΓΕΛΗΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΕΣΤΙΑΣΗΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΖΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΒΕΛΓΙΟ
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣΣΤΑΜΑΤΗΣΣυνταξιούχος Πολιτικός ΜηχανικόςΑΘΗΝΑ
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ (Ο) ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΝΑΥΠΛΙΟ
ΚΥΡΙΑΚΟΥΓΙΩΡΓΟΣΦΟΙΤΗΤΗΣΠΑΤΡΑ
ΚΥΡΜΠΑΣΣΩΤΗΡΗΣΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣΤΡΙΚΑΛΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣΓΙΩΡΓΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣΜΙΧΑΛΗΣΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΒΟΙΩΤΙΑ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΥπάλληλος Τραπεζ.ΠΑΤΡΑ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥΛΑΜΠΡΙΝΗΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΚΩΣΤΟΥΛΑΣΘΕΟΦΙΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΩΤΣΑΚΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΙΣΤΟΡΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΟΔΗΓΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣΓΙΑΝΝΗΣΔΑΣΟΛΟΓΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΛΑΓΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΙΕΡΕΑΣΚΥΘΗΡΑ
 ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣΜΑΝΟΣΓεωγράφος – Γεωχωρικός ΑναλυτήςΚΡΗΤΗ – ΡΕΘΥΜΝΟ
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣΠΑΝΤΕΛΗΣ Μ.ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΛΑΜΠΙΔΗΕΥΤΥΧΙΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΒΟΙΩΤΙΑ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥΜΑΡΩΑΘΗΝΑ
ΛΑΜΠΡΟΥΝΙΚΟΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣΡΟΔΟΣ
ΛΑΡΙΟΣΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣΙΑΤΡΟΣΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΛΑΤΣΗΣΣΠΥΡΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ/ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΛΕΚΚΑΜΑΡΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣΑΘΗΝΑ
ΛΕΚΚΟΥΧΡΙΣΤΙΝΑΦΙΛΟΛΟΓΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΣΝΕΟΚΛΗΣΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥΕΛΕΝΗΣΥΝΤΑΞ. ΕΤΕΠΑΤΡΑ
ΛΙΑΚΟΥΠΑΝΑΓΙΩΤΑΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΠΑΤΡΑ
ΛΙΑΝΟΥΝΑΤΑΣΣΑΨΥΧΟΛΟΓΟΣΛΑΡΙΣΑ
ΛΙΑΠΟΠΟΥΛΟΥΑΛΕΞΑΝΔΡΑΔημόσιος ΥπάλληλοςΚΟΖΑΝΗ
ΛΙΒΑΝΗΣΑΝΔΡΕΑΣΚαθηγητής ΜαθηματικώνΠΑΤΡΑ
ΛΙΕΡΟΣΜΙΧΑΛΗΣΙΔΙΩΤΗΣΑΘΗΝΑ
ΛΙΟΓΑΡΗΧΡΙΣΤΙΝΑΗΘΟΠΟΙΟΣΑΘΗΝΑ
ΛΙΟΛΙΟΥΣΗΣΘΕΟΔΩΡΟΣΕΥΒΟΙΑ
ΛΙΟΛΙΟΥΣΗΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΟΜ. ΚΑΘ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΡΕΒΕΖΑ
ΛΟΓΟΘΕΤΗΑΘΑΝΑΣΙΑΦοιτήτρια στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο / άνεργηΑΘΗΝΑ
ΛΟΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΚΑΤΡΙΟΣΔΙΔΑΚΤΩΡ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣΠΑΤΡΑ
ΛΟΥΖΙΚΙΩΤΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΓΡΑΦΙΣΤΑΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΛΟΥΚΙΔΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΛΟΥΚΡΕΖΗΣΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣΓΕΩΠΟΝΟΣΑΝΔΡΟΣ
ΛΟΥΠΑΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΑΝΕΡΓΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΛΥΜΠΕΡΗΓΙΩΤΑΦΙΛΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣΙΩΑΝΝΗΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΑΓΓΙΩΡΟΥΜΑΡΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤ.ΑΘΗΝΑ
ΜΑΚΡΙΔΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΙΣΤΟΡΙΚΟΣΠΑΤΡΑ
ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣΕΥΤΥΧΗΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ -ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΚΡΗΤΗ – ΧΑΝΙΑ
ΜΑΛΛΙΑΡΗΣΔΙΟΝΥΣΙΟΣΑΝΕΡΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΑΛΛΙΟΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΑΘΗΝΑ
ΜΑΛΟΥΧΟΣΣΠΥΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΑΛΤΕΖΟΣΧΡΗΣΤΟΣΧΗΜΙΚΟΣΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΜΑΛΤΕΖΟΣΧΡΗΣΤΟΣΧΗΜΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΔΡΑΛΗΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣΕΡΓΑΤΗΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΑΝΕΣΗΣΠΑΥΛΟΣΔΑΣΚΑΛΟΣΚΡΗΤΗ – ΡΕΘΥΜΝΟ
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣΙΩΑΝΝΗΣ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣΑΡΚΑΔΙΟΣΕπ. Καθηγητής Παν. ΑθηνώνΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΑΝΕΡΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣΦΥΣΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΣΟΛΑΣΑΓΓΕΛΟΣΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞ/ΚΟΣ Π.Α.ΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΤΖΟΥΡΗΣΙΟΡΔΑΝΗΣΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΤΖΟΥΡΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΧΗΜΙΚΟΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΩΛΗΣΣΤΕΦΑΝΟΣΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΚΥΠΡΟΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗΟΙΚΙΑΚΑΑΘΗΝΑ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣΧΡΙΣΤΟΣΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΦΛΩΡΙΤΑΑΘΗΝΑ
ΜΑΡΤΑΒΑΛΤΖΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣΔασολόγος-ΠεριβαλλοντολόγοςΗΜΑΘΙΑ
ΜΑΡΤΙΝΟΥΣΟΦΙΑΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ/ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΑΣΚΑΝΑΚΗΣΤΑΣΟΣΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΚΟΣΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣΧΑΡΗΣΜηχανικός (ΣΜΑ) – Σμήναρχος εαΠΑΤΡΑ
ΜΑΣΤΡΑΠΠΑΣΣΑΒΒΑΣΓΥΜΝΑΣΤΗΣΑΘΗΝΑ
ΜΑΤΖΑΚΟΣΑΝΔΡΕΑΣΑΠΟΣΤΡ. ΑΞΙΩΜ.ΞΑΝΘΗ
ΜΑΥΡΑΝΕΖΟΥΛΗΣΑΧΙΛΛΕΥΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΜΑΥΡΙΔΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΑΥΡΙΔΗΣΚΩΝ/ΝΤΙΝΟΣΙΣΤΟΡΙΚΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΥΡΟΣΓΙΑΝΝΗΣΜΕΛΟΣ  ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΑΘΗΝΑ
ΜΑΧΑΑΝΑΣΤΑΣΙΑΙΑΤΡΟΣΠΑΤΡΑ
ΜΑΧΑΙΡΑΣΜΙΧΑΛΗΣΑΘΗΝΑ
ΜΕΪΝΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣΣΤΡΑΤΟΣΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΕΕΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
ΜΕΛΕΤΗΣΦΩΤΗΣYπεύθυνος και Αρχισυντάκτης ιστοσελίδας www.Rocktime.grΑΘΗΝΑ
ΜΕΛΙΤΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΣΕΡΡΕΣ
ΜΕΡΑΚΛΗΣΜΙΧΑΛΗΣΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣΑΘΗΝΑ
ΜΕΡΙΑΝΟΥΦΙΛΙΤΣΑΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣΞΕΝΙΟΣμεταπτυχιακός φοιτητήςΚΥΠΡΟΣ
ΜΗΤΡΟΥΤΣΙΚΟΥΜΑΡΙΑΦΙΛΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΗΤΡΟΥΤΣΙΚΟΥΕΛΛΗΨΥΧΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΗΤΣΙΑΔΗΣΣΤΑΥΡΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΤΡΙΚΑΛΑ
ΜΗΤΣΟΥΓΙΩΡΓΟΣΦΥΣΙΚΟΣΧΑΛΚΙΔΑ
ΜΙΝΤΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣΠΑΤΡΑ
ΜΙΣΚΑΚΗΣΔΡΟΣΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣΑΛΕΚΟΣΥΠΑΛΛΗΛΟΣ  ΙΔ.ΚΥΠΡΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣΒΑΣΙΛΗΣΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣΧΡΟΝΗΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΑπόστρατος Πολεμικής ΑεροπορίαςΑΘΗΝΑ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣΒΑΣΙΛΗΣΙΑΤΡΟΣ -ΠΥΡΗΝΙΚΟΣΠΑΤΡΑ
ΜΙΧΑΣΝΙΚΟΛΑΟΣΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣΒΟΙΩΤΙΑ
ΜΟΙΡΑΝΑΙΟΣΛΟΥΚΑΣΓΕΩΠΟΝΟΣΒΟΙΩΤΙΑ
ΜΟΡΑΡΗΣΓΙΩΡΓΟΣΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥΑΘΗΝΑ
ΜΟΡΑΡΟΣΚΩΣΤΑΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΟΡΑΤΟΣΑΝΔΡΕΑΣΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥΣΠΑΡΤΗ
ΜΟΡΦΟΓΙΑΝΝΗΣΙΩΑΝΝΗΣΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑ
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣΓΙΩΡΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΟΥΡΓΗΣΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΛΟΓΙΣΤΗΣΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΜΟΥΡΝΙΑΝΟΣΒΑΓΓΕΛΗΣΓΡΑΦΙΣΤΑΣΑΘΗΝΑ
ΜΟΥΡΝΙΑΝΟΥΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΟΥΡΤΖΟΣΓΙΑΝΝΗΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΟΥΣΟΥΡΑΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣΠΕΤΡΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣΑΓΓΕΛΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΠΑΪΛΑΚΗΣΓΙΑΝΝΗΣΑΓΡΟΤΗΣ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣΚΡΗΤΗ – ΣΦΑΚΙΑ
ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΚΑΤΕΡΙΝΑΑΝΕΡΓΗΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΠΑΛΗΑΣΠΑΣΙΑΨΥΧΑΝΑΛΥΤΡΙΑΠΑΡΙΣΙ
ΜΠΑΛΤΑΣΔΗΜΗΤΡΗΣΦΙΛΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΠΑΜΠΑΛΗΣΑΝΤΩΝΗΣΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΜΠΑΡΛΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΑΣΚΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΠΑΡΤΑΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  Δ.ΑΝΕΡΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΠΑΣΟΓΛΟΥΑΝΔΡΕΑΣΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΠΑΤΖΙΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΣΑΤΤΙΚΗ
ΜΠΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣΘΕΟΔΩΡΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΠΕΡΤΣΟΣΑΝΤΩΝΗΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΠΙΑΣΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣΙΑΤΡΟΣΠΑΤΡΑ
ΜΠΙΡΛΙΡΑΚΗΣΒΑΣΙΛΗΣΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣΒΟΛΟΣ
ΜΠΟΔΙΩΤΗΣΓΙΩΡΓΟΣΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΠΟΝΑΤΑΚΗΣΧΡΗΣΤΟΣΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΡΕΘΥΜΝΟ – ΚΡΗΤΗ
ΜΠΟΡΣΗΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΝΝΑΘΕΟΛΟΓΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΠΟΥΔΑΚΗΧΡΙΣΤΙΝΑΖΩΓΡΑΦΟΣΚΡΗΤΗ – ΧΑΝΙΑ
ΜΠΟΥΖΙΟΥΠΑΝΑΓΙΩΤΑΦΙΛΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΠΟΥΝΤΑΣΚΩΝ/ΝΟΣΟμότιμος Καθηγητής ΦιλοσοφίαςΚΑΝΑΔΑΣ
ΜΠΟΥΣΗΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΜΜΩΤΡΙΑΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣΔΗΜΗΤΡΗΣΒΙΟΛΟΓΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣΚΩΣΤΑΣΨΥΧΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΠΥΡΟΣΓΙΩΡΓΟΣΦΥΣΙΚΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΠΥΡΟΣΘΕΟΔΩΡΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΥΛΩΝΑΚΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣΣΤΥΛΙΑΝΟΣΜηχανικός Εκπαιδευτικής ΚαινοτομίαςΑΧΑΪΑ
ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣΣΤΑΥΡΟΣΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣΞΑΝΘΗ
ΝΑΪΔΟΣΜΗΝΑΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΝΑΚΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ  ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΑΘΗΝΑ
ΝΑΚΟΥΕΛΕΝΗΑΡΧΙΚΤΕΚΤΩΝ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΝΑΝΟΣΧΡΗΣΤΟΣΣΥΝΤ/ΟΥΧΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΝΑΡΗΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑ
ΝΕΟΝΑΚΗΣΣΤΑΥΡΟΣΒΙΒΛΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΝΙΚΑΚΗΣΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΓΛΥΠΤΗΣ – ΖΩΓΡΑΦΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΙΑΤΡΟΣ-ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣΙΑΣΩΝΑΝΕΡΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥΣΟΦΙΑΔΑΣΚΑΛΑ, ΑΔΙΟΡΙΣΤΗΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΙΑΤΡΟΣ-ΠΑΘΟΛΟΓΟΣΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥΣΙΛΟΥΑΝΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΚΥΠΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣΙΩΑΝΝΗΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΠΑΤΡΑ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣΧΡΗΣΤΟΣΔΑΣΚΑΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣΚΩΝ/ΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥΕΙΡΗΝΗΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΣΠΑΡΤΗ
ΝΙΝΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΘΗΝΑ
ΝΤΑΣΙΟΣΝΙΚΟΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΝΤΙΝΟΣΚΩΝ/ΝΟΣΙΑΤΡΟΣ-ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ-ΒΕΛΟΝΙΣΤΗΣΑΘΗΝΑ
ΝΤΟΒΑΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΘΗΝΑ
ΝΤΟΥΒΑΛΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΔΑΣΚΑΛΟΣΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΝΤΡΙΝΙΑΘΕΩΝΗΦΙΛΟΛΟΓΟΣΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΝΤΡΙΝΙΑΣΘΟΔΩΡΟΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣ -ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣΠΑΤΡΑ
ΞΑΝΘΑΚΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣΚΡΗΤΗ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣΠΑΥΛΟΣΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΞΕΝΗΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΚΑΒΑΛΑ
ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΗΣΝΙΚΟΣΦΙΛΟΛΟΓΟΣΠΑΤΡΑ
ΞΕΝΟΣΓΙΑΝΝΗΣΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΞΕΝΟΣΓΙΩΡΓΟΣΞΕΝΟΔΟΧΟΣΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΞΕΝΟΥΑΝΑΣΤΑΣΙΑΑΓΡΟΤΙΣΣΑΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΞΥΔΕΡΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΗΣΑΘΗΝΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣΣυνταξ. Μηχαν.-Ηλεκτρ. ΕΜΠΑΘΗΝΑ
ΟΡΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣ Ν.ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΟΡΔΙΤΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝΑΧΑΪΑ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣΑΓΓΕΛΟΣΥπάλληλος ΟΤΕΠΑΤΡΑ
ΠΑΛΑΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΗλεκτρολογος ΜηχανικόςΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΦΘΙΩΤΙΔΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΕΜΠΟΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΘΩΜΑΣΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣΚΡΗΤΗ – ΧΑΝΙΑ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣΟικονομικός  ΑναλυτήςΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΑΘΑΝΑΣΙΑΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΟΣΚΑΛΤΣΗΣΒΑΣΙΛΗΣΚαθ. Πολυτεχνικής Σχολής ΔΠΘΞΑΝΘΗ
ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΑΝΟΥΣΟΣΒΑΣΙΛΗΣΦΙΛΟΛΟΓΟΣΠΑΤΡΑ
ΠΑΝΟΥΤΣΟΥΜΑΡΙΑΗΘΟΠΟΙΟΣ  ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΠΟΠΗΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ- ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΤΕΛΕΜΙΔΟΥΝΙΚΗΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΝΤΙΣΚΑΣΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΑΝΤΟΥΛΑΣΘΕΟΔΩΡΟΣΒΙΒΛ/ΠΩΛΗΣΑΘΗΝΑ
ΠΑΟΥΡΗΣΑΝΔΡΕΑΣΙΔ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥΘΕΟΦΑΝΗΣΔημ. ΥπάλληλοςΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣΛΑΜΠΗΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣΚΩΣΤΑΣΧΗΜΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΥΦΛΩΡΑΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥΔΗΜΗΤΡΙΟΣΙΑΤΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥΘΕΟΔΩΡΟΣΦΙΛΟΛΟΓΟΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥΤΑΣΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΚΑΒΑΛΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΕΥΤΥΧΙΟΣΙΔ. Υπάλλη-λοςΑγία Πετρούπολη
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣΠΑΡΑΓΩΓΟΣΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΣΠΥΡΟΣΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΓΙΑΝΝΗΣΈμποροςΚΡΗΤΗ – ΧΑΝΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣΤΕΛΛΑΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΙΑΤΡΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣΟΦΙΑΝΟΙΚΟΚΥΡΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥΚΩΝ/ΝΟΣΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ-ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥΕΥΑΓΓΕΛΟΣΑΡΧΙΑΙΛΟΓΟΣ-Βυζαντινολόγος  ΥΠΕΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥΝΙΚΟΛΑΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥΜΑΡΙΑΟΙΚΙΑΚΑΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥΑΜΑΛΙΑΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥΓΙΩΡΓΟΣΙΑΤΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΛΕΟΝΤΙΟΥΔΗΜΗΤΡΑΔΙΚΗΓΟΡΟΣΚΥΠΡΟΣ
ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑΣΔΗΜΗΤΡΗΣΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛΔΗΜΗΤΡΗΣΓΕΩΓΡΑΦΟΣΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥΑΝΕΣΤ.ΕΜΠΟΡΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ-ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝΔΡΑΜΑ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΑΡ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣΜΠΑΜΠΗΣΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ – ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΠΑΠΠΑΧΡIΣΤΙΝΑ Κ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΠΑΕΥΑΓΓΕΛΙΑΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΠΑΠΠΑΣΕΥΑΓΓΕΛΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΠΑΣΧΡΗΣΤΟΣΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΠΑΡΑΒΑΝΤΣΟΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΚΛΗΡΙΚΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, 13ο  Γ. ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝΠΑΤΡΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥΧΑΡΑΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΑΡΙΣΗΣΣΤΑΥΡΟΣΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΣΠΑΛΑΓΙΩΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΤΕΡΕΛΗΣΙΩΑΝΝΗΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- ΣΥΝΤ. ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΑΤΙΚΗΣΛΕΩΝΙΔΑΣΜηχανολόγος μηχανικόςΑΘΗΝΑ
ΠΑΤΡΙΚΑΜΑΡΙΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΑΤΡΙΚΑΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΑΘΗΝΑ
ΠΑΤΣΙΑΝΗΚΑΤΕΡΙΝΑΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΤΣΟΣΑΝΤΩΝΗΣΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΚΡΗΤΗ
ΠΑΥΛΑΤΟΣΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΑΘΗΝΑ
ΠΑΥΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣΑν. Καθηγητής φυσικής και φιλοσοφίας ΔΠΘΞΑΝΘΗ
ΠΕΛΕΚΗΣΓΙΑΝΝΗΣΑΘΗΝΑ
ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΜΑΡΙΑΔΑΣΚΑΛΑΑΘΗΝΑ
ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣΣΤΑΥΡΟΣΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑΑΘΗΝΑ
ΠΕΡΟΥΛΑΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣΑΘΗΝΑ
ΠΕΤΡΑΚΗΣΑΝΔΡΕΑΣΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΕΤΡΙΔΗΣΑΝΘΙΜΟΣΦΟΙΤΗΤΗΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΕΤΡΙΔΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΒΙΟΤΕΧΝΗΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΕΤΡΙΔΟΥΙΩΑΝΝΑτελειόφοιτη Λογιστικής  / Ιδιωτικός υπάλληλοςΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΕΤΡΟΥΓΡΗΓΟΡΗΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΕΤΡΟΥΧΡΙΣΤΟΣΜΟΥΣΙΚΟΣΚΥΠΡΟΣ
ΠΕΤΡΟΥΔΑΜΙΑΝΟΣΙΑΤΡΟΣ – ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣΛΕΣΒΟΣ
ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣΠΑΝΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΙΤΣΙΝΟΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΛΛΗΛΟΣΛΟΝΔΙΝΟ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣΑΝΤΩΝΗΣΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣΑΘΗΝΑ
ΠΛΑΤΗΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΙΑΤΡΟΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΛΙΑΚΟΣΤΑΜΟΣΚΩΝ/ΝΟΣΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΚΗΣΣΤΑΥΡΟΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣΠΑΤΡΑ
ΠΟΔΑΡΑΣΜΙΧΑΗΛΙΕΡΕΑΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΗΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΠΟΛΙΤΗΣΤΑΚΗΣΕΜΠΟΡΟΣΑΧΑΪΑ
ΠΟΛΙΤΗΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΝΙΚΟΣΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣΗΜΑΘΙΑ
ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣΠΕΤΡΟΣΙΑΤΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥΜΑΡΙΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΟΡΓΙΑΛΙΔΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΡΓΙΑΛΙΔΗΣΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΡΓΙΑΛΙΔΗΣΑΡΓΥΡΗΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΡΓΙΑΛΙΔΗΣΒΑΣΙΛΗΣΜΑΓΕΙΡΑΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΡΓΙΑΛΙΔΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣΜΑΘΗΤΗΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΡΓΙΑΛΙΔΗΣ ΓΓΕΩΡΓΙΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΡΓΙΑΛΙΔΟΥΣΟΦΙΑΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΡΓΙΑΛΙΔΟΥΚΑΤΕΡΙΝΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΥΓΚΙΑΛΗΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΝΟΙΚΟΚΥΡΑΠΑΤΡΑ
ΠΟΥΓΚΙΑΛΗΣΧΡΗΣΤΟΣΤΑΞΙΑΡΧΟΣ  ΕΑΑΘΗΝΑ
ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣΝΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΡΙΝΑΡΑΚΗΣΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣΛΑΡΙΣΑ
ΠΡΙΤΖΗΕΥΤΥΧΙΑΦΙΛΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΠΡΟΓΚΙΔΗΣΛΑΚΗΣΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣΠΑΡΙΣΙ
ΡΑΪΚΟΣΓΙΩΡΓΟΣΣΥΜΒΟΥΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΡΑΚΚΑΣΓΙΩΡΓΟΣΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΙΔ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΡΑΚΚΑΣΜΙΧΑΛΗΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣΣΩΤΗΡΗΣΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣΗΛΙΑΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣΠΑΤΡΑ
ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣΝΙΚΟΣΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΙΔ.ΑΘΗΝΑ
ΡΗΓΑΣΑΝΤΩΝΗΣΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑΚΟΖΑΝΗ
ΡΗΓΙΝΙΩΤΗΣΘΕΟΔΩΡΟΣΘΕΟΛΟΓΟΣΚΡΗΤΗ – ΡΕΘΥΜΝΟ
ΡΟΖΑΚΕΑΣΑΓΓΕΛΟΣΙΑΤΡΟΣΒΟΙΩΤΙΑ
ΡΟΖΑΚΗΣΣΤΕΛΙΟΣΠΑΝ/ΚΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣΚΡΗΤΗ – ΧΑΝΙΑ
ΡΟΥΔΟΜΕΤΩΦΝΙΚΟΛΑΟΣΙΣΤΟΡΙΚΟ & ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣΚΑΒΑΛΑ
ΡΟΥΣΙΩΤΗΧΡΥΣΟΥΛΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΑΘΗΝΑ
ΡΟΥΣΣΟΥΕΛΕΝΗΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΑΤΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΙΔΗΣΣΑΒΒΑΣΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΕΕΦΑΚΥΠΡΟΣ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣΜΙΧΑΗΛΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΑΚΛΑΜΠΑΝΗΣΝΤΟΡΙΣΕΚΔΟΤΗΣΠΑΡΙΣΙ
ΣΑΜΑΝΤΗΣΚΩΣΤΑΣΒΙΟΤΕΧΝΗΣΑΘΗΝΑ
ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣΧΡΗΣΤΟΣΟδοντοτεχνίτηςΑμβούργο ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΣΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣΜΙΛΤΙΑΔΗΣΓΕΩΡΓΟΣΔΡΑΜΑ
ΣΑΡΑΝΤΕΑΜΑΡΙΑΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣΑΘΗΝΑ
ΣΑΡΓΙΩΤΗΣΣΩΤΗΡΗΣΛΟΓΙΣΤΗΣΤΡΙΚΑΛΑ
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥΕΥΓΕΝΙΑΨΥΧΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥΑΝΑΣΤΑΣΙΑΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΣΑΡΙΔΟΥΑΡΙΣΤΕΑΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΣΑΡΡΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣΑΘΗΝΑ
ΣΑΡΡΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΑΦΑΡΙΚΑΣΓΙΩΡΓΟΣΕΜΠΟΡΟΣ/ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣΗΜΑΘΙΑ
ΣΒΟΛΟΥΙΩΑΝΝΑΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΣΓΟΥΡΟΣΙΩΑΚΕΙΜΔΙΚΗΓΟΡΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΕΒΡΗΓΕΩΡΓΙΑΨΥΧΟΛΟΓΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΕΒΡΗΣΚΩΝ/ΤΙΝΟΣΠΟΛΙΤ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΕΛΙΜΙΩΤΗΣΙΩΑΝΝΗΣΑΘΗΝΑ
ΣΕΡΑΛΙΔΟΥΒΥΘΑΝΙΑΥπάλληλος στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Π.Κ.Μ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΕΧΡΕΜΕΛΗΑΣΗΜΙΝΑΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΒΟΙΩΤΙΑ
ΣΙΑΒΡΑΚΑΣΘΑΝΟΣΠρώην ΕΚΔΟΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣΤΡΙΠΟΛΗ
ΣΙΑΚΩΤΟΣΒΑΣΙΛΗΣΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛ ΜΑΤΙΑΣ- ΙΣΤΟΡΙΚΟΣΤΡΙΠΟΛΗ
ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡ.ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΣΙΔΕΡΗΒΙΟΛΕΤΤΑΧΗΜΙΚΟΣΒΟΙΩΤΙΑ
ΣΙΔΕΡΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΔΡ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣΑΧΑΪΑ
ΣΙΕΤΤΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡ.ΕΜΠΟΡΟΣ
ΣΙΜΟΥΖΩΗΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΙΜΣΙΡΗΣΓΙΩΡΓΟΣΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΣΙΨΑΣΚΩΣΤΑΣΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΕΥΒΟΙΑ
ΣΙΩΡΑΣΑΝΤΩΝΗΣΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΣΚΙΑΔΑΜΑΡΙΑΑΝΕΡΓΗΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΣΚΙΑΣΣΤΕΛΙΟΣΑναπλ. Καθηγ., Τμ. Πολ. Μηχ. ΔΠΘΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΣΚΟΡΔΙΛΑΚΗΣΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΣΟΛΩΜΟΣΓΕΡΑΣΙΜΟΣΦΟΙΤΗΤΗΣΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΣΟΡΟΓΚΑΣΣΩΤΗΡΗΣΖΩΓΡΑΦΟΣ – ΟΜ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝΑΘΗΝΑ
ΣΟΥΛΤΑΝΑΣΚΩΣΤΑΣΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΟΦΟΥΛΗΜΑΡΙΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΠΑΤΡΑ
ΣΠΑΝΟΥΧΑΡΗΣΙΑΤΡΟΣΚΥΠΡΟΣ
ΣΠΗΛΙΩΤΑΚΑΡΑΣΕΥΣΤΑΘΙΟΣΦΟΙΤΗΤΗΣΓΛΑΣΚΩΒΗ
ΣΠΗΛΙΩΤΑΚΑΡΑΣΝΙΚΟΣΨΥΧΙΑΤΡΟΣΠΑΤΡΑ
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΑρχιτεκτων Μηχανικος ΧωροψυχολογοςΑΘΗΝΑ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣΑΝΤΩΝΗΣΚΑΘ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣΑΧΑΪΑ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΒΟΛΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣΣΠΥΡΟΣΠΡ. ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΣΠΥΡΟΥΠΕΤΡΟΣΧΗΜΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣΦΥΣΙΚΟΣΑΧΑΪΑ
ΣΤΑΪΚΟΥΑΝΝΑΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣπ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΙΕΡΕΑΣΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣΑΝΔΡΕΑΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣΙΑΤΡΟΣΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥΔΗΜΗΤΡΑΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥΧΡΙΣΤΙΝΑΙΑΤΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥΕΥΤΥΧΙΑΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣΙΩΑΝΝΗΣΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣΤΑΣΟΣΜουσικόςΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΦΟΙΤΗΤΗΣΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥΠΑΡΑΣΚΕΥΗΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΒΙΟΤΕΧΝΗΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣΜΑΝΟΣΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΚΠΑΑΘΗΝΑ
ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΥΑΓΓΕΛΙΚΗΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΑΘΗΝΑ
ΣΤΕΦΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΦΙΛΟΛΟΓΟΣ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΤΟΪΛΟΠΟΥΛΟΣΒΑΣΙΛΗΣΓΕΩΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΣΥΨΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛ/ΝΩΝΜΑΔΡΙΤΗ
ΣΧΟΙΝΑΣ

ΤΑΜΒΑΚΗΣ

ΦΩΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διδάκτωρ φιλοσοφίας-εκπαιδευτικός φιλόλογος

ΔΡ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ
ΠΡ. ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΘΗΝΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣΔΑΣΚΑΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΤΑΣΙΟΥΦΩΤΕΙΝΗΦΙΛΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΤΑΣΟΥΛΗΣΒΑΓΓΕΛΗΣΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΑΤΑΡΙΩΤΟΥΕΥΜΟΡΦΙΑΟΙΚΙΑΚΑΛΑΡΙΣΑ
ΤΑΤΤΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣΦΙΛΟΛΟΓΟΣΛΕΣΒΟΣ
ΤΑΧΟΠΟΥΛΟΣΓΙΑΝΝΗΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΕΑΖΗΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΕΜΠΟΡΟΣΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΤΕΓΟΥΣΗΣΑΝΔΡΕΑΣΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Π.Θ.)ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣΘΕΟΔΩΡΟΣΔρ. Παιδαγωγικών ΕπιστημώνΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥΓΙΩΤΑΟΙΚΙΑΚΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥΕΛΕΝΗΟΙΚΙΑΚΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣΚΩΣΤΑΣΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΑΘΗΝΑ
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣΓΙΩΡΓΟΣΚΟΥΡΕΑΣΑΘΗΝΑ
ΤΖΑΝΙΔΗΣΓΡΗΓΟΡΙΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΟΜΙΑΤΡΟΣΡΟΔΟΠΗ
ΤΖΙΜΑΣΟΦΙΑΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣΑΘΗΝΑ
ΤΖΙΟΥΜΠΑΑΝΝΑΣΥΝΤΑΞ.  ΟΑΕΕΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΖΙΟΥΜΠΑΣΘΑΝΑΣΗΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΖΙΡΙΝΗΣΤΑΜΑΤΙΝΑΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΖΟΒΟΛΟΥΔΗΜΗΤΡΑΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣΠΑΤΡΑ
ΤΖΩΡΤΖΗΣΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣΑΘΗΝΑ
ΤΖΩΡΤΖΙΝΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΛΗΣΦΩΤΙΟΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣ -ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΜΠΑΘΗΝΑ
ΤΟΓΙΑΣΘΕΟΔΩΡΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΤΟΛΗΕΥΓΕΝΙΑΕργοφυσιολόγοςΚΡΗΤΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
 ΤΟΥΛΑΤΟΥΔΗΜΗΤΡΑΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ ΒΙΒΛΙΩΝΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ
ΤΟΥΜΠΟΥΛΗΝΙΚΟΛΙΤΣΑΟΙΚΙΑΚΑΑΧΑΪΑ
ΤΟΥΜΠΟΥΛΗΣΙΩΑΝΝΗΣΚαθ.  (Επίκ.) Καρδιοχειρ. Παν. ΑθηνώνΑΘΗΝΑ
ΤΟΥΜΠΟΥΛΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣΑΧΑΪΑ
ΤΟΥΜΠΟΥΛΗΣΚΩΣΤΑΣΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣΑΧΑΪΑ
ΤΟΥΜΠΟΥΛΗΣΣΤΑΥΡΟΣΟδοντίατροςΑΧΑΪΑ
ΤΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣΒΑΣΙΛΗΣΕλ. ΕπαγγελματίαςΑΘΗΝΑ
ΤΡΑΚΑΜΑΧΗΓΙΑΤΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΤΡΕΣΚΑΣΓΙΑΝΝΗΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥΕΙΡΗΝΗΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΘΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΡΙΓΩΝΟΠΟΥΛΟΣΣΤΕΦΑΝΟΣΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣΑΤΤΙΚΗ
ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΗΣΓΙΑΝΝΗΣΦΥΣΙΚΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΥΠΡΟΣ
ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟΣΗΜΑΘΙΑ
ΤΣΑΚΙΡΗΣΚΟΣΜΑΣΧΡΥΣΟΧΟΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΑΓΡΟΤΗΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΣΑΛΙΚΗΣΑΝΤΩΝΗΣ
ΤΣΑΜΗΣΙΩΑΝΝΗΣΚΑΤ. ΣΙΔΗΡΟΥ ΑΛΟΥΜ.ΠΑΤΡΑ
ΤΣΑΜΠΗΕΛΕΝΗΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣΑΤΤΙΚΗ
ΤΣΑΝΤΙΛΑΣΛΑΜΠΡΟΣΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣDUNFERMLINE, SCOTLAND,U.K.
ΤΣΑΧΙΔΗΣΞΕΝΟΦΩΝΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΣΕΓΚΟΣΓΙΑΝΝΗΣΨΥΧΙΑΤΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΤΣΕΤΣΟΣΠΑΝΤΕΛΗΣΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΤΣΙΑΜΑΛΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΔΡ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – ΦΙΛΟΛΟΓΟΣΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΤΣΙΑΠΑΤΩΡΗΣΖΗΣΗΣΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣΒΟΛΟΣ
ΤΣΙΠΗΡΑΣΚΩΣΤΑΣΜηχανικός βιοκλιματικής αρχιτεκτ. δρ χωροταξίας.ΑΘΗΝΑ
 ΤΣΙΤΣΩΝΗΣΞΕΝΟΦΩΝΒΙΟΛΟΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΤΣΙΩΛΗΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΤΣΟΣΚΟΥΝΟΓΛΟΥΜΑΡΙΑΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΤΣΟΥΠΑΚΗΣΓΙΩΡΓΗΣΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣΚΡΗΤΗ – ΣΦΑΚΙΑ
ΤΣΟΥΡΙΔΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΕΜΠΟΡΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΦΕΡΤΑΚΗΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΦΙΛΙΠΠΟΥΑΝΔΡΕΑΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΦΟΝΤΑΡΑΣΝΙΚΙΑΣ ΖΕΦΥΡΟΣΠολιτικός ΜηχανικόςΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΜΑΡΙΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΚΡΗΤΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΦΡΟΥΖΑΚΗΣΔΑΥΙΔΚαθηγητής ΜαθηματικώνΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΦΩΚΑΣΗΡΑΚΛΗΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΦΩΣΤΙΕΡΗΜΑΡΙΑΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ,ΑΝΕΡΓΗΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΧΑΛΕΒΑΕΙΡΗΝΗΦΟΙΤΗΤΡΙΑΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΚΥΡΙΑΚΗΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣΑΘΗΝΑ
ΧΑΜΠΙΜΠΗΣΣΤΑΘΗΣΦΥΣΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΧΑΝΤΖΙΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣΠΑΤΡΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΟΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΕπικ. Καθηγητής ΤΕΙ Δυτικής ΕλλάδαςΠΑΤΡΑ
ΧΑΡΙΖΑΝΗΣΑΝΤΩΝΙΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΧΑΡΙΖΑΝΗΣΔΙΟΝΥΣΗΣΑΝΕΡΓΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΧΑΤΖΑΚΗΜΑΡΙΑΑΝΕΡΓΗΚΡΗΤΗ – ΡΕΘΥΜΝΟ
ΧΑΤΖΑΚΗΣΠ. ΙΩΑΝΝΗΣΙΕΡΕΑΣΚΡΗΤΗ – ΡΕΘΥΜΝΟ
ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥΤΑΣΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣΑΝΤΩΝΙΟΣΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΘΗΝΑ
ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣΦΟΙΤΗΤΗΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥΜΙΧΑΛΗΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥΚΛΕΟΠΑΤΡΑ – ΧΡΥΣΑΝΘΗΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΙΣΤΟΡ. ΑΡΧΑΙΟΛΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΧΑΤΟΥΠΗΣΗΛΙΑΣΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣΠΑΤΡΑ
ΧΙΩΤΙΝΗΣΝΙΚΗΤΑΣΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- Αρχιτέκτων/καθηγητής ΤΕΙΑΘΗΝΑ
ΧΟΥΠΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΓΙΑΤΡΟΣΑΘΗΝΑ
ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣΑΛΕΞΙΟΣΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΧΑΪΑ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΚΑΤΕΡΙΝΑΧΑΝΙΑ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣΦΘΙΩΤΙΔΑ
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣΓΕΩΛΟΓΟΣ -ΤΕΧΝΙΚΟΣΑΘΗΝΑ
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΟΥΜΑΡΙΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣVosselaar, Bέλγιο
ΨΑΡΡΑΣΙΩΑΝΝΗΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΛΕΥΚΑΔΑ
ΨΙΑΧΑΣΣΠΥΡΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΚΡΗΤΗ
ΨΥΡΙΛΛΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΦΑΡΜΑΚΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣΠΕΙΡΑΙΑΣ
JOHANSONGIODJΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ετικέττες: ,

35 Σχόλια

 1. συγνωμη αλλα ένα υπόδειγμα πως θα βαλουμε υπογραφη θα μας διευκολυνε.

  • Υ.Γ. Για να στείλετε την υπογραφή σας, αρκεί να στείλετε ένα μήνυμα στην διεύθυνση perardin@gmail.com με όνομα, επώνυμο, πόλη, ιδιότητα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (θα δημοσιευτούν μόνο ονοματεπώνυμο και ιδιότητα). Ή αφήνετε κάτω από το κείμενο σχόλιο με τα ίδια στοιχεία.

 2. Την σημερινή ΕΕ κυβερνούν οι banksters, ήτοι οι 12 πλουσιώτεροι Τραπεζίτες της γής που κατέχουν πανω απο το 50% του πλούτου της και ελέγχουν ΟΛΕΣ σχεδόν τις σημαντικές Τράπεζες του κόσμου. Δωσίλογοι-συνεργάτες τους στην ΕΕ είναι οι Γερμανοί, που εφαρμόζουν με το αζημίωτο, τις εντολές τους στην οικονομική και κατ΄επέκταση σε ολόκληρη την πολιτική τους στην ΕΕ . Πρόσφατο παράδειγμα είναι η αποκάλυψη οτι ακόμα και οι ιδιωτικές “Ελληνικές” τράπεζες όπως η “Πειραιώς” ελέγχονται απο τους banksters που κατέχουν το εκάστοτε πλειοψηφικό πακέτο μετοχών (Οικογένεια Πώλσον). Πρώτιστος λοιπόν στόχος μας οφείλει να είναι η προκήρυξη δημοψηφισμάτων στα κράτη του “Νότου” της Ε.Ζ. κατ΄αρχήν, δια συγκενρώσεως των απαιτουμένων υπογραφών, ώστε να ερωτηθούν οι λαοί τους αν επιθυμούν και αυτοί το exit όπως οι Βρεττανοί. Μετά τη διάλυση της Γερμανοκρατούμενης Τραπεζιτικής ΕΕ , επόμενος στόχος θα είναι η επαναφορά της στον δρόμο που χάραξαν οι ιδρυτές της, απο το 1981 μέχρι το 1989 , ήτοι για μια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ των Ηνωμένων Πολιτειών Ευρώπης, απο τον Ατλαντικό, ως τα Ουράλια. Οιοδήποτε άλλο σχήμα “Ένωσης” καταλήγει σε ΜΗ ΙΣΟΤΙΜΗ σχέση μεταξύ ισχυρών και ασθενών κρατών και δεν την θέλουμε.

 3. ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ says:

  Η εποχή αλλαζει τον άνθρωπο κι όχι ο άνθρωπος την εποχή. Ομως μια μικρή αλλά συμπαγής κατα το δυνατον ομάδα σε μια μικρή αλλά σημαντική περιοχή του κόσμου όπως η δική μας μπορεί με το εύρος της γνώσης των αλλαγών της κοινωνίας στον χρόνο να δώσει ενα σημαντικό παράδειγμα. Αν ειναι έτοιμη για οποιαδήποτε θυσία χρειαστεί..

 4. Γεώργιος Οργανόπουλος says:

  Η διακήρυξη θέσεων που άλλες τείνουν προς τα δεξιά και άλλες προς τα αριστερά, προσδιορίζουν το πάντα αυτονόητο: Ότι η λύση δεν είναι μόνο δεξιά ή μόνο αριστερά. Η λύση είναι η κοινή λογική, αυτή που επίμονα προσπαθούν να μας στερήσουν και που ευελπιστώ ότι σύντομα θα γίνει ο γνώμονας των ενωμένων Ελλήνων. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια κύριοι!

 5. Βασίλης Αγγελοπουλος says:

  Κατ αρχάς συγχαρητήρια για το ξεκίνημα,εστω της επιθυμίας για την αποτίναξη των Δυναστων των Λαών Όμως έχω γράψει κατ επανάληψιν ότι αν μπορούσα θα απεκλεια την προοπτική συμμετοχής στα κοινά από τούδε και στο εξής,οσων συμμετείχαν έστω και μία ημέρα στο μέχρι σήμερα αισχρό και αποτυχημένο σύστημα διακυβέρνησης όλων των αποχρώσεων Άρα στην πράξη πλέον,ποιοι θα είναι αυτοί που θα κληθούν να υλοποιήσουν τα εξαγγελομενα με τα οποία συμφωνω απεριφραστως Ή ανατροπη θέλει καινούργιους Κολοκοτρωναιους και νεο Καποδιστρια για να τσακίσει τους παντοδυναμους Νεοταξητες δολοφόνους Επειδή όμως είμεθα υποχρεωμένοι να το επιχειρήσουμε,διοτι το χρωστάμε στην ετοιμοθάνατη Πατρίδα μας ,ας προχωρήσουμε όπως έκαναν κατ επανάληψιν οι Μέγιστοι πρόγονοι μας κόντρα στις πιθανότητες επιτυχίας Και εδώ ας θυμηθούμε τι είπε ένας μεγάλος ηγέτης Αν ή ανθρωπότητα δεν είχε επιδιώξει το ακατόρθωτο,δεν θα είχε επιτύχει το κατορθωτό Με εκτίμηση

 6. Σταμάτης Κυριακάκης says:

  Συμφωνώ σε γενικές γραμμές, αν και πιστεϋω ότι το κείμενο χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη επεξεργασία στις θέσεις του. Θα προσπαθήσω να βρώ χρόνο να γράψω τις απόψεις μου σϋντομα.

 7. kατερίνα πατσιανη, δημόσιες σχέσεις,επικοινωνία. Θεσσαλονίκη says:

  καιρός ήταν……..

 8. ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΒΛΕΚΗΣ says:

  Συμφωνω σε γενικες γραμμες..Ελπιζω να αποδειχθει μια σοβαρη προσπαθεια..

 9. καλησπερα
  συμβαινει κατι με το εμαιλ σας; στελνω αλλα μου λεει εχει προβλημα το μαιλ αποστολης,τσεκαρετε το ξανα

 10. Κοζίδης Δημήτριος says:

  Συμφωνώ με την διακύρηξη, αν και προκειται για ένα πολύ μικρό βήμα μπροστα. Ελπίζω γρηγορα να δω τα μεγάλα βήματα, που είναι οι τρόποι οργάνωσης και οι μέθοδοι διεκδίκησης.

  • κ. Κοζίδη για τα δούμε τα μεγάλα βήματα πρέπει να αναρωτηθεί ο καθένας μας… “εγώ τι μπορώ να κάνω;”
   και να το κάνει.
   Το κίνημα Άρδην όπως το έχω αντιληφθεί ως απλό νέο μέλος … χρειάζεται ενεργά μέλη με ορμή για να γίνει μαζικό.
   Δεν πρέπει να περιμένουμε από τους άλλους, ήρθε η ώρα να συμμετάσχουμε και εμείς, η ώρα που θα φύγουμε από την κριτική στους άλλους και θα πάμε στο επόμενο στάδιο ως κρινόμενοι.

 11. Πατριωτισμός πάντα με το οικουμενικό πνεύμα Ελληνισμού χριστιανισμού ,της συνεργασίας και της αλληλεγγύης,και όχι στην παρελθοντολογία και της μιζέριας…..

 12. ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ says:

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,

 13. Βαγγέλης Κατσούλας says:

  Στις θέσεις σας (αν και οι περισσότερες με εκφράζουν) δεν διευκρινίζετε το εξής: Μέσα ή έξω από την ΕΕ; Εθνικό νόμισμα ή όχι; Είναι δυνατόν να επιτευχθούν οι εθνικοί στόχοι εντός της ΕΕ και με ευρώ;

 14. Μιχαλόπουλος Αθανάσιος says:

  Ένα τέτοιο εκπληκτικό κίνημα άμεσης δημοκρατίας-κοινοτισμού θα έπρεπε να διάκειται υπέρ της Ανεξιθρησκίας και υπέρ του χωρισμού κράτους – εκκλησίας. Όλα τέλεια εκτός από αυτό, την προσκόλληση σε κάποια θρησκεία. Δε θα πρέπει το κίνημά σας να ταυτιστεί με την υποστήριξη στην ορθόδοξη παράδοση (σε κανένα θρήσκευμα). Ουδετερότητα…..

 15. Χριστίνα Αμπαρτζάκη says:

  Χαίρετε
  Η ψήφος θα δώσει ώθηση προς το Κοινοβούλιο και πρέπει να υποστηρίζεται από έργα και πράξεις παραγωγικές/φιλοτιμες. Όσων από εμάς έχουν καταλάβει ότι οφείλουμε να αγωνιστουμε κι όχι να εφησυχασουμε μετά την ψήφο. Ουδέποτε εφησυχασμος

 16. Φωτιάδης χριστοφορος says:

  Αντε μπας και κάνουμε τιποτα γιατί σε λιγο θα είμαστε ιστορια.

 17. περακη μαρια says:

  ειμαι μαζι σας

 18. ΒΑΣΊΛΗΣ Δ. ΜΠΑΡΤΆΣ says:

  Παρακολούθησα από κοντά τις ομιλίες του κ. Γιώργου Καραμπελιά και του κ. Κώστα Δαμαβολίτη στο πλαίσιο της σημερινής Α΄ Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του Κινήματος ΆΡΔΗΝ.
  Ήταν ουσιαστικές, καταληκτικές, εμπεριστατωμένες και αναλυτικές, πέρα και μακριά από τη βαρετή ξύλινη γλώσσα του πολιτικού κομματικού συστήματος.
  Επιτέλους, υπάρχει βάσιμη ελπίδα για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και καλή δύναμη!

  ΕΘΝΙΚΉ ΑΦΎΠΝΙΣΗ ΤΏΡΑ – ΌΧΙ ΆΛΛΗ ΣΥΡΡΊΚΝΩΣΗ

 19. Κλαυδιανού Μαρία/ εκπαιδευτικός- Αθήνα says:

  Ειλικρινά, με βρίσκετε σύμφωνη σχεδόν σε όλες τις θέσεις που διακηρρύσετε. Είναι ό,τι διαβλέπω και ό,τι σκέφτομαι και συζητώ με εκλεκτούς φίλους. Πιστεύω όμως ότι εδώ που φτάσαμε η λύση θα έρθει, αν προλάβει, με πιο μαχητικό ή και βίαιο ακόμη τρόπο. Ήδη τα πρώτα σύννεφα φαίνονται κι αρχίζουν να πυκνώνουν γρήγορα, όπως στα νησιά του ανατ. Αιγαίου. Ίδωμεν….
  Εσείς, κ. Καραμπελιά, σταθερός στις ιδέες σας, τις θέσεις σας κι εμείς μαζί σας, διότι άλλη απογοήτευση δεν αντέχουμε σαν λαός!!!

 20. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ says:

  συμφωνω σε γενικες γραμμες,ειναι κατι που επρεπε να εχει ηδη ξεκινησει!!!ο κοσμος ειναι εγκλωβισμενος και απογοητευμενος απο το υπαρχον πολιτικο συστημα.και επειδη ειμαι φιλη απο τα παλια πιστευω (και ευχομαι)στη καλη πορεια του κινηματος!

 21. Ελένη Αποστολίδη says:

  Συμφωνώ με τις απόψεις σας. Πατριώτες σαν τον κ.Καραμπελιά είναι ελάχιστοι!!!

 22. Ιωάννης Ροϊλός says:

  Συμφωνώ με το κείμενο της Διακήρυξης και θα συμμετάσχω στο εγχείρημα της πολιτικής κίνησης ΑΡΔΗΝ.

 23. Γεώργιος Κυριαζής says:

  Συγχαρητήρια παιδιά, συγχαρητήρια Τάσο, σας εύχομαι καλή φώτιση, δύναμη, επιμονή και υπομονή για το καλό της πατρίδας και κάθε τίμιας Ελληνίδας και τίμιου Έλληνα που μοχθούν και στερούνται για να επιζήσουν αλλά και να μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά τους και στα παιδιά κάθε ανθρώπου που ήρθε είτε εκούσια είτε ακούσια στην πανέμορφη χώρα μας τον υπέροχο πανανθρώπινο ελληνορθόδοξο πολιτισμό μας που είναι από τις καλύτερες διαχρονικά απαντήσεις ενάντια στην στυγνή και απάνθρωπη παγκοσμιοποίηση…

 24. ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ says:

  ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΣΜΟΥ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟ “ΑΙΜΑ ΜΑΣ” ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.

 25. Μαυροομματάκης Δημήτριος says:

  Αγαπητέ κύριε Καραμπελιά έχω διαβάσει βιβλία σας και σας εμπιστεύομαι. θέλω να πετύχει κάτι καλό για την πατρίδα μας.

 26. παντελης ορφανιδης says:

  συμφωνω σε ολα

 27. ΠΕΤΡΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΣ says:

  Συμφωνω με τη διακηρυξη

 28. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ says:

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

 29. Ο προσωπικός μπούσουλας για ορθή επιλογή είναι οι Χαλασοχώρηδες και άλλα πολιτικά διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

  Είστε η καλύτερη επιλογή, κατόπιν περίσκεψης κλίνω προς το ΑΡΔΗΝ, με άξονα αναφοράς τις θέσεις που διατυπώνετε πιο εκτεταμένα σε άλλη ανάρτησή σας για την διοίκηση του κράτους, την εθνική συνοχή, το δημογραφικό, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

  Μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια.

  Με εκτίμηση Γιώργος Π.

 30. και το σημαντικότερο…
  Όχι άλλους διχασμούς και εμφυλιοπολεμικά τσιτάτα στην πατρίδα μας.
  Αρκετά πέρασαν οι παππούδες μας…
  Υπέρβαση της αριστεράς και της δεξιάς.

 31. Βαγγέλης αντωνοπουλος says:

  Ελευθερία, ισότητα, αυστηρή ανεξιθρησκεια.

 32. Κύριε Καραμπελιά
  Συγχαρητήρια για τις συλλογικές σας προσπάθειες ξεσηκωμού του Λαού μας και διαφύλαξη της Εθνικής μας αξιοπρέπειας . Κοντά σας για κάθε προσπάθεια που θα βοηθήσει τον λαό μας και την διάσωση της Αριστερής Πατριωτικής μας συνείδησης .

 33. Πλέον, οι αριστεροί και οι δεξιοί είναι οι συντηρητικές δυνάμεις. Η πρόοδος είναι το νέο και η παράδοση είναι η δημιουργία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

elGreek
elGreek