Αρχική » Διακήρυξη ΑΡΔΗΝ: Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

Διακήρυξη ΑΡΔΗΝ: Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

από Κίνημα Άρδην

Διακήρυξη ΑΡΔΗΝ: Ένα πολιτικό κίνημα από τον Λαό – Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

Η διακήρυξη που ακολουθεί αποτελεί την πρότασή μας για τη διαμόρφωση ενός πολιτικού κινήματος που θα παρεμβαίνει ενεργότερα και συνολικότερα στην πολιτική ζωή της χώρας. Μετά μία πρώτη διαβούλευση και αφού συγκεντρώθηκαν όλες οι παρατηρήσεις, δημοσιεύεται στην τελική της μορφή με την υπογραφή εκείνων που προτείνουν αυτή τη διακήρυξη και καλούμε όλους τους φίλους και τις φίλες να την υπογράψουν.

Οι υπογραφές  θα ενημερώνονται διαρκώς μέχρι το Φθινόπωρο, ανά εβδομάδα, οπότε και θα αρχίσει η διαδικασία της τελικής συγκρότησης του κινήματος. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να συμπορευτούν μαζί μας θα πρέπει να μας στέλνουν, ήδη από τώρα, με επιστολή – ηλεκτρονική στο perardin@gmail.com ή στη διεύθυνση Άρδην, Ξενοφώντος 4, 10557 Αθήνα, ή σαν σχόλιο κάτω από το κείμενο– το ονοματεπώνυμο, την ιδιότητα και την πόλη ή περιοχή κατοικίας, μαζί με κάποιο τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση (email) αν έχουν, ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε στη συνέχεια. Οι υπογραφές θα δημοσιοποιούνται βέβαια χωρίς τα πλήρη στοιχεία των συμμετεχόντων, μόνο με το ονοματεπώνυμο, την ιδιότητα και την περιοχήυ κατοικίας.

Άρδην

Y.Γ. Παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε σχόλια συζήτησης κάτω από το κείμενο. Η συζήτηση για την διακήρυξη έχει μεταφερθεί εδώ, όπου και μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας.

θ ξακολουθομε ν

γονατίζουμε

πως ατς δραπέτης

θ σηκώσουμε λλον πύργο

τίθασο

πέναντί τους.

Μιχάλης Κατσαρός,

Κατά Σαδδουκαίων

Τα έξι χρόνια σαρωτικής εθνικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης υπήρξαν το επιστέγασμα μιας ολόκληρης περιόδου παρακμής, επιδεινώνοντας όλες τις αρνητικές πλευρές δύο αιώνων κρατικής υπόστασης. Όλοι συναγωνίζονται ποιος θα διαψεύσει ταχύτερα τις προσδοκίες του λαού, µε αποκορύφωμα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Η πολιτική ηγεσία, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ αλλά και οι λοιποί –κατ’ εξοχήν η Αριστερά, σε νεολαία, Πανεπιστήμια, συνδικαλισμό, ΜΜΕ–, σύσσωμος ο «πνευματικός κόσμος», πλην ελαχίστων, καθώς και οι επιχειρηματικές ελίτ, βρίσκονται σε βαθύτατη κρίση. Ακόμα και η Εκκλησία αδυνατεί να παίξει ρόλο αποτελεσματικού αναχώματος.
Έτσι πορεύονται οι εκπρόσωποί µας, στην πλειοψηφία τους, φαύλοι, μεταπράτες, υπηρέτες ξένων εξουσιών. Και, δυστυχώς, όσοι δεν είναι διεφθαρμένοι είναι βαθύτατα φθαρμένοι.
Η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία, η «μεταπολίτευση», έχει εξαντληθεί οριστικά: Αφού έδωσε ό,τι θετικό είχε έως το 1989, ολοκλήρωσε τη μεταβολή της χώρας σε παρασιτική απόφυση της Δύσης και έρμαιο του τουρκικού νεο-οθωµανισμού, ενώ απειλεί, μέσα από την παρακμή, να οδηγήσει σε οριστική  έκλειψη έναν ιστορικό λαό.
Ποτέ άλλοτε, ακόμα και χωρίς ανεξάρτητο κράτος, δεν κινδυνεύαμε όσο σήμερα: Δημογραφική κατάρρευση, φυγή των νέων, οικονομική αποικιοποίηση, παραγωγική αποσάθρωση, πολιτισμική παρακμή, απειλή αλλοίωσης της εθνικής φυσιογνωμίας της χώρας, αποσύνδεση της ορθόδοξης παράδοσης από την ταυτότητά µας, γλωσσική αλλοτρίωση. Παράλληλα, ο νεοθωµανισµός –στην Κύπρο, το Αιγαίο και τη Θράκη– και οι τεράστιες γεωπολιτικές ανατροπές σε µία χώρα-σύνορο Ανατολής και Δύσης, µας απειλούν άμεσα. Προηγήθηκαν τρεις μεγάλες εθνικές καταστροφές, η Μικρασιατική, η Κατοχή/Εμφύλιος, η Κυπριακή. Και τώρα κινδυνεύουμε µε την οριστική απώλεια της δυνατότητας να επιβιώσουμε ως ανεξάρτητο ιστορικό υποκείμενο και ως  αυτόνομο κράτος.
Είμαστε κολλημένοι στον τοίχο από την ιστορία, χωρίς περιθώριο για νέα σφάλματα. Πρέπει να αντισταθούμε τελεσφόρα, διότι, πλέον, έχει καταστεί σαφές ότι όλοι δοκιμάστηκαν – και απέτυχαν.
Πώς όμως θα μπορέσουμε να βγούμε από τη δεινή θέση που µας έφεραν; Έξι χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών διδάσκουν τι δεν πρέπει να κάνουμε, δηλαδή να πιστεύουμε σε λαοπλάνους και τυχοδιώκτες.
Ο λαός θα πρέπει, μέσα από τα σπλάχνα του, να αναδείξει τις δυνάμεις που θα οραματιστούν και θα κάνουν πράξη την αναγέννηση της πατρίδας. Να αντικαταστήσουμε τις ονειροφαντασίες µε όραμα, την τυχοδιωκτική μικροπολιτική µε στρατηγική, τα ρεσάλτα προς τις «καρέκλες» µε την ανασυγκρότηση της κοινωνίας, µε στόχο τη μεγάλη ανατροπή που χρειαζόμαστε..

Υπάρχουν δυνατότητες
για µια καινούργια άνοιξη;

Είναι εφικτή µια εναλλακτική εθνική στρατηγική, στις σημερινές συνθήκες; Η Ε.Ε. βυθίζεται σε µια αποσαθρωτική κρίση, οι ΗΠΑ κλιμακώνουν την ψυχροπολεμική σύγκρουση µε τη Ρωσία, η Τουρκία διολισθαίνει σε µια επιθετική νεοθωμανική δικτατορία και η Μέση Ανατολή βυθίζεται σε µια αιματηρή αντιπαράθεση.
Και όμως, µια εθνική πολιτική µε επάρκεια θα μπορούσε να αναβαθμίσει τη διεθνή θέση της χώρας, κομίζοντας µια νέα πρόταση για την Ευρώπη, τα Βαλκάνια, την Ανατολική Μεσόγειο. Με προϋπόθεση:
Α. Να συσφίξουμε τις σχέσεις µας µε το δεύτερο ελληνικό κράτος, την Κύπρο, που κινδυνεύει µε τελεσίδικη τουρκοποίηση. Ελλάδα και Κύπρος, από κοινού, αποτελούν ουσιαστική δύναμη στη Μεσόγειο, ενώ, χωριστά, «πρόβατα επί σφαγήν» για τον τουρκικό επεκτατισμό και τους ιμπεριαλιστές.
Β. Να ενεργοποιήσουμε το μεγάλο και υπνώττον δυναμικό του ελληνισμού της διασποράς και της πρόσφατης μετανάστευσης, που μπορεί να διαδραματίσει ουσιαστικό οικονομικό, πολιτισμικό και πολιτικό ρόλο. Αρκεί να ενισχυθεί από το εθνικό κέντρο και να αποτελέσει και μια πηγή μελλοντικής του αιμοδότησης, με την παλιννόστηση σημαντικού μέρους του. Γι’ αυτό όχι μόνο πρέπει να δημιουργηθεί υπουργείο απόδημου ελληνισμού αλλά οι απόδημοι να απολαμβάνουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα.
Γ. Να αναδείξουμε µια προοπτική χειραφέτησης της Ευρώπης από τον ευρωατλαντισμό, με αποκλιμάκωση της έντασης µε τη Ρωσία. Κομίζοντας µια µη αποικιοκρατική εκδοχή της Γηραιάς Ηπείρου, κοινωνικά δίκαιης και δημοκρατικής. Στρατηγικός στόχος µας παραμένει µια «Ευρώπη από τον Ατλαντικό ως τα Ουράλια», µε ισορροπία δυνάμεων και γεωπολιτική ανεξαρτησία, στην οποία τα Βαλκάνια θα διαδραματίζουν ουσιαστικό οικονομικό και πολιτικό ρόλο.
Μπορούμε να το προτείνουμε, διότι υπήρξαμε αποικιοκρατούμενο μέρος της Ευρώπης και διαθέτουμε το βάθος ενός πολιτισμού χιλιετιών.
Δ. Να καταστούμε συνιστώσα ενός μετώπου αντιμετώπισης του ισλαμικού φονταμενταλισμού και του νεοθωµανισµού, μαζί µε τους Σέρβους, τους Βούλγαρους, τους Κούρδους, τους Αρμένιους, τους Ιρανούς, τους προοδευτικούς Αλεβίτες κ.λπ.. Μιλούμε τη γλώσσα της δημοκρατίας, της σταθερότητας, της συνεργασίας. Αυτός υπήρξε επί αιώνες ο ιστορικός µας ρόλος.
Ε. Να ενισχύσουμε τις οικονομικές, πολιτικές και πολιτιστικές σχέσεις µε τα Βαλκάνια, ως φορέα του ορθόδοξου πολιτισμικού χώρου της Ευρώπης, παρά τις όποιες δυσκολίες. Σε αυτά τα πλαίσια, θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα και τον ανιστόρητο επεκτατισμό και αναθεωρητισμό Σκοπίων και Αλβανίας.
ΣΤ. Να διαμορφώσουμε, τέλος, µια πολιτική που να συνδυάζει την εθνική επιβίωση µε την ανάγκη ανθρώπινης διαχείρισης του προσφυγικού αδιεξόδου. Ενάντια στη στρατηγική της Μέρκελ, του Σόρος, του Ερντογάν, που χρησιμοποιούν το προσφυγικό δράμα ως όπλο για την αποσταθεροποίηση της χώρας. Ενάντια σε όσους, που, –όπως η «Χρυσή Αυγή»– εκμεταλλεύονται το αδιέξοδο και την εθνομηδενιστική πολιτική της κυβέρνησης, για να εμφανίσουν τη ναζιστική τους παράκρουση ως δήθεν εθνική στρατηγική.
Το προσφυγικό πρέπει να πολιτικοποιηθεί, διότι απειλεί µε διάρρηξη της εθνικής και κοινωνικής συνοχής: Να καταγγελθεί η Τουρκία ως αυτουργός του ανθρωπιστικού αδιεξόδου, να οργανωθεί αποτελεσματική φύλαξη και έλεγχος των συνόρων με αποτροπή των δουλεμπόρων, να µπει τέλος στην ασύδοτη δράση αδιαφανών ΜΚΟ, να απαιτηθούν από Ευρώπη και ΟΗΕ πόροι για την οργάνωση προσωρινών κέντρων φιλοξενίας, να επαναπατριστούν όσοι μετανάστες εισήλθαν παράτυπα στη χώρα.

Είναι εφικτή µια εναλλακτική
οικονοµική / κοινωνική στρατηγική;

Παρότι είμαστε χρεωμένοι μέχρι τον λαιμό, σιδηροδέσμιοι της γερμανικής Ε.Ε., έρμαιο της δικτατορίας των αγορών; Ναι, αξιοποιώντας τις αντιθέσεις ανάμεσα στους λαούς και τις ολιγαρχίες των Βρυξελλών, ανάμεσα στον Βορρά και τον Νότο, ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση της ευρωπαϊκής ηπείρου, ανάμεσα στο ΔΝΤ και την ΕΕ. Αντιθέσεις που οδηγούν σε αποδυνάμωση του ελέγχου πάνω στις οικονομίες και επιδεινώνουν την κρίση του ευρώ. Και θα είχαμε ήδη κατακτήσει καλύτερες θέσεις αν δεν υπήρχε μια ενδοτική κυβέρνηση, που βάθυνε τη μνηµονιακή καταστροφή των προηγούμενων. Υπ’ αυτές τις συνθήκες, η τακτική µας πρέπει να συνίσταται  σε έναν διαρκή «ανταρτοπόλεμο», για τη μείωση του χρέους, για τις γερμανικές αποζημιώσεις, ενάντια στις απαλλοτριώσεις για τα κόκκινα δάνεια κ.λπ. κ.λπ.
Το ζήτημα της παραμονής µας ή όχι στη ζώνη του ευρώ –δοθέντος ότι θεωρούμε την είσοδο σε αυτή καταστροφική–, θα πρέπει να λυθεί με την ενίσχυση της αυτοδυναμίας μας, και όχι μόνον οικονομικής, και τη συνεργασία µε δυνάμεις μέσα και έξω από την ευρωζώνη και την ΕΕ. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε, δηλαδή, μια εναλλακτική στρατηγική, χωρίς να βρεθούμε σε ένα μονήρες τετ-α-τετ µε την επεκτατική Τουρκία και χωρίς να επιτείνουμε την οικονομική και πολιτική απομάκρυνση της Κύπρου από την Ελλάδα.
Πιστεύουμε ότι το μεγάλο πολιτιστικό αλλά και οικονομικό µας πλεονέκτημα είναι η παιδεία, ο πολιτισμός, λόγιος και λαϊκός, και το φυσικό µας περιβάλλον. Έτσι, µόνο µέσω μιας μορφωτικής/πολιτισμικής επανάστασης μπορούμε «να κόψουμε δρόμο» προς την οικονομική και πολιτική αναγέννηση. Με όχημα ένα εκπαιδευτικό σύστημα που μετέχει μεν στις παγκόσμιες επιστημονικές εξελίξεις αλλά επενδύει σε µια νέα πρόταση παιδείας – από τον αρχαιοελληνικό και βυζαντινό ανθρωπισμό μέχρι τη νεώτερη, αντιστασιακή, ιδιοπροσωπία μας. Μια τέτοια επιλογή θα προσέφερε στη χώρα ένα ποιοτικό εργατικό δυναμικό µε δυνατότητες πολυειδίκευσης, υψηλή πνευματική συγκρότηση, κριτική σκέψη και υψηλό φρόνημα.
Αυτό το μορφωτικό κεφάλαιο μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην οικονομική ανασυγκρότηση, τροφοδοτώντας την ανάπτυξη της παραγωγής, πρωτογενούς και δευτερογενούς, µε επικέντρωση στο ποιοτικό προϊόν. Αυτό υπήρξε το μοντέλο παραγωγής µας – και σε αυτό το πεδίο διαπρέπουν οι Έλληνες που εγκαταλείπουν τη χώρα.
Και μια τέτοια στρατηγική, στηριγμένη στον «εκσυγχρονισμό της παράδοσής» μας μπορεί να μπει σε άμεση εφαρμογή.

* * *

Τα τελευταία χρόνια, το «σύστημα» μετακύλησε το μεγαλύτερο μερίδιο της κρίσης και των θυσιών στα πιο ανυπεράσπιστα τμήματα της κοινωνίας µας, για να εξασφαλίσει τις μαφίες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, τη διαπλοκή, την κομματοκρατία. Έτσι εκφύλισαν το δημόσιο σε δυνάστη του ελληνικού λαού και δημιούργησαν ένα καθεστώς ιδιωτικής διαπλοκής που λεηλατεί το κράτος, τους εργαζόμενους, το περιβάλλον.
Για να μειωθούν οι κοινωνικές ανισότητες, θα πρέπει να απορριφθεί η πολιτική της λιτότητας και της φοροεπιδρομής:
Να πάψουν τα λαϊκά στρώματα να σηκώνουν τα βάρη της κρίσης και να καταπολεμήσουμε τη φτώχεια µε θετικές πολιτικές παραγωγής, σε µια στρατηγική ενδογενούς, αυτόκεντρης ανάπτυξης.
Να διαχωρίσουμε, επιτέλους, το παρασιτικό κράτος των κομμάτων, από το δημόσιο, ώστε αυτό να καταστεί αρχιτέκτονας της πολιτιστικής και οικονομικής αναγέννησης του τόπου. Απαιτούνται ριζικά μέτρα, δημοκρατικοί θεσμοί αξιολόγησης και αναδιοργάνωση του κράτους, χρησιμοποιώντας και την εμπειρία των λίγων τομέων του Δημοσίου που καταφέρνουν ακόμα να λειτουργούν αποτελεσματικά.
Να ενισχυθεί η πρωτογενής και δευτερογενής παραγωγή, µε κίνητρα ιδιαίτερα για τις μικρομεσαίες εγχώριες επιχειρήσεις, αποφεύγοντας την τουριστική μονοκαλλιέργεια. Η επιβολή ποιοτικών κριτηρίων και τοπικής ταυτότητας στα προϊόντα και στις υπηρεσίες-τουρισμό, μπορεί να αποτελέσει αποφασιστικό παράγοντα για την ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής και των εξαγωγών.
Να ενισχυθούν οι συνεταιριστικές και συνεργατικές δραστηριότητες, που τόσο υπονομεύτηκαν από την κομματοκρατία,  οι οποίες  επέτρεψαν κάποτε στις κοινότητές µας να ανθήσουν, προτάσσοντας το κοινωνικό-παραγωγικό αποτέλεσμα και όχι την εκμετάλλευση των ανθρώπων και της φύσης.
Να χτυπηθεί, τέλος, αποφασιστικά ο αθηνοκεντρισμός, το καρκίνωμα του νεώτερου ελληνικού κράτους, που υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της παρακμής και κύριος δίαυλος της εξάρτησης της χώρας, αποσαθρώνοντας την παραγωγή και την παράδοσή μας, αναπαράγοντας τις ενδοτικές ελίτ.

Είναι εφικτή µια εναλλακτική
πολιτική στρατηγική;

Η μικροπολιτική και ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός είναι υπεύθυνοι για όλες τις ήττες των λαϊκών κινητοποιήσεων. Όποιος υπόσχεται εύκολες νίκες και άμεσα αποτελέσματα εξαπατά τον λαό, εξάλλου δεν νοείται αντίσταση δίχως πολιτικό ήθος, ειλικρίνεια, μεθοδικότητα και ουσιαστική δουλειά. Από την πλευρά µας, επιδιώκουμε τη συγκρότηση μιας συνολικής και ενιαίας πολιτικής πρότασης-κινήματος, που να στηρίζεται στην αυτο-οργάνωση των υγιών κυττάρων της κοινωνίας.
Απευθυνόμαστε απευθείας στον λαό και όχι σε συνασπισμούς παραγόντων, χωρίς να αποκλείουμε συγκλίσεις µε άτομα ή ομαδοποιήσεις.
Στόχος μας συγκροτηθούμε σε τοπικό επίπεδο, στους κοινωνικούς χώρους, στη βάση της κοινωνίας. Να διαμορφώσουμε κύτταρα αυτού του προτάγματος που, παράλληλα, θα λειτουργούν ως εστίες αλληλεγγύης, προβληματισμού, πολιτιστικού έργου και παραγωγής θετικής πολιτικής.
Προχωρούμε σε ανοικτή και άμεση απεύθυνση στην κοινωνία, μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών συνεύρεσης µε δυνάμεις τόσο από το πολιτικό, όσο και το πνευματικό «σύστημα», οι οποίες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Δυστυχώς, τα πολιτικά στελέχη και οι ελίτ, ακόμα και µε καλές προθέσεις, είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία πολύ πίσω από τις ανάγκες της κοινωνίας και του λαού. Είτε έχουν φθαρεί είτε/και έχουν ανατραφεί µε εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα, συνθήματα και ιδεοληψίες· διαιρούν τον λαό για να διαιωνίζουν την κυριαρχία τους. Και όμως, στο λαϊκό σώμα, 70 χρόνια μετά τον εμφύλιο και 43 μετά τη δικτατορία, όλα αυτά είναι ξεπερασμένα και οι άνθρωποι πλέον κοιτάζουν τα έργα και όχι τα λόγια. Και τα έργα όλων –αριστερών και δεξιών στην εξουσία– µοιάζουν μεταξύ τους σαν δύο σταγόνες νερό.
Εξάλλου, ελίτ και ψευδοελίτ περιφρονούν τον λαό. Οι µεν, οχυρωμένοι στα υλικά προνόμιά τους, οι δε, έχοντας την πεποίθηση πως γνωρίζουν τους «νόμους της ιστορίας» και «το καλό µας», κατέληξαν να µας ατενίζουν και οι δύο από τις… παραλίες της Μυκόνου.
Γι’ αυτό αρνούμαστε πλέον τους ξεπερασμένους διχασμούς. Αυτοκαθοριζόμαστε µόνο µε τα προτάγματά µας, που αποτελούν και αιτήματα της πλειοψηφίας του λαού: την εθνική ανεξαρτησία  και τον πατριωτισμό, την κοινωνική δικαιοσύνη, την οικολογία, την άμεση δημοκρατία, την ενδογενή πνευματική και παραγωγική αναγέννηση του τόπου. Σε ένα ενιαίο απελευθερωτικό πρόταγμα, εκσυγχρονισμού της παράδοσής µας. Μόνο έτσι μπορούμε  να συναντήσουμε δημιουργικά τα οράματα και τους αγώνες όλων των άλλων λαών, όλες τις άλλες  απελευθερωτικές απόπειρες.
Οι ρίζες της ανημπόριας µας βρίσκονται ακριβώς στον βαθύτατο διχασμό ανάμεσα σε έναν εκσυγχρονισμό εισαγόμενο και ξενόφερτο και μια παράδοση που έσωζε την ιδιοπροσωπία µας αγκιστρωμένη στο παρελθόν. Εντούτοις ό,τι μεγάλο καταφέραμε πραγματοποιήθηκε όποτε συνδέαμε την παράδοση µε το σύγχρονο, στην Επανάσταση του 21, με τον Βενιζέλο και την Εθνική Αντίσταση, τον Σολωμό και τον Σεφέρη, τον Ρίτσο, τον Χατζηδάκι και τον Θεοδωράκη.
Είμαστε λοιπόν αυτά που διακηρύττουμε και διεκδικούμε, αυτά που λέμε και πράττουμε, απορρίπτοντας τις ξεπερασμένες και διχαστικές ταμπέλες.

Ένα καινούργιο γόνιμο ταξίδι

Η πολιτική αυτο-οργάνωση είναι η δυσκολότερη επιλογή, απαιτεί πολλαπλάσιες προσπάθειες και κόπο: Να διαθέτεις οικονομική αυτοτέλεια· να διαθέτεις ένα όραμα, που το επεξεργάζεσαι διαρκώς, εμβαθύνοντας το πρόγραμμά σου· να πασχίζεις για την ιδεολογική και πολιτική αναβάθμιση όλων, για ουσιαστική δημοκρατία στο εσωτερικό της.
Ξεκινάμε ένα δύσκολο ταξίδι, έχοντας για εφόδια μια μακρά αντιστασιακή πρακτική ενάντια σε όλες τις καταστροφικές εξουσίες και με τη βαθιά πεποίθηση πως ο λαός, άσχετα από ιδεολογική προέλευση, βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο, σε εκείνο το «τώρα ή ποτέ» που θα κρίνει το μέλλον του.
Απευθυνόμαστε σε όσους ήδη αποστασιοποιήθηκαν από την περιρρέουσα αθλιότητα και ελπίζουμε πως θα πολλαπλασιαστούν όσοι θα αποτινάξουν αυταπάτες, δειλίες, μικροσυμφέροντα και θα σπουδάσουν τη νέα γραμματική της αλήθειας και της ευθύνης.
Ήρθε καιρός, όσοι μείναμε μακριά από τις σειρήνες της παρακμής να βρούμε τη δική µας έκφραση… Γι’ αυτό αποφασίσαμε, μετά από μακρόχρονο προβληματισμό, να προχωρήσουμε στη συγκρότηση του πολιτικού κινήματος Άρδην. Άρδην –εκ θεμελίων. Διότι επί είκοσι χρόνια, µε αυτό το όνομα δραστηριοποιούμαστε στην ελληνική κοινωνία – αλλά και για λόγους ιστορικής μνήμης και συμβολισμού: Το 1885, ο Ιθακήσιος Πλάτων Δρακούλης εξέδωσε το περιοδικό Άρδην, «Μηνιαίον Φύλλον των Συμφερόντων του Ανθρώπου», θέλοντας να συνδυάσει έναν σοσιαλισμό µε ελληνικές ρίζες με τη γηγενή χριστιανική παράδοση. Τι ωραιότερο σημείο αναφοράς!
Καλούμε λοιπόν όσους πιστεύουν πως είναι καιρός να κάνουμε ένα βήμα μπροστά:
Να συνταχθούν μαζί µας, ώστε να βαδίσουμε από κοινού, στην αφύπνιση και αναγέννηση του έθνους και του λαού.
Να συνυπογράψουν αυτό το κείμενο-διακήρυξη, αποδεικνύοντας πως αυτές οι απόψεις δεν αποτελούν µια μεμονωμένη κραυγή, αλλά ένα ευρύ κοινωνικό και πολιτικό αίτημα.
Να στείλουν παρατηρήσεις, τόσο για το περιεχόμενο της διακήρυξης, όσο και για τα πρακτικά βήματα που μπορούν να ακολουθήσουν, ιδιαίτερα προς την κατεύθυνση συσπειρώσεων σε χώρους εργασίας, συνοικίες, πόλεις, περιοχές.
Να προχωρήσουν μαζί µας στην προετοιμασία της Ιδρυτικής Συνδιάσκεψης του Άρδην, στις 12 Νοεμβρίου του 2016.
Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα· άρδην, για να γίνει και πάλι ο καθηµαγμένος λαός νοικοκύρης στον τόπο του· άρδην, να θέσουμε τις βάσεις για µια κοινωνία δικαιοσύνης και ελευθερίας ταυτόχρονα…

Επίλογος

Από την μαχόμενη Κύπρο· µε Ποντίους, Μικρασιάτες και Κωνσταντινοπολίτες, ενάντια στη γενοκτονία της μνήμης· µε την Κρήτη του Λούκαρι και του Θερίσσου· με τους Επτανησίους ριζοσπάστες, τους Σαμίους του Λογοθέτη και τους Ψαριανούς του Κανάρη· τις Σπέτσες της Μπουμπουλίνας, την Πελοπόννησο του Μυστρά και του Κολοκοτρώνη, τη Ρούμελη του Καραϊσκάκη και της Εθνικής Αντίστασης, την Ήπειρο της Δέσπως Τζαβέλα, τη Β. Ήπειρο της Χιμάρας, τη Θεσσαλία του Ρήγα. Με τους αγωνιστές του Μακεδονικού αγώνα και της Θράκης, την Αθήνα του Μαραθώνα, της Κατοχής, του 114.
Πίσω µας βρίσκονται αιώνες και γενεές, από τον Λεωνίδα και τον Παλαιολόγο, μέχρι τη Θεσσαλονίκη του 1936, το Όχι του ’40, τον Γοργοπόταμο, τον Λαμπράκη και τον Παναγούλη, μέχρι τον Καραολή, τον Σολωμό Σολωμού, και τον Λούη Τίκα.
Με τον Αισχύλο και τον Ρωμανό Μελωδό, τον Κορνάρο και τον Σολωμό· τον Μακρυγιάννη, τον Παπαδιαμάντη, τον Σεφέρη, τον Ρίτσο, τον Θεοτοκόπουλο, τον Κόντογλου, τον Παπαϊωάννου και τον Κονδύλη. Είναι καιρός όλα τα τμήµατα του λαού, όλες οι μνήµες μιας ιστορικής διαδρομής να ενωθούν –ξεπερνώντας διαιρέσεις και καταγωγές–, σε ένα πρόταγμα απελευθέρωσης, δικαιοσύνης, αξιοπρέπειας και πολιτισμού. Αυτοί µας εμπνέουν, αυτό είναι το πρόταγμά µας.

 Υ.Γ. Για να στείλετε την υπογραφή σας, αρκεί να στείλετε ένα μήνυμα στην διεύθυνση perardin@gmail.com με όνομα, επώνυμο, πόλη, ιδιότητα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (θα δημοσιευτούν μόνο ονοματεπώνυμο και ιδιότητα). Ή αφήνετε κάτω από το κείμενο σχόλιο με τα ίδια στοιχεία.

Η διακήρυξη υπάρχει πια και σε έντυπη μορφή, όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να την προμηθευτούν από τα κατά τόπους στέκια του Άρδην σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, αλλά μπορούμε και να την στείλουμε ταχυδρομικά σε όποιον το επιθυμεί ή να την εκτυπώσει μόνος.

ΔιακήρυξηΑ4

Τελευταία ενημέρωση Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΗ
ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΘΗΓ. ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΑΘΗΝΑ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΤΙΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΓΓΕΛΩΝΙΑΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΔΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΟΣ ΑΠΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΔΑΛΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΕΜΠΟΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΔΑΜ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ – ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΔΑΜ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΘ. ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου διοίκησης επιχειρήσεων ΑΘΗΝΑ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΑΚΤΥΠΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ
ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΑΡΗΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
ΑΛΑΦΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΧΑΪΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΛΟΓΟΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ) ΒΟΛΟΣ
ΑΛΕΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΑΜΑΡΓΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΜΠΑΡΤΖΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Δ.Υ., Οικονομολόγος, Υφάντρια ΚΡΗΤΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΛΕΣΒΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΑΣΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  – ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Συνταξιούχος Καθηγητής Μ.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΑΝΔΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Προγραμματιστής Η/Υ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΑΤ ΚΡΗΤΗ
ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΡΗΤΗ
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΙΑΤΡΟΣ -ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΝΕΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΣΟΛΩΝ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΥΠΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΘΑΛΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ/ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΡΩΣΙΑ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Μηχανικός ιατρικών μηχανημάτων / Δάσκαλος πολεμικών τεχνών ΑΤΤΙΚΗ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ηλεκτρ/κος Μηχανικός Τ.Ε. –  Συνταξιούχος Τεχνικός Ο.Τ.Ε.
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΣΛΑΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΣΠΡΟΥΔΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΑΣΤΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΗΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΤΣΙΚΜΠΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΒΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΒΑΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΟΡΟΣ
ΒΑΛΚΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Διευθυντής έργων ΛΟΝΔΙΝΟ
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΤΑΣΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΒΑΡΚΑΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ
ΒΑΡΣΟΣ ΧΡΟΝΗΣ Φιλόλογος-ιστορικός ερευνητής ΦΘΙΩΤΙΔΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΝΑΝΣΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΣΕΡΡΕΣ
ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δρ. Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Ερευνητής στο Παν. Αθηνών ΒΟΙΩΤΙΑ
ΒΓΕΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝ. – ΠΟΛΙΤ. ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΒΕΡΖΥΓΙΑΝΝΙΔΟΥ – ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΒΛΑΣΤΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΒΛΑΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΒΛΑΣΤΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ ΧΑΡΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΘΗΝΑ
ΒΛΑΣΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΓΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Φοιτητής Δασολογίας ΑΠΘ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΒΛΑΧΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ
ΒΛΑΧΟΥ ΖΑΦΕΙΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΒΛΑΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ
ΒΟΣΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Υπάλληλος σε φαρμακευτική εταιρεία ΑΘΗΝΑ
ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ – ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ ΗΡΩ ΧΑΝΙΑ
ΒΡΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΒΡΑΧΑΤΗ ΑΡΓΥΡΩ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ-ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΝΤ. ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ  ΙΔ. ΑΘΗΝΑ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Πτυχιούχος Χρηματοοικονομίας ΑΘΗΝΑ
ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΑΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ καθηγητής Φυσικής,τ. υπευθ. ΕΚΦΕ Δ΄ΑΘΗΝΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΕΡΑΣΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΒΟΛΟΣ
ΓΕΡΟΥΚΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΕΡΟΥΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΩΣ
ΓΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΡΗΤΗ – ΣΦΑΚΙΑ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΤΙΝΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΞΑΝΘΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΓΕΩΡΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΡ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΙΑΛΕΛΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ Κοινωνιολόγος, Αρχιτέκτων Εσωτερικών Χώρων, Επιχειρηματίας ΑΘΗΝΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΣΕΥΓΕΝΗ (ΒΕΝΗ) τ. Αναπληρώτρια καθηγήτρια Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ΑΘΗΝΑ
ΓΙΑΝΝΑΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Ιδιωτικός υπάλληλος ΠΑΤΡΑ
ΓΙΑΝΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑ
ΓΙΑΤΖΙΖΟΓΛΟΥ ΚΟΥΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΘΗΝΑ
ΓΙΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΓΚΑΒΕΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Δημοσιογράφος ΑΘΗΝΑ
ΓΚΑΒΕΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ιδιωτικός υπάλληλος ΕΥΒΟΙΑ
ΓΚΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΚΟΛΕΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΟΛΟΣ
ΓΚΟΛΦΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ – ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΚΟΛΩΝΗ ΕΥΑ
ΓΚΟΥΖΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΠΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ
ΓΟΥΪΖΒΙΝΣΚΑ ΙΟΥΣΤΙΝΑ – ΑΝΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΟΥΞΟΥΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
ΓΡΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΥΠΕΥΘ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΡΙΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΡΙΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δόκτωρ Γεωπολιτικής ΑΘΗΝΑ
ΔΑΓΙΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΑΡΙΣΙ
ΔΑΓΡΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Πολιτικός Μηχανικός ΑΘΗΝΑ
ΔΑΓΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΑΛΔΑΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα των γραφικών τεχνών ΑΘΗΝΑ
ΔΑΜΑΒΟΛΙΤΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ΠΡ.  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΡΗΤΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΔΑΝΗΙΛΙΔΟΥ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΑΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑ ΙΑΤΡΟΣ- ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΔΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΕΛΗΧΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Γ. Δρ. Ακτινοφυσικός – Επιθεωρητής Εργασίας ΛΑΡΙΣΑ
ΔΕΝΑΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Αναπλ.Καθηγητής Πανεπ.  Πατρών, ΠΑΤΡΑ
ΔΕΝΑΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΑΛ. ΙΔΙΩΤ. ΠΑΤΡΑ
ΔΕΡΒΕΝΤΛΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΥΝ/ΧΟΣ πχος ΕΝ ΑΘΗΝΑ
ΔΕΣΥΠΡΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΗΜΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΒΕΛΓΙΟ
ΔΗΜΑΡΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΔΡ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ Η/Υ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΚΔΟΤΗΣ-ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΗΜΟΥ ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΡΤΑ
ΔΙΑΛΕΚΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΗΜΑΘΙΑ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΙΟΓΟΣ ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΟΪΤΣΙΝΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΡΑΚΟΥΛΕΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΔΡΟΣΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΡΟΣΙΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΔΡΟΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΑΜΟΣ
ΔΡΟΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Φιλόλογος ΣΥΡΟΣ
ΕΓΓΛΕΖΟΣ- ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΕΞΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΕΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ υπάλληλος σεκιουριτυ, ζογκλερ, μελισσας ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΥΔΟΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ  ΚΥΠΡΟΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΕΥΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΧΑΪΑ
ΖΑΓΚΟΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΖΑΪΝΤΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Δ/μιας  Εκ/σης ΠΑΤΡΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ Συνταξιούχος Δ.Υ. ΑΘΗΝΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ  ΣΥΝΤ. ΑΘΗΝΑ
ΖΕΡΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΖΕΡΒΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΖΕΡΒΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΖΕΡΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΖΕΦΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΗΜΑΘΙΑ
ΖΗΛΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΚΔΟΤΗΣ- ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΑΘΗΝΑ
ΖΙΟΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΖΟΡΜΠΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΖΟΥΜΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΦΩΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ -ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ Α ΤΑΞΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ/UX DESIGNER ΑΘΗΝΑ
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑ
ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗΣ – ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΣ ω   ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Μηχανικός- Μηχ/γος-Ηλ/γος  Συντ. ΑΘΗΝΑ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ ΚΟΝΔΥΛΕΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΘΩΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΘΩΜΑΣ (ΓΙΓΑΣ) ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΠΙΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤ. ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΖΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Μηχανικός  Ηλεκτρολόγος ΤΕΕ ΑΤΤΙΚΗ – ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΚΟΥΛΗ – DUARTE ΘΩΜΑΗ Καθηγήτρια Βιοεπιστημών και Βιοτεχνολογίας ΙΡΛΑΝΔΙΑ
ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ ΒΙΒΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΛΕΣΒΟΣ
ΚΑΛΑΜΠΡΕΖΟΥ ΙΩΑΝΝΑ τεώς Διευθύντρια Γενικού Λογιστηρίου Κράτους ΑΘΗΝΑ
ΚΑΛΕΜΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΔ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΟΖΑΝΗ
ΚΑΛΛΕΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ Φ. ΚΥΠΡΟΣ
ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΕΥΒΟΙΑ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ – ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΚΑΛΟΔΗΜΙΔΗΣ ΠΑΡΙΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΑΛΟΠΗΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΛΤΣΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΛΥΒΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός AEI – MSc Ριάντ Σαουδική Αραβία
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΠΡΙΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΝ.ΚΑΘ.ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ ΘΩΜΑΣ Ιδ. υπάλληλος ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΑΡΘΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ηλ/γος Μηχανικός ΚΙΛΚΙΣ
ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ιστοσελίδα tourkikanea.gr ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΑΡΑΚΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣ. ΜΗΧ/ΚΟΣ ΤΗΛ/ΝΩΝ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛ. ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΑΡΑΜΑΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΜΑΤΖΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Καθηγητής Φυσικής – Πληροφορικής ΚΩΣ
ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑΚΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΧΑΪΑ
ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΧΑΪΑ
ΚΑΡΑΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ΚΑΡΑΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ταξίαρχος ε.α. Στρατού Ξηράς ΦΙΛΑΝΔΙΑ, Espoo
ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΕΛΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΡΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΚΑΤΖΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΚΑΤΡΑΚΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΗΤΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΑΤΣΙΟΥΛΑΣ ΤΑΚΗΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΕΚΚΟΥ ΡΕΒΕΚΚΑ ΑΘΗΝΑ
ΚΕΚΚΟΥ – ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
ΚΕΛΕΡΜΕΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΚΕΛΕΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΕΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΗΜΙΚΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΕΧΑΓΙΑ ΑΝΟΙΞΙΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ-ΜΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΛΟΒΑΚΟΥ ΑΝΘΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΚΟΛΟΒΑΚΟΥ ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΚΟΛΟΒΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΚΟΛΟΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ
ΚΟΛΟΝΕΛΟΥ ΒΙΚΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΚΟΜΠΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΚΟΜΠΟΛΥΤΗ ΙΩΑΝΝΑ ΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣYΝΤAΞΙΟΥΧΟΣ Ε.Τ.Ε ΑΘΗΝΑ
ΚΟΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΧΑΪΑ
ΚΟΠΑΣΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΧΑΝΙΑ
ΚΟΡΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΠΑΤΡΑ
ΚΟΡΔΩΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΜΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ  ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΡΝΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΡΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΥΚ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΡΦΙΑΤΗ

ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ

ΜΑΤΟΥΛΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΝΙΚΟΣ δικηγόρος ΑΘΗΝΑ
ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΙΗΤΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΣΤΡΙΒΑ ΑΝΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΚΟΤΣΙΛΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΟΤΣΙΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ
ΚΟΥΒΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΥΒΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ/ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑ
ΚΟΥΚΟΡΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΥΛΑΦΕΤΗ ΙΛΙΑΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΚΥΠΡΟΣ
ΚΟΥΝΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΝΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΟΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΚΡΗΤΗ – ΡΕΘΥΜΝΟ
ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΞΑΝΘΗ
ΚΟΥΣΠΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΥΤΣΑΒΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΧΑΪΑ
ΚΟΥΤΣΟΒΙΛΗ ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
ΚΟΥΤΣΟΒΙΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΠΑΡΤΗ
ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΥΣΤΡΙΑ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΚΡΗΤΗ – ΧΑΝΙΑ
ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΕΔΙΠ Γεωπ. Παν. Αθηνών ΑΘΗΝΑ
ΚΥΡΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΒΕΛΓΙΟ
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ Συνταξιούχος Πολιτικός Μηχανικός ΑΘΗΝΑ
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ (Ο) ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΑΤΡΑ
ΚΥΡΜΠΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Υπάλληλος Τραπεζ. ΠΑΤΡΑ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΛΑΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΚΥΘΗΡΑ
 ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ Γεωγράφος – Γεωχωρικός Αναλυτής ΚΡΗΤΗ – ΡΕΘΥΜΝΟ
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Μ. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΛΑΜΠΙΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΩ ΑΘΗΝΑ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΣ
ΛΑΡΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΛΑΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ/ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΛΕΚΚΑ ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΛΕΚΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΚΛΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞ. ΕΤΕ ΠΑΤΡΑ
ΛΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΛΙΑΝΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑ
ΛΙΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Δημόσιος Υπάλληλος ΚΟΖΑΝΗ
ΛΙΒΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Καθηγητής Μαθηματικών ΠΑΤΡΑ
ΛΙΕΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΛΙΟΓΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΛΙΟΛΙΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΥΒΟΙΑ
ΛΙΟΛΙΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΜ. ΚΑΘ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑ
ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Φοιτήτρια στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο / άνεργη ΑΘΗΝΑ
ΛΟΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΚΑΤΡΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΤΡΑ
ΛΟΥΖΙΚΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΛΟΥΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΛΟΥΚΡΕΖΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ
ΛΟΥΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΛΥΜΠΕΡΗ ΓΙΩΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΓΓΙΩΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤ. ΑΘΗΝΑ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ -ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΡΗΤΗ – ΧΑΝΙΑ
ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΛΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΛΟΥΧΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΔΡΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΑΝΕΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΡΗΤΗ – ΡΕΘΥΜΝΟ
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΑΡΚΑΔΙΟΣ Επ. Καθηγητής Παν. Αθηνών ΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΣΟΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞ/ΚΟΣ Π.Α. ΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΗΜΙΚΟΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΥΠΡΟΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ ΦΛΩΡΙΤΑ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΡΤΑΒΑΛΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δασολόγος-Περιβαλλοντολόγος ΗΜΑΘΙΑ
ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ/ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΣΚΑΝΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΚΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ Μηχανικός (ΣΜΑ) – Σμήναρχος εα ΠΑΤΡΑ
ΜΑΣΤΡΑΠΠΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΤΖΑΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΡ. ΑΞΙΩΜ. ΞΑΝΘΗ
ΜΑΥΡΑΝΕΖΟΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΤΙΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ  ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΧΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΕΪΝΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΕΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
ΜΕΛΕΤΗΣ ΦΩΤΗΣ Yπεύθυνος και Αρχισυντάκτης ιστοσελίδας www.Rocktime.gr ΑΘΗΝΑ
ΜΕΛΙΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΜΕΡΑΚΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΕΡΙΑΝΟΥ ΦΙΛΙΤΣΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ ΞΕΝΙΟΣ μεταπτυχιακός φοιτητής ΚΥΠΡΟΣ
ΜΗΤΡΟΥΤΣΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΗΤΡΟΥΤΣΙΚΟΥ ΕΛΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΗΤΣΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΜΗΤΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ
ΜΙΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΠΑΤΡΑ
ΜΙΣΚΑΚΗΣ ΔΡΟΣΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ  ΙΔ. ΚΥΠΡΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Απόστρατος Πολεμικής Αεροπορίας ΑΘΗΝΑ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΑΤΡΟΣ -ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΜΙΧΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΜΟΙΡΑΝΑΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΜΟΡΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΜΟΡΑΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΟΡΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗ
ΜΟΡΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑ
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΟΥΡΓΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΜΟΥΡΝΙΑΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΟΥΡΝΙΑΝΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΟΥΡΤΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΟΥΣΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ  ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΑΪΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ ΚΡΗΤΗ – ΣΦΑΚΙΑ
ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΕΡΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΠΑΛΗ ΑΣΠΑΣΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΠΑΡΙΣΙ
ΜΠΑΛΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΜΠΑΡΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΑΡΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  Δ. ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΑΣΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΠΑΤΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΜΠΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΕΡΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΜΠΙΡΛΙΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΒΟΛΟΣ
ΜΠΟΔΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΟΝΑΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ – ΚΡΗΤΗ
ΜΠΟΡΣΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΟΥΔΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΡΗΤΗ – ΧΑΝΙΑ
ΜΠΟΥΖΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΟΥΝΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφίας ΚΑΝΑΔΑΣ
ΜΠΟΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Μηχανικός Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΑΧΑΪΑ
ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΞΑΝΘΗ
ΝΑΪΔΟΣ ΜΗΝΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ  ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑ
ΝΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΡΧΙΚΤΕΚΤΩΝ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΝΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΝΤ/ΟΥΧΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΝΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑ
ΝΕΟΝΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΝΙΚΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΛΥΠΤΗΣ – ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΙΑΣΩΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ, ΑΔΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΙΛΟΥΑΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΥΠΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΠΑΡΤΗ
ΝΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΝΤΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ-ΒΕΛΟΝΙΣΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΝΤΟΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΝΤΟΥΒΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΝΤΡΙΝΙΑ ΘΕΩΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΝΤΡΙΝΙΑΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ -ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΞΑΝΘΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΡΗΤΗ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΞΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑ
ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΞΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΞΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΞΕΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΞΥΔΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Συνταξ. Μηχαν.-Ηλεκτρ. ΕΜΠ ΑΘΗΝΑ
ΟΡΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΟΡΔΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΧΑΪΑ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Υπάλληλος ΟΤΕ ΠΑΤΡΑ
ΠΑΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ηλεκτρολογος Μηχανικός ΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΘΩΜΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΡΗΤΗ – ΧΑΝΙΑ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Οικονομικός  Αναλυτής ΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΟΣΚΑΛΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Καθ. Πολυτεχνικής Σχολής ΔΠΘ ΞΑΝΘΗ
ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΑΝΟΥΣΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ  ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ- ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΤΕΛΕΜΙΔΟΥ ΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΙΒΛ/ΠΩΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΟΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΔ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗΣ Δημ. Υπάλληλος ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΦΛΩΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΑΣΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΙΔ. Υπάλλη-λος Αγία Πετρούπολη
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Έμπορος ΚΡΗΤΗ – ΧΑΝΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ-ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΧΙΑΙΛΟΓΟΣ-Βυζαντινολόγος  ΥΠΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΛΕΟΝΤΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ
ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΟΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΕΣΤ. ΕΜΠΟΡΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ-ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΔΡΑΜΑ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΑΡ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ – ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΠΑΠΠΑ ΧΡIΣΤΙΝΑ Κ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΠΑΡΑΒΑΝΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, 13ο  Γ. ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΤΡΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΡΙΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΣΠΑΛΑ ΓΙΩΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΤΕΡΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- ΣΥΝΤ. ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΤΙΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Μηχανολόγος μηχανικός ΑΘΗΝΑ
ΠΑΤΡΙΚΑ ΜΑΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΤΡΙΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΤΣΙΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ
ΠΑΥΛΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Αν. Καθηγητής φυσικής και φιλοσοφίας ΔΠΘ ΞΑΝΘΗ
ΠΕΛΕΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΘΗΝΑ
ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΑΘΗΝΑ
ΠΕΡΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ τελειόφοιτη Λογιστικής  / Ιδιωτικός υπάλληλος ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΕΤΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΕΤΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΥΠΡΟΣ
ΠΕΤΡΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΛΕΣΒΟΣ
ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΠΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΙΤΣΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΛΛΗΛΟΣ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΛΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΛΙΑΚΟΣΤΑΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΠΟΔΑΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΙΕΡΕΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑΚΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΧΑΪΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΗΜΑΘΙΑ
ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΟΡΓΙΑΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΡΓΙΑΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΡΓΙΑΛΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΡΓΙΑΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΡΓΙΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΡΓΙΑΛΙΔΗΣ Γ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΡΓΙΑΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΡΓΙΑΛΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΥΓΚΙΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΠΑΤΡΑ
ΠΟΥΓΚΙΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ  ΕΑ ΑΘΗΝΑ
ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΡΙΝΑΡΑΚΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑ
ΠΡΙΤΖΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΡΟΓΚΙΔΗΣ ΛΑΚΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΑΡΙΣΙ
ΡΑΪΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΡΑΚΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΙΔ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΡΑΚΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΙΔ. ΑΘΗΝΑ
ΡΗΓΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΟΖΑΝΗ
ΡΗΓΙΝΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΗ – ΡΕΘΥΜΝΟ
ΡΟΖΑΚΕΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΡΟΖΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΝ/ΚΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗ – ΧΑΝΙΑ
ΡΟΥΔΟΜΕΤΩΦ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ & ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΒΑΛΑ
ΡΟΥΣΙΩΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΡΟΥΣΣΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΕΕΦΑ ΚΥΠΡΟΣ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΑΚΛΑΜΠΑΝΗΣ ΝΤΟΡΙΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΠΑΡΙΣΙ
ΣΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Οδοντοτεχνίτης Αμβούργο ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΣΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΣ ΔΡΑΜΑ
ΣΑΡΑΝΤΕΑ ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΑΡΓΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΣΑΡΙΔΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΑΡΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ/ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΗΜΑΘΙΑ
ΣΒΟΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΓΟΥΡΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΕΒΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΕΒΡΗΣ ΚΩΝ/ΤΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΕΛΙΜΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΕΡΑΛΙΔΟΥ ΒΥΘΑΝΙΑ Υπάλληλος στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Π.Κ.Μ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΕΧΡΕΜΕΛΗ ΑΣΗΜΙΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΣΙΑΒΡΑΚΑΣ ΘΑΝΟΣ Πρώην ΕΚΔΟΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ
ΣΙΑΚΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛ ΜΑΤΙΑΣ- ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ
ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡ. ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΙΔΕΡΗ ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΧΗΜΙΚΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΑΧΑΪΑ
ΣΙΕΤΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡ. ΕΜΠΟΡΟΣ
ΣΙΜΟΥ ΖΩΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΙΜΣΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΣΙΨΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΥΒΟΙΑ
ΣΙΩΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΚΙΑΔΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΕΡΓΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΣΚΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Αναπλ. Καθηγ., Τμ. Πολ. Μηχ. ΔΠΘ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΣΚΟΡΔΙΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΣΟΛΩΜΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΣΟΡΟΓΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ – ΟΜ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΘΗΝΑ
ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΟΦΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΣΠΑΝΟΥ ΧΑΡΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ
ΣΠΗΛΙΩΤΑΚΑΡΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΓΛΑΣΚΩΒΗ
ΣΠΗΛΙΩΤΑΚΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αρχιτεκτων Μηχανικος Χωροψυχολογος ΑΘΗΝΑ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΘ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΒΟΛΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΡ. ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΠΥΡΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΧΑΪΑ
ΣΤΑΪΚΟΥ ΑΝΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ Μουσικός ΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΜΑΝΟΣ ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΚΠΑ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΕΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΤΟΪΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΥΨΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛ/ΝΩΝ ΜΑΔΡΙΤΗ
ΣΧΟΙΝΑΣ

ΤΑΜΒΑΚΗΣ

ΦΩΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διδάκτωρ φιλοσοφίας-εκπαιδευτικός φιλόλογος

ΔΡ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ
ΠΡ. ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΘΗΝΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΑΣΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΑΤΑΡΙΩΤΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΛΑΡΙΣΑ
ΤΑΤΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΛΕΣΒΟΣ
ΤΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΕΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΤΕΓΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Π.Θ.) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δρ. Παιδαγωγικών Επιστημών ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΟΙΚΙΑΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΖΑΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΟΜΙΑΤΡΟΣ ΡΟΔΟΠΗ
ΤΖΙΜΑ ΣΟΦΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΖΙΟΥΜΠΑ ΑΝΝΑ ΣΥΝΤΑΞ.  ΟΑΕΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΖΙΟΥΜΠΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΖΙΡΙΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΖΟΒΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΖΩΡΤΖΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ -ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΜΠ ΑΘΗΝΑ
ΤΟΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΟΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ Εργοφυσιολόγος ΚΡΗΤΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
 ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ
ΤΟΥΜΠΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΧΑΪΑ
ΤΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Καθ.  (Επίκ.) Καρδιοχειρ. Παν. Αθηνών ΑΘΗΝΑ
ΤΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΧΑΪΑ
ΤΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΧΑΪΑ
ΤΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Οδοντίατρος ΑΧΑΪΑ
ΤΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Ελ. Επαγγελματίας ΑΘΗΝΑ
ΤΡΑΚΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΡΕΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΡΙΓΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΥΣΙΚΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ  ΚΥΠΡΟΣ
ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟΣ ΗΜΑΘΙΑ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΚΟΣΜΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΤΣΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤ. ΣΙΔΗΡΟΥ ΑΛΟΥΜ. ΠΑΤΡΑ
ΤΣΑΜΠΗ ΕΛΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ DUNFERMLINE, SCOTLAND,U.K.
ΤΣΑΧΙΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΣΕΓΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΣΕΤΣΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΣΙΑΜΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΤΣΙΑΠΑΤΩΡΗΣ ΖΗΣΗΣ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ ΒΟΛΟΣ
ΤΣΙΠΗΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ Μηχανικός βιοκλιματικής αρχιτεκτ. δρ χωροταξίας. ΑΘΗΝΑ
 ΤΣΙΤΣΩΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΣΙΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΣΟΣΚΟΥΝΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΣΟΥΠΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ ΚΡΗΤΗ – ΣΦΑΚΙΑ
ΤΣΟΥΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΦΕΡΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΦΟΝΤΑΡΑΣ ΝΙΚΙΑΣ ΖΕΦΥΡΟΣ Πολιτικός Μηχανικός ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΡΗΤΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΦΡΟΥΖΑΚΗΣ ΔΑΥΙΔ Καθηγητής Μαθηματικών ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΦΩΚΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΦΩΣΤΙΕΡΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ,ΑΝΕΡΓΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΧΑΛΕΒΑ ΕΙΡΗΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΧΑΜΠΙΜΠΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΧΑΝΤΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Επικ. Καθηγητής ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας ΠΑΤΡΑ
ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΧΑΤΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΕΡΓΗ ΚΡΗΤΗ – ΡΕΘΥΜΝΟ
ΧΑΤΖΑΚΗΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΕΡΕΑΣ ΚΡΗΤΗ – ΡΕΘΥΜΝΟ
ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΑΣΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ – ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΙΣΤΟΡ. ΑΡΧΑΙΟΛ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΧΑΤΟΥΠΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΤΡΑ
ΧΙΩΤΙΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- Αρχιτέκτων/καθηγητής ΤΕΙ ΑΘΗΝΑ
ΧΟΥΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΧΑΪΑ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΝΙΑ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ -ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Vosselaar, Bέλγιο
ΨΑΡΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑ
ΨΙΑΧΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΡΗΤΗ
ΨΥΡΙΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
JOHANSON GIODJ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ

35 ΣΧΟΛΙΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ 28 Ιουνίου 2016 - 01:31

συγνωμη αλλα ένα υπόδειγμα πως θα βαλουμε υπογραφη θα μας διευκολυνε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
diaxeiristis 28 Ιουνίου 2016 - 10:41

Υ.Γ. Για να στείλετε την υπογραφή σας, αρκεί να στείλετε ένα μήνυμα στην διεύθυνση perardin@gmail.com με όνομα, επώνυμο, πόλη, ιδιότητα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (θα δημοσιευτούν μόνο ονοματεπώνυμο και ιδιότητα). Ή αφήνετε κάτω από το κείμενο σχόλιο με τα ίδια στοιχεία.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κ.παππας 1 Ιουλίου 2016 - 16:36

Την σημερινή ΕΕ κυβερνούν οι banksters, ήτοι οι 12 πλουσιώτεροι Τραπεζίτες της γής που κατέχουν πανω απο το 50% του πλούτου της και ελέγχουν ΟΛΕΣ σχεδόν τις σημαντικές Τράπεζες του κόσμου. Δωσίλογοι-συνεργάτες τους στην ΕΕ είναι οι Γερμανοί, που εφαρμόζουν με το αζημίωτο, τις εντολές τους στην οικονομική και κατ΄επέκταση σε ολόκληρη την πολιτική τους στην ΕΕ . Πρόσφατο παράδειγμα είναι η αποκάλυψη οτι ακόμα και οι ιδιωτικές “Ελληνικές” τράπεζες όπως η “Πειραιώς” ελέγχονται απο τους banksters που κατέχουν το εκάστοτε πλειοψηφικό πακέτο μετοχών (Οικογένεια Πώλσον). Πρώτιστος λοιπόν στόχος μας οφείλει να είναι η προκήρυξη δημοψηφισμάτων στα κράτη του “Νότου” της Ε.Ζ. κατ΄αρχήν, δια συγκενρώσεως των απαιτουμένων υπογραφών, ώστε να ερωτηθούν οι λαοί τους αν επιθυμούν και αυτοί το exit όπως οι Βρεττανοί. Μετά τη διάλυση της Γερμανοκρατούμενης Τραπεζιτικής ΕΕ , επόμενος στόχος θα είναι η επαναφορά της στον δρόμο που χάραξαν οι ιδρυτές της, απο το 1981 μέχρι το 1989 , ήτοι για μια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ των Ηνωμένων Πολιτειών Ευρώπης, απο τον Ατλαντικό, ως τα Ουράλια. Οιοδήποτε άλλο σχήμα “Ένωσης” καταλήγει σε ΜΗ ΙΣΟΤΙΜΗ σχέση μεταξύ ισχυρών και ασθενών κρατών και δεν την θέλουμε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2 Ιουλίου 2016 - 20:50

Η εποχή αλλαζει τον άνθρωπο κι όχι ο άνθρωπος την εποχή. Ομως μια μικρή αλλά συμπαγής κατα το δυνατον ομάδα σε μια μικρή αλλά σημαντική περιοχή του κόσμου όπως η δική μας μπορεί με το εύρος της γνώσης των αλλαγών της κοινωνίας στον χρόνο να δώσει ενα σημαντικό παράδειγμα. Αν ειναι έτοιμη για οποιαδήποτε θυσία χρειαστεί..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεώργιος Οργανόπουλος 13 Ιουλίου 2016 - 19:52

Η διακήρυξη θέσεων που άλλες τείνουν προς τα δεξιά και άλλες προς τα αριστερά, προσδιορίζουν το πάντα αυτονόητο: Ότι η λύση δεν είναι μόνο δεξιά ή μόνο αριστερά. Η λύση είναι η κοινή λογική, αυτή που επίμονα προσπαθούν να μας στερήσουν και που ευελπιστώ ότι σύντομα θα γίνει ο γνώμονας των ενωμένων Ελλήνων. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια κύριοι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασίλης Αγγελοπουλος 18 Αυγούστου 2016 - 22:10

Κατ αρχάς συγχαρητήρια για το ξεκίνημα,εστω της επιθυμίας για την αποτίναξη των Δυναστων των Λαών Όμως έχω γράψει κατ επανάληψιν ότι αν μπορούσα θα απεκλεια την προοπτική συμμετοχής στα κοινά από τούδε και στο εξής,οσων συμμετείχαν έστω και μία ημέρα στο μέχρι σήμερα αισχρό και αποτυχημένο σύστημα διακυβέρνησης όλων των αποχρώσεων Άρα στην πράξη πλέον,ποιοι θα είναι αυτοί που θα κληθούν να υλοποιήσουν τα εξαγγελομενα με τα οποία συμφωνω απεριφραστως Ή ανατροπη θέλει καινούργιους Κολοκοτρωναιους και νεο Καποδιστρια για να τσακίσει τους παντοδυναμους Νεοταξητες δολοφόνους Επειδή όμως είμεθα υποχρεωμένοι να το επιχειρήσουμε,διοτι το χρωστάμε στην ετοιμοθάνατη Πατρίδα μας ,ας προχωρήσουμε όπως έκαναν κατ επανάληψιν οι Μέγιστοι πρόγονοι μας κόντρα στις πιθανότητες επιτυχίας Και εδώ ας θυμηθούμε τι είπε ένας μεγάλος ηγέτης Αν ή ανθρωπότητα δεν είχε επιδιώξει το ακατόρθωτο,δεν θα είχε επιτύχει το κατορθωτό Με εκτίμηση

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σταμάτης Κυριακάκης 26 Αυγούστου 2016 - 22:12

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές, αν και πιστεϋω ότι το κείμενο χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη επεξεργασία στις θέσεις του. Θα προσπαθήσω να βρώ χρόνο να γράψω τις απόψεις μου σϋντομα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kατερίνα πατσιανη, δημόσιες σχέσεις,επικοινωνία. Θεσσαλονίκη 30 Αυγούστου 2016 - 09:50

καιρός ήταν……..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΒΛΕΚΗΣ 14 Σεπτεμβρίου 2016 - 19:46

Συμφωνω σε γενικες γραμμες..Ελπιζω να αποδειχθει μια σοβαρη προσπαθεια..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λαζαρος 14 Οκτωβρίου 2016 - 23:04

καλησπερα
συμβαινει κατι με το εμαιλ σας; στελνω αλλα μου λεει εχει προβλημα το μαιλ αποστολης,τσεκαρετε το ξανα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοζίδης Δημήτριος 15 Οκτωβρίου 2016 - 20:24

Συμφωνώ με την διακύρηξη, αν και προκειται για ένα πολύ μικρό βήμα μπροστα. Ελπίζω γρηγορα να δω τα μεγάλα βήματα, που είναι οι τρόποι οργάνωσης και οι μέθοδοι διεκδίκησης.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεράσιμος 6 Νοεμβρίου 2016 - 16:44

κ. Κοζίδη για τα δούμε τα μεγάλα βήματα πρέπει να αναρωτηθεί ο καθένας μας… “εγώ τι μπορώ να κάνω;”
και να το κάνει.
Το κίνημα Άρδην όπως το έχω αντιληφθεί ως απλό νέο μέλος … χρειάζεται ενεργά μέλη με ορμή για να γίνει μαζικό.
Δεν πρέπει να περιμένουμε από τους άλλους, ήρθε η ώρα να συμμετάσχουμε και εμείς, η ώρα που θα φύγουμε από την κριτική στους άλλους και θα πάμε στο επόμενο στάδιο ως κρινόμενοι.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dionisios 20 Οκτωβρίου 2016 - 11:27

Πατριωτισμός πάντα με το οικουμενικό πνεύμα Ελληνισμού χριστιανισμού ,της συνεργασίας και της αλληλεγγύης,και όχι στην παρελθοντολογία και της μιζέριας…..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ 25 Οκτωβρίου 2016 - 19:54

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βαγγέλης Κατσούλας 5 Νοεμβρίου 2016 - 17:23

Στις θέσεις σας (αν και οι περισσότερες με εκφράζουν) δεν διευκρινίζετε το εξής: Μέσα ή έξω από την ΕΕ; Εθνικό νόμισμα ή όχι; Είναι δυνατόν να επιτευχθούν οι εθνικοί στόχοι εντός της ΕΕ και με ευρώ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιχαλόπουλος Αθανάσιος 6 Νοεμβρίου 2016 - 12:59

Ένα τέτοιο εκπληκτικό κίνημα άμεσης δημοκρατίας-κοινοτισμού θα έπρεπε να διάκειται υπέρ της Ανεξιθρησκίας και υπέρ του χωρισμού κράτους – εκκλησίας. Όλα τέλεια εκτός από αυτό, την προσκόλληση σε κάποια θρησκεία. Δε θα πρέπει το κίνημά σας να ταυτιστεί με την υποστήριξη στην ορθόδοξη παράδοση (σε κανένα θρήσκευμα). Ουδετερότητα…..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χριστίνα Αμπαρτζάκη 6 Νοεμβρίου 2016 - 18:13

Χαίρετε
Η ψήφος θα δώσει ώθηση προς το Κοινοβούλιο και πρέπει να υποστηρίζεται από έργα και πράξεις παραγωγικές/φιλοτιμες. Όσων από εμάς έχουν καταλάβει ότι οφείλουμε να αγωνιστουμε κι όχι να εφησυχασουμε μετά την ψήφο. Ουδέποτε εφησυχασμος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φωτιάδης χριστοφορος 11 Νοεμβρίου 2016 - 22:02

Αντε μπας και κάνουμε τιποτα γιατί σε λιγο θα είμαστε ιστορια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
περακη μαρια 12 Νοεμβρίου 2016 - 13:31

ειμαι μαζι σας

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΒΑΣΊΛΗΣ Δ. ΜΠΑΡΤΆΣ 12 Νοεμβρίου 2016 - 18:07

Παρακολούθησα από κοντά τις ομιλίες του κ. Γιώργου Καραμπελιά και του κ. Κώστα Δαμαβολίτη στο πλαίσιο της σημερινής Α΄ Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του Κινήματος ΆΡΔΗΝ.
Ήταν ουσιαστικές, καταληκτικές, εμπεριστατωμένες και αναλυτικές, πέρα και μακριά από τη βαρετή ξύλινη γλώσσα του πολιτικού κομματικού συστήματος.
Επιτέλους, υπάρχει βάσιμη ελπίδα για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και καλή δύναμη!

ΕΘΝΙΚΉ ΑΦΎΠΝΙΣΗ ΤΏΡΑ – ΌΧΙ ΆΛΛΗ ΣΥΡΡΊΚΝΩΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κλαυδιανού Μαρία/ εκπαιδευτικός- Αθήνα 14 Νοεμβρίου 2016 - 15:32

Ειλικρινά, με βρίσκετε σύμφωνη σχεδόν σε όλες τις θέσεις που διακηρρύσετε. Είναι ό,τι διαβλέπω και ό,τι σκέφτομαι και συζητώ με εκλεκτούς φίλους. Πιστεύω όμως ότι εδώ που φτάσαμε η λύση θα έρθει, αν προλάβει, με πιο μαχητικό ή και βίαιο ακόμη τρόπο. Ήδη τα πρώτα σύννεφα φαίνονται κι αρχίζουν να πυκνώνουν γρήγορα, όπως στα νησιά του ανατ. Αιγαίου. Ίδωμεν….
Εσείς, κ. Καραμπελιά, σταθερός στις ιδέες σας, τις θέσεις σας κι εμείς μαζί σας, διότι άλλη απογοήτευση δεν αντέχουμε σαν λαός!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 23 Νοεμβρίου 2016 - 22:35

συμφωνω σε γενικες γραμμες,ειναι κατι που επρεπε να εχει ηδη ξεκινησει!!!ο κοσμος ειναι εγκλωβισμενος και απογοητευμενος απο το υπαρχον πολιτικο συστημα.και επειδη ειμαι φιλη απο τα παλια πιστευω (και ευχομαι)στη καλη πορεια του κινηματος!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελένη Αποστολίδη 24 Νοεμβρίου 2016 - 16:03

Συμφωνώ με τις απόψεις σας. Πατριώτες σαν τον κ.Καραμπελιά είναι ελάχιστοι!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ιωάννης Ροϊλός 30 Νοεμβρίου 2016 - 22:45

Συμφωνώ με το κείμενο της Διακήρυξης και θα συμμετάσχω στο εγχείρημα της πολιτικής κίνησης ΑΡΔΗΝ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεώργιος Κυριαζής 3 Δεκεμβρίου 2016 - 16:10

Συγχαρητήρια παιδιά, συγχαρητήρια Τάσο, σας εύχομαι καλή φώτιση, δύναμη, επιμονή και υπομονή για το καλό της πατρίδας και κάθε τίμιας Ελληνίδας και τίμιου Έλληνα που μοχθούν και στερούνται για να επιζήσουν αλλά και να μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά τους και στα παιδιά κάθε ανθρώπου που ήρθε είτε εκούσια είτε ακούσια στην πανέμορφη χώρα μας τον υπέροχο πανανθρώπινο ελληνορθόδοξο πολιτισμό μας που είναι από τις καλύτερες διαχρονικά απαντήσεις ενάντια στην στυγνή και απάνθρωπη παγκοσμιοποίηση…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 16 Δεκεμβρίου 2016 - 13:52

ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΣΜΟΥ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟ “ΑΙΜΑ ΜΑΣ” ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαυροομματάκης Δημήτριος 6 Φεβρουαρίου 2017 - 21:19

Αγαπητέ κύριε Καραμπελιά έχω διαβάσει βιβλία σας και σας εμπιστεύομαι. θέλω να πετύχει κάτι καλό για την πατρίδα μας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παντελης ορφανιδης 18 Φεβρουαρίου 2017 - 21:08

συμφωνω σε ολα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΠΕΤΡΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΣ 19 Φεβρουαρίου 2017 - 21:27

Συμφωνω με τη διακηρυξη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ 20 Φεβρουαρίου 2017 - 16:44

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιώργος 30 Μαρτίου 2017 - 19:46

Ο προσωπικός μπούσουλας για ορθή επιλογή είναι οι Χαλασοχώρηδες και άλλα πολιτικά διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Είστε η καλύτερη επιλογή, κατόπιν περίσκεψης κλίνω προς το ΑΡΔΗΝ, με άξονα αναφοράς τις θέσεις που διατυπώνετε πιο εκτεταμένα σε άλλη ανάρτησή σας για την διοίκηση του κράτους, την εθνική συνοχή, το δημογραφικό, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια.

Με εκτίμηση Γιώργος Π.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιώργος 30 Μαρτίου 2017 - 19:48

και το σημαντικότερο…
Όχι άλλους διχασμούς και εμφυλιοπολεμικά τσιτάτα στην πατρίδα μας.
Αρκετά πέρασαν οι παππούδες μας…
Υπέρβαση της αριστεράς και της δεξιάς.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βαγγέλης αντωνοπουλος 8 Απριλίου 2017 - 17:22

Ελευθερία, ισότητα, αυστηρή ανεξιθρησκεια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΙΦΕΡΗΣ 18 Μαΐου 2017 - 13:47

Κύριε Καραμπελιά
Συγχαρητήρια για τις συλλογικές σας προσπάθειες ξεσηκωμού του Λαού μας και διαφύλαξη της Εθνικής μας αξιοπρέπειας . Κοντά σας για κάθε προσπάθεια που θα βοηθήσει τον λαό μας και την διάσωση της Αριστερής Πατριωτικής μας συνείδησης .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρήστος Κ. 17 Αυγούστου 2017 - 08:05

Πλέον, οι αριστεροί και οι δεξιοί είναι οι συντηρητικές δυνάμεις. Η πρόοδος είναι το νέο και η παράδοση είναι η δημιουργία.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ