Αρχική » Ο Βελόπουλος δεν είναι… λύση!

Ο Βελόπουλος δεν είναι… λύση!

από Άρδην - Ρήξη

Σε μια από πολλές εμφανίσεις του στον φιλόξενο Σκάι 

Έργα και ημέρες του ιδρυτή της «Ελληνικής Λύσης»

Του Γιάννη Ξένου

Το κόμμα που έχει ιδρύσει ο Κυριάκος Βελόπουλος, η «Ελληνική Λύση», τα τελευταία δύο χρόνια (αυτο)προβάλλεται ως το νέο «ρωσικό κόμμα». Από την άλλη όμως είναι δεκάδες (και με αυξανόμενη συχνότητα) οι εμφανίσεις του, τις περισσότερες φορές ως αποκλειστικός καλεσμένος, στο πιο «αμερικάνικο» κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης, τον Σκάι. Το δημοσκοπικό φούσκωμα της «Ελληνικής Λύσης» οφείλει πολλά σε αυτήν την προνομιακή προβολή του από τον όμιλο Σκαί. Γίνεται «ρώσικο κόμμα» με «αμερικάνικη» προβολή;

Αυτό δεν είναι το μόνο ανεξήγητο στην εικοσάχρονη παρουσία του Βελόπουλου στα δημόσια πράγματα. Ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 με εκπομπές για τα εθνικά και τηλεπωλήσεις στη Θεσσαλονίκη, στα πρότυπα των Αμερικανών τηλε-ευαγγελιστών[1]. Ευρύτερα στη Βόρεια Ελλάδα έγινε γνωστός με τις γιορτές για τον Μέγα Αλέξανδρο στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Το 2004 ο Γιώργος Καρατζαφέρης του έδωσε πανελλαδική προβολή, αφού ήταν μεταξύ των τηλεπωλητών (Γεωργιάδης, Βελόπουλος, Λιακόπουλος κ.ά.) που ενέταξε στο ΛΑΟΣ[2]. Το 2007 εκλέχτηκε με τον ΛΑΟΣ βουλευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης και επανεξελέγη στις εκλογές του 2009. Τον Μάιο του 2010 ψήφισε, όπως και το σύνολο των βουλευτών του ΛΑΟΣ, το πρώτο μνημόνιο του ΓΑΠ. Τον Νοέμβριο του 2011, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ, στήριξε την τρικομματική κυβέρνηση του Παπαδήμου, ενώ στην ψήφιση του δεύτερου μνημονίου από την κυβέρνηση Παπαδήμου, ακολουθώντας τη γραμμή του κόμματός του, απείχε από την ψηφοφορία. Τον Μάιο του 2012, λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο από τον ΛΑΟΣ μαζί με άλλους βουλευτές (Αθ. Πλεύρης, Γ. Ανατολάκης κ.ά.). Ο Γ. Καρατζαφέρης από την καθημερινή του εκπομπή τον είχε αποκαλέσει «ρουφιάνο του κόμματος». Προσχώρησε στη ΝΔ και τη στήριξε στις εκλογές του 2012[3].

Αποτέλεσμα εικόνας για βελόπουλος καραμπερης

Ο Κ. Βελόπουλος με τον Μ. Καραμπέρη κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου τους 

Το 2012 ο Κ. Βελόπουλος είχε μεγαλύτερες σκοτούρες από το αν η κυβέρνηση Παπαδήμου θα περνούσε από τη Βουλή το «μνημόνιο 2», ή αν θα επιβίωνε πολιτικά ο ΛΑΟΣ. Τον Ιανουάριο του 2012 συνελήφθηκαν στη Θεσσαλονίκη πάνω από πενήντα άτομα (επιχειρηματίες, στελέχη τραπεζών κ.ά.) ως εμπλεκόμενα σε τέσσερα κυκλώματα εκβιασμών και τοκογλυφίας, που δρούσαν πάνω από δέκα χρόνια. Αρχικώς φαίνονταν να έχουν σχέση και με την αυτοκτονία δύο Θεσσαλονικέων επιχειρηματιών που δεν άντεξαν τις πιέσεις των κυκλωμάτων. Εν τέλει, από όλους αυτούς, ένοχος κρίθηκε (τόσο πρωτόδικα, όσο και στο εφετείο) μόνο ο επιχειρηματίας Μάρκος Καραμπέρης για υποθέσεις τοκογλυφίας[4]. Ο Μ. Καραμπέρης, εκτός από πολύ γνωστός επιχειρηματίας της νύχτας της Θεσσαλονίκης, αλλά και με τα κτηματομεσιτικά, είχε εμπλακεί με την πολιτική. Στις περιφερειακές εκλογές του 2009, ο Κ. Βελόπουλος κατέβηκε με το χρίσμα του ΛΑΟΣ στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στο ψηφοδέλτιό του ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας ο Μ. Καραμπέρης. Στον συνδυασμό ο Κ. Βελόπουλος είχε δώσει τον ταιριαστό τίτλο: «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις», και κατά τη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίασή του, είχε πει για τον Μ. Καραμπέρη: «Εμείς επιλέξαμε άνθρωπο που εργάζεται από μικρό παιδί για να επιβιώσει και πέτυχε να είναι από τους ισχυρότερους Βορειοελλαδίτες. Δεν επιλέγουμε ανθρώπους που περιμένουν από την πολιτική να επιβιώσουν. Εμείς επιλέξαμε προσωπικότητα που έρχεται να προσφέρει στους πολίτες…»[5]. Ο Γ. Καρατζαφέρης, στην έκρηξη κατά του Βελόπουλου όταν έφυγε από το κόμμα του, δήλωσε στην εκπομπή του ότι κράτησε τον αχάριστο στο κόμμα του, παρά την εμπλοκή με τον Καραμπέρη. Πέρα από τον Καραμπέρη, ο Κ. Βελόπουλος είχε φιλικές σχέσεις και με άλλα πρόσωπα που εμφανίζονταν από την αστυνομία ότι είχαν κεντρικούς ρόλους στα προαναφερθέντα κυκλώματα τοκογλυφίας και εκβιασμών[6].

Στις αρχές του 2012 απασχόλησε τον Τύπο και για έναν δεύτερο λόγο: Δημοσίευμα της εφημερίδας Παρασκευή + 13 ανέφερε ότι το 2011, όταν το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας ήταν ορατό, έβγαλε σε τράπεζα στο εξωτερικό 400.000 ευρώ[7]. Μάλλον σε γερμανική, γιατί απολογήθηκε ότι τα έβγαλε για να στηρίξει εταιρεία που διατηρεί στη Γερμανία[8]. Το περίεργο είναι ότι το ποσό αυτό ήταν πολύ μεγαλύτερο από τις καταθέσεις και τα μετρητά που διέθετε και είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του. Και αυτή η ιστορία γρήγορα ξεχάστηκε, ίσως γιατί, πέρα από τον Βελόπουλο, και άλλοι πολιτικοί έβγαλαν εκείνα τα χρόνια τα λεφτά τους στο εξωτερικό.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται ως σκληρός αντιγερμανός, αλλά για πέντε χρόνια στήριξε με συνέπεια τη γερμανική πολιτική στην Ελλάδα. Ψήφισε το πρώτο μνημόνιο, στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου και εν συνεχεία, όταν αντιλήφθηκε ότι ο ΛΑΟΣ θα πλήρωνε τις πολιτικές επιλογές του και δεν θα έμπαινε στη Βουλή, μεταπήδησε στη ΝΔ. Στις ευρωκλογές του 2014 ήθελε να συμπεριληφθεί στους υποψηφίους της ΝΔ, αλλά τον έκοψαν οι πιο μετριοπαθείς στο εσωτερικό της. Χρησιμοποίησε τα χρόνια που έμεινε στη ΝΔ ως αγρανάπαυση και μετά την πολιτική λαίλαπα του 2015 λόγω Σύριζα, εμφανίστηκε και πάλι στο προσκήνιο πιστεύοντας ότι το παρελθόν του έχει ξεχαστεί.

Αποτέλεσμα εικόνας για βελόπουλος οδοντοκρεμα

Το καλοκαίρι του 2016 ίδρυσε την «Ελληνική Λύση», αλλά λίγους μήνες πριν ανέλαβε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (το Ανατρεπτικό Δελτίο) του αθηναϊκού καναλιού Alert. Με τις επαναλήψεις του δελτίου και τη δική του εκπομπή γεωπολιτικών αναλύσεων και τηλεπωλήσεων, Κόντρα και Ρήξη, καταλαμβάνει πρόγραμμα περισσότερων από πέντε ωρών ημερησίως. Το κανάλι παλιότερα, με άλλο όνομα ήταν ιδιοκτησίας της οικογενείας του φυγόδικου Πέτρου Κυριακίδη, συνεταίρου του Λαυρεντιάδη στην Proton Bank. Κανείς δεν γνωρίζει αν το κανάλι παραμένει στην ιδιοκτησία του Κυριακίδη ή αγοράστηκε από άλλον, ή ποιος το διευθύνει[9]. Αποτελεί το επιχειρηματικό και πολιτικό όχημα του Κ. Βελόπουλου, γιατί οι εκπομπές που γυρίζει στο στούντιό του αναμεταδίδονται από πλήθος περιφερειακών καναλιών.

Ο Κ. Βελόπουλος, έχοντας καθημερινή εξάσκηση δεκαετιών σε εκπομπές «αναλύσεων» και τηλεπωλήσεων, είναι δυνατός ρήτορας που μπορεί να ξεσηκώσει έναν λαό ζαβλακωμένο από τις απανωτές ήττες. Αλλά στα πολλά που λέει, τα περισσότερα είναι χοντρά ψέματα. Για παράδειγμα, πριν λίγες μέρες στην εκπομπή του αφηγούνταν πώς συναντήθηκε με τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο το 1991 στην αρχιεπισκοπή στην Αθήνα και εκεί ο Βελόπουλος τον ενέπνευσε να οργανώσει το μεγάλο συλλαλητήριο του 1992 στη Θεσσαλονίκη[10]. Μέγιστο ψέμα, γιατί ο Χριστόδουλος εκλέχτηκε αρχιεπίσκοπος το 1998 (το 1991 ήταν μητροπολίτης Δημητριάδος) και, κατά δεύτερο, το συλλαλητήριο του 1992 οργανώθηκε από τον τότε δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Ντίνο Κοσμόπουλο, και τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Παντελεήμονα. Αλλά, για να παρουσιαστεί ως ο εμπνευστής του συλλαλητηρίου και συνομιλητής του Χριστόδουλου, ξεστόμισε τέτοιο ψέμα. Ανάλογα περιστατικά είναι καθημερινά στις εκπομπές του, όπως ότι πουλούσε το βιβλίο του Χριστού (είχε συγκεντρώσει κάποιες υποτιθέμενες επιστολές του), πουλάει οδοντόπαστες που παράγουν αγιορείτες μοναχοί, φάρμακα που θεραπεύουν το αλτσχάιμερ (Τελεπόν) και πλήθος ψευδών ειδήσεων για τα στρατιωτικά, και όχι μόνο, σχέδια της Ρωσίας. Για να μην αναφέρουμε ότι ήταν από τους πρώτους που ξεκίνησαν την ιστορία με τα 600 δισ. του Σώρρα[11].

Ο Κ. Βελόπουλος, λοιπόν, δεν είναι μέρος της λύσης που αναζητεί ο ελληνικός λαός, αλλά μέρος του προβλήματος. Και αλίμονο αν μετά τα παθήματα των προηγούμενων ετών (Σύριζα, Καμμένος, Χρυσή Αυγή, Σώρρας, Καζάκης κ.ά.) πλασαριστεί ως νέος σωτήρας ο Βελόπουλος!

 

[1] Ευαγγελιστές: Μία θρησκεία της παγκοσμιοποίησης.

[2] Δημήτρης Ψαρράς, Το κρυφό χέρι του Καρατζαφέρη – Η τηλεοπτική αναγέννηση της ελληνικής Ακροδεξιάς, εκδ. Αλεξάνδρεια σσ. 205-208.

[3] Η έκρηξη οργής του Γ. Καρατζαφέρη κατά Κ. Βελόπουλου 

[4] Μάρκος Καραμπέρης: Η άνοδος και η πτώση ενός «άρχοντα» της νύχτας.

[5] https://www.rizospastis.gr/story.do?id=6655079

[6] Βασίλης Λαμπρόπουλος, Ο κ. Βελόπουλος παρέα και με άλλο «αρχιτοκογλύφο», εφ. Βήμα 

[7] http://www.koutipandoras.gr/article/o-kyriakos-velopoylos-fygadeyse-sto-exoteriko-400000-eyro

[8] https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/312161/evgala-200000-euro-kai-ta-epestrepsa-se-trapeza-tis-elladas

[9] http://anasigrotisi.blogspot.com/2016/05/alert.html

[10] https://www.youtube.com/watch?v=L4okPSpaT2M&t=605s

[11] https://www.youtube.com/watch?v=ie_q_aAZihU Από το 1.14 και μετά

ΣΧΕΤΙΚΑ

7 ΣΧΟΛΙΑ

καρανίξ 9 Οκτωβρίου 2018 - 21:09

βελοπουλικον τρελοπόν δια πασαν νοσον και πασαν μ@λακιαν!
εδω και οι περιφημες επιστολες του χριστουλι….

https://www.youtube.com/watch?v=KmsW9ljLdO0

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α.Τ 28 Φεβρουαρίου 2019 - 23:06

Τέτοιους θέλει απέναντί του ο ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνά για πάντα… Η χώρα του τραγελαφικού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δημήτριος Αντωνάκης 20 Μαρτίου 2019 - 22:41

Κάνετε ένα λάθος. Ελπίζω όχι σκόπιμο. Αν διαβάσετε τα πρακτικά της Βουλής, ο ΛΑ.Ο.Σ. ΔΕΝ ψήφισε κανένα άρθρο ή εφαρμοστικό νόμο του πρώτου μνημονίου, παρά μόνο το άρθρο 1,που μιλούσε μόνο για την εκταμίευση χρημάτων. Υπάρχει και το ανάλογο βίντεο, με τον τότε βουλευτή του κ. Βορίδη, να λέει για ένα προς ένα τα άρθρα του τότε πρώτου μνημονίου ΟΧΙ! Γιατί η μισή αλήθεια, δημιουργεί χειρότερα αποτελέσματα από ένα ψέμα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξεν. 20 Μαρτίου 2019 - 23:03

Ψήφισε το άρθρο 1 από ποιο πράγμα; Καλά τα κόλπα του Καρατζαφέρη, αλλά να μην τα πιστεύουμε κιόλας έχοντας δείξει την ποιότητα του ως πολιτικός πολύ καλά τα προηγούμενα χρόνια. Ψήφισε το άρθρο 1 του μνημονίου για να πάρουμε τα λεφτά, αλλά τις συνέπειες με τις οποίες ήταν δεμένη η εκταμίευση δεν τις ψήφισε, άρα δεν ψήφισε μνημόνιο; Είναι λογικό αυτό το πράγμα; Μην έχετε το θράσος να μας εγκαλείται ως χειρότερους από ψεύτες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ανδρέας Παπαγιάννης 21 Μαρτίου 2019 - 14:47

Δίκιο έχει ο Αδελφός,Συνέλληνας και Συναγωνιστής,ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ.
Ο ΛΑ.Ο’.Σ. ΨΗΦΙΣΕ ΜΟΝΟ 1 ΑΡΘΡΟ του ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
Το ΠΡΩΤΟ ΆΡΘΡΟ,ΜΟΝΟ.
ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΌΛΑ τα άλλα ΆΡΘΡΑ,ΌΛΕΣ τις ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ,ΌΛΑ τα άλλα ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΌΛΑ τα ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ και ΌΛΟΥΣ τους ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανε ο ΛΑ.Ο’.Σ. που ΨΗΦΙΣΕ το ΠΡΩΤΟ ΆΡΘΡΟ του ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ τον ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ,για να πάρουν οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Από τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ που φτάσαμε με αυτούς που ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ και μας ΈΚΛΕΒΑΝ,η Ελλάς έφτασε στην ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και θα ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ η τότε κυβέρνηση να ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ και ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
Το είπε ο τότε Υπουργός κ.Λοβέρδος.
Θα προτιμούσατε να έβαζαν οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΑ.Ο’.Σ. το κόμμα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και να καταψήφιζανε,για να ΣΩΘΕΙ το κόμμα,αλλά να γίνει η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,μια ΆΝΑΡΧΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ;
ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που καταδικάζετε τον ΛΑ.Ο’.Σ.,ξέρετε τί ΑΚΡΙΒΩΣ ΨΗΦΙΣΕ;
Αυτό το περιβόητο ΠΡΩΤΟ ΆΡΘΡΟ,το έχετε διαβάσει ή ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΤΕ και ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΤΕ;
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ 80%;
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΈΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ;
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ;
Τί έπρεπε να κάνει;
Να μην ψηφίσει,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ Την Πατρίδα ΜΑΣ;
Να αφήσει Τους Έλληνες ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ και ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;
Να αφήσει ΜΟΝΟ του,τον Δικομματισμό να αλωνίζει;
Δεν ακούσατε οτι ο κ.Λοβέρδος είπε, οτι δεν υπάρχουν συντάξεις για όλους;
Θα θέλατε ΕΣΕΙΣ και οι ΔΙΚΟΙ σας,να ΜΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ;
Να σταματούσε ο μισθός σας;
Πρώτη φορά το ακούτε;
Δηλαδή,δεν ξέρετε οτι η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ Ν.Δ. ΨΗΦΙΣΕ το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ και τους ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ του Μνημονίου;
Πότε είχε δίκιο η Ν.Δ.;
Όταν κατηγορούσε τον ΛΑ.Ο’.Σ. για ΈΝΑ ΆΡΘΡΟ που ψήφισε ή όταν η ΊΔΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΛΛΑ ΆΡΘΡΑ;
Όλοι ΕΣΕΙΣ που καταδικάζετε τον ΛΑ.Ο’.Σ. για ΈΝΑ ΆΡΘΡΟ που ψήφισε,ΈΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΆΡΘΡΟ;
Τα έχετε ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ.
Άλλο ΜΝΗΜΟΝΙΟ,άλλο ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ,άλλο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ και άλλο ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ!!!!!!!!!
Ο ΛΑ.Ο’.Σ. ΨΗΦΙΣΕ ΜΟΝΟ το ΠΡΩΤΟ ΆΡΘΡΟ του ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!!!!!!!
Μία απορία,
ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ:
Αφού το ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ήταν η ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ κ.α.
ΓΙΑΤΙ έφεραν και ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΥΟ και ΤΡΙΑ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΣΤΗΚΑΝ στο ΠΡΩΤΟ;
ΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ την ΎΠΑΡΞΗ κι άλλων Μνημονίων,Δανειακών Συμβάσεων,Μεσοπροθέσμων και Εφαρμοστικών Νόμων;

Έχετε τα μούτρα και μιλάτε,ενώ έπρεπε να ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ για τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ σας (Ν.Δ. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ Κ.Κ.Ε.) και να πάτε να ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ σε Πνευματικό Ιερέα;

Δηλαδή,ΦΩΝΑΖΕΙ ο κλέφτης,για να φοβηθεί ο νοικοκύρης;

ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!
ΚΑΤΩ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ!!!!!!!!!

Ζήτω οι ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
enas 28 Μαΐου 2019 - 21:03

ego afto pou katalaveno einai oti h nea dimokratia paizei kala ta hartia tis, o velopoulos einai kolpo tis ND, o dendias ipe oti to koma velopoulou den einai xrish avgh. Den sas kanei entiposi afto? giati na parei to meros tou velopoulou? giati na stohefsi sto gegonos oti den einai xrish avgh? mipos gia na min ton stohefsoun etsi ta kanalia? mipos gia ekinous pou theloun apla ena akrodeksio koma horis nazi?

paw stihima oti ean mpei stin voulh o velopoulos, meta tha kanei singivernisei me ND.

Episis amfivalo oti o mitsotakis ehi tetio mialo gia tetia vathia shedia. isos kapios san ton georgiadi na to skeftike.

Opos kai na ehei, pali me kolpa kai tricks ena koma tha vgei. Lipame pou den iparhoun patriotes pleon na mas sosoun. Se 100 hronia den tha iparoume oi ellhnes, toulahiston kaname kalo score os ethnos.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
MICHOPOULOS SOTIRIS 18 Ιουλίου 2019 - 01:27

Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ είναι ένα πρόσωπο με αξιοπρέπεια και σεβασμό,και είμαι βέβαιος πως θα έρθει η μέρα που θα ξεβρομίσει την προδομένη ΠΑΤΡΙΔΑ μας,όταν ξυπνήσει ο έλληνας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ