Αρχική » Οι χρηματοδότες των Τουρκοσειρών

Οι χρηματοδότες των Τουρκοσειρών

από Αναδημοσιεύσεις

       23 Απριλίου, 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ IHA

Είναι γνωστή η έκφραση «μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας», αλλά και η διαπίστωση πως «οι πιο επικίνδυνοι εχθροί βρίσκονται εντός των τειχών». Δυστυχώς, τις βλέπουμε να επαληθεύονται κάθε τόσο, και τώρα στην περίπτωση των Σκάι και Σταρ με τα τουρκικά σήριαλ. 

Την ώρα που η τουρκική επιθετικότητα εκδηλώνεται απέναντι στην Ελλάδα με τις πιο ύπουλες μορφές υβριδικού πολέμου, την ώρα που μια εξτρεμιστική Τουρκία εξευτελίζει καθημερινά κάθε έννοια θαλασσίων και εναέριων συνόρων της χώρας μας, την ώρα που όλοι σχεδόν οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του τουρκικού καθεστώτος επιδίδονται σε ένα ασταμάτητο λεκτικό bullying εναντίον μας χωρίς κανένα λόγο, την ώρα που γνωστοί Τούρκοι «καλλιτέχνες» δημιουργούν άσματα με ευχές να «σταλεί» ο κορονοϊός στην Ελλάδα, υπάρχουν ελληνικές επιχειρήσεις που τροφοδοτούν την απληστία των καναλαρχών μας για χρηματικό κέρδος προβάλλοντας τουρκικά σήριαλ! Με αυτόν τον τρόπο υποστηρίζουμε την Τουρκία και την υποβοηθούμε στην προσπάθειά της για πολιτιστικό εκτουρκισμό της ελληνικής κοινωνίας.

Την Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020, ρίξαμε μια ματιά στον κατάλογο των διαφημιζομένων στις τουρκοσειρές του STAR και του SKAI. Περισσότερες από σαράντα (ναι σαράντα!) επιχειρήσεις χρηματοδότησαν τις τουρκοσειρές που προβλήθηκαν στα δύο κανάλια, μόνο την συγκεκριμένη ημέρα!

Ανάμεσα τους οι γνωστοί – άγνωστοι: ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ, ΦΡΙΣΛΑΝΤ ΚΑΜΠΙΝΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, NESTLE ΕΛΛΑΣ ΑΕ, VODAFONE-PANAFON ΑΕ ΤΗΛΕΠ/ΝΙΩΝ, η «Μεγάλη μας φίλη», η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ναι, η Εθνική μας τράπεζα χρηματοδοτεί τουρκοσειρά!!) και πολλές – πολλές άλλες!

Από την Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020, θα αναρτάται στο ΙΗΑ, κάθε λίγες μέρες, πλήρης κατάλογος ΟΛΩΝ των διαφημιζομένων στις τουρκοσειρές. Όσες επιχειρήσεις επιμένουν να ξοδεύουν τα χρήματα των πελατών τους για διαφήμιση σε τουρκοσειρές θα «κερδίζουν» δικαιωματικά και πλήρη ανάλυση εταιρικού προφίλ, προϊόντων, εντύπων ή υπηρεσιών τους, ώστε οι πελάτες τους να είναι ενημερωμένοι.

Το καθημερινό αίσχος των τουρκοσειρών στην ελληνική τηλεόραση πρέπει να σταματήσει

Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να σταματήσει η χρηματοδότησή τους. 

Και σε αυτό ο κάθε ένας από εμάς οφείλει να κάνει το χρέος του, απέχοντας από την αγορά όλων των προϊόντων, όλων των εντύπων, όλων των υπηρεσιών που χρηματοδοτούν με την διαφήμιση τους τουρκοσειρές στην Ελλάδα!

Πηγή: INTERNATIONAL HELENIC ASSOCIATION

Παλαιότερη αφίσα του Άρδην

ΣΧΕΤΙΚΑ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ 24 Απριλίου 2020 - 11:55

Δεν θα ηταν ποιο ευκολο να σταματηση ο κοσμος να τις βλεπει;Αλλα τι λεω, ποιος κοσμος,αυτος που 40 χρονια και βαλε ψηφιζει τους δημιους του;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τζέρης Σεριάτος 25 Απριλίου 2020 - 00:19

Πολυ σωστά λέει ο Νίκος. Ο σοφός ελληνικό λαός γιατί τα βλέπει; Ο σοφός λαός της μεταπολιτευσης, της χρεωκοπίας της ψευτομακεδονίας κάτι θα ξερει, απο αυτόν δεν πηγάζει η εξουσία; Για κάμετέ τον να σταματήσει να τα βλέπει αμα μπορείτε. Αφήστε λοιπον τις επιχειρήσεις, και πιάστε τη Τούλα τη Νίκη το Μήτσο τη Τασία το Στάυρο…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nikolaos Malakis 28 Απριλίου 2020 - 20:01

Διεπίστωσα πως ο κύριος Καραμπελιάς είναι πατριώτης και λόγιος,οπότε επιθυμώ να λάμβάνω νέα του ΑΡΔΗΝ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ