Αρχική » Μια βόμβα στα θεμέλια του ελληνισμού

Μια βόμβα στα θεμέλια του ελληνισμού

από Άρδην - Ρήξη

Αναφέρομαι σε μία γιγαντιαίων διαστάσεων συνωμοσία κατά της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας στρεφόμενη. Πρόκειται περί του νεοπαγανισμού. Τα όποια κέντρα λήψεως αποφάσεων των εχθρών του Ελληνισμού, απεφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ένα κάποιο διαστρεβλωμένο “Ελληνισμό” κατά του Ελληνισμού, σκέψις σατανική και μεγαλοφυής συνάμα! Κατ’ αρχάς παγανιστικές απόψεις εξέφραζαν κάποιοι νιτσεϊκοί, εθνικοσοσιαλισταί ή οπαδοί της ομάδος του Allain de Benoist. Τα τελευταία, όμως, χρόνια, εξεδηλώθη μία έκρηξις…”εθνικής” (θρησκευτικά) προπαγάνδας με την κυκλοφορία ενός κατακλυσ­μού εντύπων (βιβλίων και περιοδικών) τα πλείστα των οποίων όχι αρχήθεν, αλλά μετά από ένα χρονοδιάστημα κυκλοφορίας και σταδιακά εξεφράσθησαν παγανιστικά. [ ] Οι νεοπαγανισταί και λοιποί “ελληνοκεντρικοί” ομιλούν από ραδιοφώνου, τηλοψίας και διαδικτύου, έχουν “εκλοχεία” (κατασκηνώσεις), και φιλοσοφικά σωματεία όπου γίνονται σεμινάρια (προετοιμασία αγκιτατόρων;). Φαίνεται ότι έχουν τη υποστήριξι του “κατεστη­μένου” (κείμενα των εμφανίζονται παντού από εθνικιστικά έως νεοφιλελεύθερα έντυπα, από αριστερά και φασιστικά έως την metapolis, τον δικτυακό κόμβο του Λ. Ανδριανόπου­λου). Κάνουν συνέδρια στο πολεμικό μουσείο!
Τέσσερεις είναι οι ιδεολογικοθρησκευτικοί κύκλοι: οι νεοπολυθεϊσταί, οι αποκρυφισταί-μυστικισταί, οι “ελληνοκεντρικοί” και οι εθνικοσοσιαλισταί. Έχουν μεγάλες διαφορές αλλά και ομοιότητες δίκην τεσσάρων αλληλοεμπλεκόμενων ή αλληλοεπικαλυπτομένων κύκλων. Γενικά χαρακτηριστικά του νεοπαγανισμού: υστερικό μίσος κατά της ορθοδοξίας, ταυτισμός της με τον …ιουδαϊσμό!, διακήρυξις του (δήθεν) ασυμβάτου ελληνισμού (όπως αυτοί τον εννοούν) και χριστιανισμού, με φαιδρά αποτελέσματα: το 2001 μ.Χ. το λένε: 2001 μαχχ ήτοι μετά αρχή χριστιανικής χρονολογίας, βοηδρομιών, πυανεψιών κτλ, και, λόγω υπολανθάνον­τος(;) φιλοναζισμού, προτίμησις προς τον αυστηρό ρυθμό της τέχνης, τον… στρατοκρατικό (κούροι, ηνίοχος), πού θα άρεσε στον Στάλιν ή τον Χίτλερ, εν αντιθέσει προς τον δημοκρα­τικότερο “ εκλεπτυσμένο” ρυθμό (πχ Ερμής Πραξιτέλους ή σύμπλεγμα Λαοκόοντος). Ομοίως προτιμούν την στυγνά γωνιώδη “αρχαϊκή” καλλιγραφία, όπως ο Χίτλερ την (επίσης γωνιώδη) “γοτθική”.

[ ]τεντώνουν ψευδώς προς τα οπίσω την προϊστορία, πλάθοντας απίθανους μύθους όπως π.χ. ότι οι Έλληνες έκτισαν τις πυραμίδες (το 2600 π.Χ.!), ότι είναι οι γνήσιοι απόγονοι των Ατλάντων, ο Ορφεύς έζησε προ 10.000 ετών, οι έλληνες είναι εξωγήινοι… η κούφια γη, η πανταχού παρούσα ομάδα Ε (!!!), κ.α.τ. εξωλογικά με προφανή σκοπό: εθισμό στην πίστι ψευδών μύθων. Αυτά αποκαλούνται… ελληνοκεντρική αναγέννησις, επανελλήνισις, αρχαιοελληνική αφύπνισις…[ ]

Κάποιοι, φαίνεται, θέλουν μια “εταιρεία Θούλης”, η οποία, ως γνωστόν υπήρξε η οιονεί αποκρυφιστική μήτρα του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος της Γερμανίας. Ποιους συμφέρει αυτό το πισώπλατο κατά του Ελληνικού έθνους μαχαίρωμα; [ ] Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο νεοπαγανισμός είναι επικινδυνωδέστερος όλων των άλλων παρα­θρησκειών και αιρέσεων, διότι ψευδώς αλλά λίαν θορυβωδώς αυτοπροβάλλεται ως ο αυθεντικός και γνήσιος ελληνισμός, και κορυβαντιωδώς διακηρύσσει ότι Έλλην σημαίνει πολυθεϊστής, ενώ Ορθόδοξος σημαίνει… Εβραίος!!! [ ] Αν δεν ύπαρξη αντίδρασις, μετ’ ου πολύ ένα απίθανο συμπίλημα αποκρυφισμού-μυστικισμού, νεοναζισμού, παγανισμού, μπουρδολόγου παραποιήσεως της ιστορίας και, ιδίως, της προϊστορίας, ουφολογίας, ατλαντολογίας-κατακλυσμολογίας και ψευδών υπεραυταρέσκων μύθων θα γίνη η κυρίαρχη ιδεολογία, αν δεν έχη ήδη αρχίσει να γίνεται! [ ] “Συγχαρητήρια” στους εχθρούς μας εκείνους που “κατεσκεύασαν” αυτό το (ψευδο) “ελληνοκεντρικό” κίνημα και μας εμβολιάζουν με θρησκευτικό (άρα μόνιμο) διχασμό και όχι παροδικό σαν τους διχασμούς του 1915 και του 1943, τους επί μερικές δεκαετίες διαρκέσαντες! Πρέπει να ύπαρξη αντίδρασις..

[ ] Διότι είναι παράλογο να εκδίδονται αναρίθμητα βιβλία και περιοδικά όπου να τεκμηριώνεται… “επιστημονικώς” ότι οι Έλληνες π.χ. κατεσκεύασαν τις πυραμίδες, ότι εφηύρον την σφηνοειδή γραφή, ότι εδίδαξαν τον πολιτισμό στους Ινδούς τους Κινέζους ή τους Μάγια, ότι πήγαν στην Σελήνη, ότι κατέκαυσαν τον στόλο του Ξέρξη με λέιζερ, ότι οι προϊστορικοί Αιγαίοι ωνόμασαν την Πολυνησία κτλ, και άλλα πάμπολλα βαρύγδουπα. Υπάρχουν και οι υποστηρίζοντες ότι οι Έλληνες είναι εξωγήινοι ή…ενδογήινοι (κούφια γη) κτλ. [ ] Όποιος δεν πιστεύει την “ιστοριογραφία” ημών των αυθεντικών Ελλήνων αλλά αυτήν των πανεπιστημίων πού ελέγχονται από Εβραίους είναι…προδότης!!! Βέβαια, του στραβού το δίκηο, και σε άλλες χώρες γράφονται ανάλογα, όπως την Τουρκία οπού συγγράφονται “ιστορικά πονήματα” (tarih), “αποδεικνύοντα” ότι οι Σουμέριοι, οι Ελαμίτες, οι Χουρρίτες, οι Χεττίτες, οι Φρύγες, οι Λυδοί, οι Τρώες ή οι Ίωνες ήσαν Τουρανοί, οι οποίοι εδημιούργησαν τους πλείστους πολιτισμούς της γης! Θα έπρεπε, λοιπόν, οι ιστορικοί μας με συνέδρια, περιοδικά, βιβλία, ομιλίες από τηλοψίας κτλ να σώσουν τον λαό από την επαπειλούμενη παραϊστορική του αποχαύνωσι. Η εκκλησία, πρέπει να άρη το μεγαλύτερο βάρος. Βαρύτατα σφάλματα έχει διαπράξει. Κάποτε στην Ελλάδα απηγορεύοντο τα αρχαιοελληνικά ονόματα! Αυτά, δυστυχώς, πληρώνονται. Η εκκλησία εξ της αρχής του νεοελληνικού κράτους ετήρησε εχθρική στάσι προς την αρχαία Ελλάδα και τον πολι­τισμό της, ήτοι το ασύγκριτος ενδοξότερο κομμάτι της εθνικής μας ιστορίας, (είτε αυτό αρέσει είτε δεν αρέσει σε πολλούς). Ενώ θα έπρεπε να την “αγκαλιάση”. Να εκδίδη αρχαίους συγγραφείς, να διοργανώνη παραστάσεις αρχαίου δράματος, να εκδίδη η ιδία εθνικά (πραγματικά ελληνοκεντρικά) περιο­δικά, να κάνη, στα πνευματικά της κέντρα, μαθήματα αρχαιοελληνικής, να διοργανώνη εκδρομές με ξεναγήσεις και σε αρχαιολογικούς τόπους και σε μονές. Να ιδρύσει πανεπιστήμιο (τουλάχιστον ένα) με σχολές κλασικών σπουδών και ανατολικών γλωσσών. Να ίδρυση δική της αρχαιολογική εταιρεία διενεργούσα ανασκαφές και αναστηλώσεις τόσο (των τόσο αγνώστων στον λαό ) παλαιοχριστιανικών βασιλικών, όσο και αρχαίων θεάτρων ή σταδίων. Να ίδρυση ελληνικό δορυφορικό τηλεδίαυλο πλανη­τικής εμβελείας. Να καταστή το των Ελλήνων μέγα παιδευτήριον! Όμως ομφαλοσκοπείται ασχολούμε­νη με ασήμαντα θέματα καί αρνείται να κηδεύση ανθρώπους τελέσαντες πολιτικό γάμο!!!

Αν θεωρείτε υπερβολικά ή ανυπόστατα τα ανωτέρω, ρίξετε μία ματιά στα βιβλία ή περιοδικά του παγανιστικού, του μυστικιστικου-αποκρυφιστικού-”εσωτερικής αναζήτησης”, του ευρύτερου ελληνοκεντρικού, ή (πολύ συγκεκαλυμένα εδώ λόγω πολιτικής σκοπιμότητας) εθνικοσοσιαλιστικού χώρου και θα διαπιστώσετε των λόγων το ασφαλές. [ ]

  • Αποσπάσματα από επιστολή που στάλθηκε στα γραφεία του Άρδην. Δημοσιεύεται με την ορθογραφία του πρωτοτύπου

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ