Αρχική » Ωροσκόπιο 2

Ωροσκόπιο 2

από Άρδην - Ρήξη

της Ελένης Φαμελιάδου-Νάκου, από το Άρδην τ. 8 Μάιος-Ιούνιος 1997

(Υποτίθεται, τώρα, ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου και αναπολώ)

Μπίνγκο! Τέτοια παταγώδη επιτυχία, ομολογώ, δεν την περίμενα! Κάτι το ωροσκόπιο, Κάτι η φωτογραφία µου, νά που έγινα διάσηµη µέσα σε µια µέρα, ας είν’ καλά το περιοδικό ! Πόσο δίκτιο έχειο λαός µας όταν – παραφράζοντας τη γνωστή παροιμία -παρατηρεί ότι: “Το ΜΜΕ κουνεί καράβια» ! Και πόσο άδικα -τζάµπα και βερεσέ – µοιράστηκα εγώ αυτή µου τη σκέψτι µε εκείνη την απατεώνισσα, τη χειροµάντισσα τη Φατιμέ, – χαράς και το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο – όταν µε πήρε στο τηλέφωνο το πρωῖ. “Αμ, δεν είναι το ΜΜΕ που τα κουνεί!» παρατήρησε, όλο φαρμάκι. “Άσε τις ζήλειες, Φατιμέ!» της απάντησα. “ Και καράβια µπορεί να µην κουνεί, µα στα τσαντήρια έβαλε φωτιά! Κάθε τσαντήρι και Άρδαν, ψέμµατα λέω.» “Γύφτοι, κοκώνα μου!» µου αντιγυρίζει µε µια σοροπιαστή φωνή, να κάνεις εµετό. “Δεν τόχεις ακουστά, βρήκε ο γύφτος τπ γενιάτοῦ; Το άφησα να περάσει ασχολίαστο. “Λέγε, τί θες :» τη ρώτησα ξερά. “Και πρώτα – πρώτα, από πού τπλεφωνάς; Έβαλες τηλέφωνο στο τσαντήρι;» “Ἀμ δε µας βάζουνε εμάς τηλέφωνο, κοκώνα µου ! Φαίνεται πως εμείς δεν έχοµε εκείνο που κουνεί καράβια ! Κινητό επήρα, να σε χαρώ! Να κάνω τπ δουλειά µου, να µη µε τρώνε οἱ δρόµοι. Γι’ αυτό σε παίρνω. ΄Ἀϊντε, πάρε, τώρα, το τάδε νούμερο, να σε πω τί περιμένεις, ποιά πόρτα θα διαβείς,,»
“Την ξέρω εγώ την πόρτα, Φατιμέ, χρειάζεται να µου την πεις εσύ την κόβω. “ Ἀμ, δεν τα ξέρεις όλα, κοκώνα μου!» µου αντιγυρίζει η Φατιμέ. “Γι’ αυτό, ασήµωσε να σε τα πω, το παλληκάρι που κάνει κουμάντο στο περιιοδικό, τί σκέφτεται, τί συλλοάται ! Βάρος µεγάλο πλακώνειτην καρδούλα του ἁµα σε βάζει ο νους του! Ἀσήμωσε, να σε διαβάσω το βάρος πώς να το διώξεις, το παλληκάρι πώς να το µερέψεις» «Τέρμα τα ασηµώματα, Φατιμέ»τπς κάνω. Από δω τα εμπρός εγώ διαβάζω! Κι άσε µε τώρα, έχω δουλειά, πρέπει να βρω..» “ Ἀπό το Θεό να τόβρεις το Κακό που µου κάνεις ! Να ψάχνεις και το τίποτα να βρίσκεις, παλποτσιγγούνα, παλπογύφτισσα!» λέει π Φατιμέ και κλείνει…»

Υποτίθεται, τώρα, ότι έχουν περάσει αρκετές ώρες, αλλά

…Περίεργη δυστοκία! Τί να µου συμβαίνει άραγε ; Λες να πιάσανε οι κατάρες εκείντις της γρουσούζας ττις Φατιμέ ; ΄Ἡ μήπως, αυτές τις ώρες, διαβάζει εκείντι η Παγιατάκη και µου δημιουργεί αντι-κύματα ;…

.. Μα … Τι χαζομάρες- κάθομαι και λέω ! Τί να διαβάσω με το µάτι καρφωμένο απέναντι, στον άδειο τοίχο ; Για να πεταχτώ µέχρι την ταράτσα, να κυττάξω τ’ άστρα !..»

,, Χριστέ! Τί αντικρύζουν τα ωραία και λαμπερά µου µάτια ; Τα άστρα τρέµουν, σα να έχουν πυρεττό ! Πάλλονται σαν γραφίδες σεισμογράφου |… Ἀααα … Όωωω Ἡ… Γρήγορα, στο γραφείο µου, να αποκρυπτογραφήσω τα μηνύματα που κρύβουν αυτές οι παράξενες τροχιές τους

Κίνηση άστρων
Ἡ εισβολή άλλης φύσης σωμάτων στο ουράνιο στερέωµα, του δολλαρίου,του µάρκου, της στερλίνας, του γιεν και του ECU, έχει προκαλέσει την αντικατάστασπ όλων των οίκων της κλασσικής αστρολογίας (ΕΡΩΣ – ΓΑΜΟΣ, ΤΥΧΗ – ΥΓΕΙΑ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ) από τον δεύτερο οίκο ΧΡΗΜΑ – ΧΡΗΜΗΤΙΣΤΗΡΙΟ. Ἡ γενική επικράτηση του δεύτερου οίκου έχει σαν αποτέλεσµα να μην εκπέμπει πλέον το Σύμπαν σε εµάς, αλλά εμείς στο Σύμπαν. Ἡ αντιστροφή αυτή ακολουθείται από την επιδείνωσπ των δεικτών κάθε είδους πνευματικής, ηθικής και ψυχικής ισορροπίας του κόσµου. Ὡς προς την υλική πλευρά, εκείπου ρέει το αίμα, ανθίζουν, ως γνωστόν, οἱ επενδύσεις, άρα ο δεύτερος οίκος κατακτά νέο θρίαμβο.

Ἀστρολογικές προβλέψεις

Ούτως εχόντων των πραγμάτων η δραχμή οδηγείται στην απογείωση με κατεύθυνση τη Μαύρη Τρύπα του Διαστήµατος. Το δολλάριο, άν και σε µικρή πτώση, επικρατεί στα 4/5 του πλανήττι, ενώ ανακάμπτει το μάρκο. Prognosis κλεισίματος Μαΐου – Ιουνίου για DOW JONES 6800 — 0,84, ΝΙΚΚΕΙ 18635 — 1,2, FTSE 4259 — 2, DAX 3298 –0,31. Σταθεροποίηση του Χ. Α. Ἀ. στο τρίτο υπόγειο. Στο προβλεπόμενο άµεσο FUTURE νομισμάτων, βελτίωση του SWISS FRANC, µε υψηλό Ιουνίου 7052 και prognosis μεταβολής + 66. Για το απώτατο FUTURE δεν αποκλείεται π πλήρπς κατάργηση των νομισμάτων και π επιστροφή στην ανταλλαγή είδους µε είδος, ανταλλαγή, παρ΄ όλ’ αυτά αμφίβολη, επειδή αμφίβολο είναι και το FUTURE των εἰδών.

Ἀστρολογικές συμβουλές

Ἡ εαρινή ίσημερία του προηγούμενου διμήνου έχει στους φίλους και αναγνώστες του Άρδην τις πιο κατάλληλες συνθήκες για νέες επενδύσεις στο περιοδικό, είτε µε την εγγραφή νέων συνδρομητών είτε µε εισφορά ενίσχυστις του αρχικού μετοχικού κεφαλαίου. Πριν διαβάσετε το αφιέρωμα του τεύχους 8, πάρτε Κανένα Lexotanil. Θα συνιστούσα Tavor, αφού διαβάσετε το Ώροσκόπιο.

Για περαιτέρω προβλέψεις (επενδύσεις σε γειτονικές χώρες, αεροσκάφη, ναυάγια, δημοσκοπήσεις, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, κοκοροµαχίες, ΠΡΟ – ΠΟ, ΛΟΤΤΟ και µπιρίµπα) θα σας συµβούλεσα να µε καλέσετε στο Κινητό 098 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ (χρέωσπ 42 δρχ./15΄ έναντι 46 δρχ.της Φατιμέ).

Φοβερό ωροσκόπιο ! Ἆς το πάω, τώρα, στπ Συντακτική και θα απαιτήσω να το βάλουν στις σελίδες µε τα πολιτικά. “ Πρόκειται για πολιτικο – οικονομική Ἀστρολογία»,θα τους πω. “Ἂν δεν μπει στη θέση που του αξίζει, θα φύγω από το ΄Ἄρδιν και θα πάω στην Ισοτιμία…»

(Υποτίθεται, τώρα, ότι επιστρέφω στο σπίτι µου Και σκέφτομαι)

α., Να πάρ’ η ευχή! Μα να πάθω τέτοιο κάζο! “Και δε φεύγεις!» μου λέει ο Ἀρχισυντάκτης. “Να µου φύγει και το βάρος που πλακώνει την Καρδιά µου, όταν σε βάζω στο νου µου!»… Τι να κάνω, Θεέ που, για να τον πρεµήσω;… Γιά να πάρω το τάδε νούμερο… Ἀκούς εκεί! 46 δρχ.τα 15’, η εκμεταλλεύτρια η Φατιμέ – χαράς καιτο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο !..»

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ