Αρχική » Στην εκδήλωση της «Πρωτοβουλίας μνήμης Ισαάκ-Σολωμού» στην Θεσσαλονίκη, ο Δήμος ήταν απών

Στην εκδήλωση της «Πρωτοβουλίας μνήμης Ισαάκ-Σολωμού» στην Θεσσαλονίκη, ο Δήμος ήταν απών

από Μένουμε Θεσσαλονίκη
Η χήρα του ήρωα Γεωργίου Κατσάνη, κα Εριφύλη (αριστερά) με την μητέρα του Τ. Ισαάκ, κα Τασούλα (δεξιά).

? ΚΑΝΕΙΣ από τον Δήμο Θεσσαλονίκης δεν υποδέχθηκε την Πρωτοβουλία Μνήμης Ισάακ-Σολωμού στην πόλη.

?ΚΑΝΕΙΣ από τον Δήμο Θεσσαλονίκης δεν θέλησε να καλωσορίσει την μητέρα και την κόρη του Τάσου Ισάακ, που συμμετέχουν μαζί με τους κύπριους μοτοσυκλετιστές σε αυτό το εγχείρημα.

? ΚΑΝΕΙΣ από τον Δήμο Θεσσαλονίκης δεν βοήθησε στην διοργάνωση της εκδήλωσης στον Λευκό Πύργο την Παρασκευή 2 Ιουλίου, που σηματοδοτούσε και την έναρξη της Πορείας Μνήμης στην Ελλάδα.

?Την αξιοπρέπεια των θεσμών της πόλης, την έσωσε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου που δέχθηκε την Πρωτοβουλία Μνήμης στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Την ημέρα εκείνη ντράπηκαμε.

Ντραπήκαμε που συμμετέχουμε ως παράταξη στον Δήμο Θεσσαλονίκης, σ’ έναν δήμο όπου δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, ακόμα και τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Θεσσαλονίκης συμπεριφέρονται με τέτοια αλαζονεία και υποτίμηση απέναντι σε μια υπόθεση, όπως αυτή των Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού, που έχυσαν το αίμα τους και θυσίασαν τη ζωή τους για την Ελευθερία του Ελληνισμού της Κύπρου, την άρση της Τουρκικής Κατοχής, εν τέλει, την Ελευθερία όλων των Ελλήνων.

Μένουμε Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΧΡΟΝΗΣ ΒΑΡΣΟΣ 6 Ιουλίου 2021 - 20:59

ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο. Απλά Ν Τ Ρ Ο Π Η….

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ