Αρχική » Ρωσία – Τουρκία – Προοδευτική Συμμαχία!

Ρωσία – Τουρκία – Προοδευτική Συμμαχία!

από Άρδην - Ρήξη

Ξενοφών Α. Μπρουντζάκης | Από το Ποντίκι (21/10/2022)

Ένα εξαιρετικά απλό συμπέρασμα που θα μπορούσε να εξάγει ο καθένας αβίαστα, είναι ότι ο Πούτιν έχει πολλούς λόγους να ποντάρει μέσω της Τουρκίας, στην αστάθεια στην Ανατολική Μεσόγειο ώστε να δημιουργούνται εντάσεις στη νοτιανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ.

Ωστόσο, στην φοβερή χώρα μας υπάρχει μια νοσηρή μειοψηφία η οποία θεωρεί υπεύθυνο το ΝΑΤΟ ακόμη και για τη γρίπη συντηρώντας ένα τυφλό ιδεολογικό μίσος ενάντια σε μια συμμαχία που -το καταλαβαίνουμε, δεν το καταλαβαίνουμε- εγγυάται τη δημοκρατία και τις θαυμαστές ελευθερίες που απολαμβάνει ο δυτικός κόσμος.

Πρόκειται για γραφικούς που δεν έχουν ακόμα κατανοήσει ότι η σοβιετική τυραννία αποτελεί πλέον ένα ιστορικό στίγμα. Όπως και να έχει, οι άνθρωποι αυτοί συνεχίζουν να υποστηρίζουν στυγνούς δικτάτορες όπως τον κορυφαίο εγκληματία του 21ου αιώνα, Βλαδίμηρο Πούτιν σε βάρος των εθνικών συμφερόντων της πατρίδας τους.

Οι άνθρωποι αυτοί προτείνουν συμμαχίες με το Ιράν, με την Ινδία, με την Κίνα, αντί της Αμερικής και της Ευρώπης. Επαναστατούν για ψύλλου πήδημα στις δυτικές κοινωνίες και σφυρίζουν κλέφτικα για την σφαγή των γυναικών στο Ιράν και για τους μαζικούς τάφους στην πολύπαθη Ουκρανία. Καταγγέλλουν ψευδώς και συνειδητά τις αρχές της πατρίδας τους στο εξωτερικό, υπερασπιζόμενοι τα εξωφρενικά ψεύδη του δικτάτορα Ερντογάν.

Οι άνθρωποι αυτοί υπονομεύουν συνειδητά την εθνική ακεραιότητα της πατρίδας τους. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Τουρκία χρησιμοποιούν πλέον τα λεγόμενά τους και τις ψευδείς κατασκευασμένες καταγγελίες τους υπέρ της τουρκικής επιθετικότητας, υπέρ των νέο-οθωμανικών επιδιώξεων της Τουρκίας.

Ταυτόχρονα, υπονομεύουν συνειδητά κάθε προσπάθεια αμυντικής θωράκισης της χώρας, κάθε συμμαχία που υπερασπίζεται τα εθνικά μας συμφέροντα, κάθε προσπάθεια οχύρωσης των συνόρων.

Ζητούν να γκρεμιστεί ο φράκτης του Έβρου, καταγγέλλουν το ηρωικό λιμενικό σώμα που υπερασπίζεται τα θαλάσσια σύνορά μας, υποστηρίζουν κάθε δουλεμπορική ΜΚΟ προσφέροντας πολιτική κάλυψη, υπονομεύουν κάθε στρατηγική συμφωνία της Ελλάδας.

Όλα αυτά τα ωραία και πατριωτικά δίχως να ανοίξει μύτη, ανέξοδα, με την ελευθερία που τους προσφέρουν αφειδώς οι διεφθαρμένες δυτικές δημοκρατίες…

Υπερασπίζονται τον Πούτιν και τους Ρώσους νεοναζί εισβολείς, αυτό το βάρβαρο στρατό βιαστών, βασανιστών, δολοφόνων και πλιατσικολόγων εναντίον των Ουκρανών που υπερασπίζονται την πατρίδα τους, τα εδάφη τους, τα σπίτια και τις οικογένειές τους, την ιστορία τους, την εθνική τους ύπαρξη.

Προτείνουν «ειρήνη», οι άθλιοι, σε μια χώρα που αμύνεται υπέρ βωμών και εστιών, ενάντια στον ρωσικό απροκάλυπτο φασισμό προκειμένου ένας αιμοσταγής πρώην καγκεμπίτης φονιάς να τρομοκρατεί ελεύθερος δίχως αντίδραση τους γειτονικούς του λαούς και να απειλεί την ανθρωπότητα με ολοκαύτωμα!

Υποστηρίζουν ένα αφήγημα που διακινεί «κόπι πάστε» ο Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας!

ΣΧΕΤΙΚΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Γιώργος Χώτος 22 Οκτωβρίου 2022 - 18:25

Ολα αυτά θυμίζουν σχετικές ταινίες (κυρίως χολυγουντιανές) με εύπορες οικογένειες και καλοθρεμμένα αλλά κακομαθημένα παιδιά-εφήβους που αυθάδικα ρέπουν προς την επανάσταση ενάντια στο κατεστημένο που πρωταρχικώς εκπροσωπείται από την οικογένειά τους. Θαυμάζουν και συναγελάζονται με περιθωριακούς κάθε καρυδιάς έχοντάς τους ως πρότυπο αντισυμβατικότητας αυθαδιάζοντας θρασύτατα προς τους γονείς όταν τους προειδοποιούν. Στην κατάληξη, όταν στα κυκλώματα που μπλέκουν τα πράγματα γίνονται κτηνώδικα και φρικιαστικά καταλαβαίνουν με απόγνωση που έμπλεξαν και τρέχουν να καταφύγουν σαν φοβισμένα προβατάκια στην αγκαλιά του βοσκού της ασφαλούς στάνης τους. Βάλτε στη θέση των ανόητων εφήβων τους εθνομηδενιστές-δικαιωματιστές, στη θέση του βοσκού την οικογένεια και στη θέση των περιθωριακών τους επιβουλευόμενους την Ελλάδα και θα έχετε αυτό που θα δούμε αν ξεσπάσει ο πόλεμος. Ας ελπίζουμε ότι η οικογένεια-πατρίδα θα παραμένει σταθερή και δυνατή για να υπάρχει σπίτι να καταφύγουν.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ