Αρχική » Όλοι την Κυριακή στις 17:00 στο Σύνταγμα

Όλοι την Κυριακή στις 17:00 στο Σύνταγμα

από admin

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2 ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΣΤΙΣ 17:00 Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Οι φίλες και φίλοι του Άρδην μπορούν να έρθοyν στα γραφεία του περιοδικού (Θεμιστοκλέους 37, Εξάρχεια) στις 16:00  για να ανεβούμε όλοι μαζί στο Σύνταγμα.

Με τη θηλειά στο λαιμό μας: Φτάνει πια!

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Ο Παπαδήμος, μαζί με την εγκληματική συνέργεια των πολιτικών αρχηγών, έχουν θέσει σε εξέλιξη ένα σχέδιο παραπλάνησης του ελληνικού λαού. Μέχρι σήμερα, με τα τρυκ που έχουν να κάνουν με τον 13ο-14ο μισθό, και τις γενικόλογες διακηρύξεις, διαφωνούν… συμφωνώντας σε ένα πακέτο μέτρων που θ’ αποτελειώσει τον οικονομικό στραγγαλισμό της χώρας. Σε αυτήν την εκστρατεία, συμμετέχουν σύσσωμα και τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας, που, βλέποντας ότι η ψευδολόγος προπαγάνδα δεν πιάνει πλέον, έχουν υιοθετήσει μια άλλη στρατηγική. Μιλούν διαρκώς για «σφαγή» και για τη βίαιη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού δίχως από την άλλη να αναφέρονται ούτε καν στην ανάγκη ύπαρξης μιας εναλλακτικής λύσης, προσπαθώντας να παρουσιάσουν τη διαδικασία ως τετελεσμένη. Για να απελπιστεί ο κόσμος και να λουφάξει τρομαγμένος στο σπίτι του.

Έτσι όπως διαφαίνεται, η Τρόικα και η Γερμανία υιοθετούν το πιο σκοτεινό σενάριο για τη χώρα. Με τα διάφορα μέτρα, καθώς και με τις κινήσεις των τελευταίων ωρών, που επιδιώκουν να δεσμεύσουν τους πόρους της βοήθειας και τα έσοδα της χώρας σε ειδικό ταμείο, ώστε να τα εξασφαλίσουν εξ ολοκλήρου για τους δανειστές, αποπειρώνται ένα ιδιότυπο πείραμα. Προσπαθούν να επιβάλουν συνθήκες χρεοκοπίας και πτώχευσης στο εσωτερικό, αποφεύγοντας τις συνέπειές της για το εξωτερικό, δηλαδή για τους ίδιους και τις αγορές! Γι’ αυτό και ο συντεταγμένος εκβιασμός έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, γι’ αυτό και η Τρόικα έχει αγγίξει στις διαπραγματεύσεις της τα όρια ενός παροξυστικού σαδισμού. Τέτοια πράγματα δεν έχουν γίνει πουθενά, σε καμία χώρα όπου ενεπλάκη, ούτως ή άλλως με δραματικές συνέπειες, το ΔΝΤ.

Εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πασχίσουμε –έστω και στο «και πέντε»– να ξεφύγουμε από το θανάσιμο σπιράλ στο οποίο μας έχουν εγκλωβίσει οι δήμιοί μας: Να επιχειρήσουμε μια ηρωική έξοδο, αρνούμενοι τους εκβιασμούς και αντιστρέφοντας τα σχέδια των στραγγαλιστών μας. Να προχωρήσουμε σε στάση εξωτερικών πληρωμών και αναδιάρθρωση του χρέους εντός της ευρωζώνης, ενώ ταυτόχρονα να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για ένα εσωτερικό ομολογιακό δάνειο που θα δώσει την ευκαιρία στη χώρα να βρει τους κατάλληλους πόρους για τους μισθούς, την πρόνοια, τις συντάξεις, αλλά και για να ξεκινήσει δημόσιες επενδύσεις ανασυγκρότησης της κατεστραμμένης χώρας. Τέλος, αλλά όχι ελάχιστο, να διεκδικήσουμε από τη Γερμανία την εξόφληση του κατοχικού δανείου και τις πολεμικές επανορθώσεις.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές, αυτή την ύστατη ώρα, που απειλείται η ίδια η επιβίωση της χώρας μας, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να καταψηφίσουν σύσσωμοι τη νέα δανειακή σύμβαση που βάζει ταφόπλακα στο μέλλον του λαού μας. Διαφορετικά, οι ευθύνες τους για την καταστροφή της χώρας θα είναι τεράστιες και να είναι βέβαιοι ότι, αργά ή γρήγορα, θα πληρώσουν ακριβά το τίμημα.

Τούτες τις κρίσιμες ώρες, δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε κανέναν –πόσο μάλλον σε δήθεν ‘αντιμνημονιακούς’ που τώρα παίζουν ρόλο λαγού της Τρόικας και του Παπαδήμου. Μοναδικός παράγοντας που μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση, είναι μόνον ο λαός.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ – ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ

Κίνηση Πολιτών Άρδην

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ