Αρχική » Παρασκευή 6 Απριλίου έξω από τη γερμανική πρεσβεία: “Μας χρωστάνε… δεν χρωστάμε”

Παρασκευή 6 Απριλίου έξω από τη γερμανική πρεσβεία: “Μας χρωστάνε… δεν χρωστάμε”

από admin

Ανακοίνωση του Εθνικού Συμβουλίου διεκδίκησης των Γερμανικών οφειλών

Όλες οι Αντιστασιακές Οργανώσεις και το Εθνικό Συμβούλιο διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, οργανώνουν πανελλήνια εκδήλωση την   Παρασκευή, 6 Απρίλη, στις 5 το απόγευμα έξω από τη Γερμανική Πρεσβεία (Καραολή & Δημητρίου 3 Κολωνάκι, απέναντι από τον σταθμό του Μετρό στον Ευαγγελισμό) στην Αθήνα και την ίδια μέρα και ώρα έξω από τα Γερμανικά Προξενεία όλης της χώρας.

Η 6η Απρίλη 1941, είναι η μέρα της εισβολής των δυνάμεων του ναζισμού στα σύνορά μας και η αρχή των αμέτρητων εγκλημάτων των ναζιστικών στρατευμάτων που μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε ένα ολοκληρωτικό ολοκαύτωμα.

Καλούμε όλους τους Έλληνες να συμμετάσχουν και να δώσουν μιαν ηχηρή απάντηση, φωνάζοντας με όλη μας τη δύναμη ότι τα εγκλήματα των ναζιστών προγόνων τους δεν ξεχνιούνται & δεν παραγράφονται. Και να απαντήσουμε και στην προκλητική συμπεριφορά των σημερινών Γερμανών κυβερνώντων, με 4 λέξεις:

ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ…ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ…

Το Γραφείο Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής

info@holocaust.gr, 210.7259466

Υ.Γ Στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (9/4/) 19:30 έξω από το Γερμανικό Προξενείο στην νέα παραλία. πληροφορίες στο 2310543751 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ardinthess@gmail.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ