Αρχική » Οι εκλογές της νέας τάξης

Οι εκλογές της νέας τάξης

από Άρδην - Ρήξη

από το Άρδην τ. 24, Μάρτιος-Απρίλιος 2000

Οι εκλογές της 9ης Απριλίου αποτελούν ένα ορόσημο στη σύγχρονη ιστορία μας. Ό χι μόνον ή απλώς διότι ως συνήθως οι άνθρωποι βιώνουν τα γεγονότα που συμβαίνουν στη διάρκεια της ζωής τους ως σημαντικά γεγονότα, αλλά διότι αυτές οι εκλογές συνιστούν πράγματι την πολιτική επισφράγιση της κυριαρχίας της νέας τάξης στην Ελλάδα!

Αυτές οι εκλογές διεξάγονται αμέσως μετά : Μετά τον ενταφιασμό του αμυντικού δόγματος της κοινής άμυνας Ελλάδας και Κύπρου, που επιβεβαιώθηκε με το φιάσκο των S-300 Μετά την παράδοση του Αμπντουλάχ Οτσαλάν που επιτάχυνε την μεσοπρόθεσμη ήπα του Κουρδικού αντάρτικου στην Τουρκία Μετά την ουσιαστική διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και την μετατροπή των Βαλκανίων σε Αμερικα-νονατοΐκό προτεκτοράτο, υπό κατοχήν. Μετά την συμφωνία του Ελσίνκι και την ουσιαστική αποδοχή της τουρκικής επικυριαρχίας στην περιοχή.

Μετά τις σαρωτικές κοινωνικές εξελίξεις που έφερε η νεοφιλελεύθερη πολιτική στην ελληνική κοινωνία την τελευταία δεκαετία, οι οποίες διέλυσαν τις κοινωνικές συμμαχίες της μεταπολίτευσης, επιτάχυναν την συγκρότηση μιας κοινωνίας των “δύο τρίτων” και την περιθωριοποίηση των λαϊκών στρωμάτων. (Μετανάστευση, αποβιομηχάνιση, καθήλωση των μισθών, ανεργία, διάλυση του εργατικού κινήματος, μονεταριστική πολιτική).

Μετά την χωρίς προηγούμενο εξαχρείωση και εκπόρνευση του πολιτισμού μας, που αντανακλά μια τηλεόραση που έχει σαν κύριο στόχο την κρετινοποίηση των Ελλήνων καθώς και η κυριαρχία των ψευδοδιανοούμενων στην υπηρεσία του σημιτικού μηδενός.

Και πραγματοποιούνται πριν την ουσιαστική αφαίρεση κάθε δυνατότητας αυτονομίας, ιδιαίτερα στην οικονομική και κοινωνική πολιτική που θα σημάνει η ένταξη στην ΟΝΕ, δεδομένου ότι η απόσπαση του νομισματικού τομέα από την ελληνική διαχείριση, θα σημάνει την οριστική απαλλοτρίωση των ελάχιστων ελευθεριών μας

Πριν την ολοκλήρωση, μέσω μιας ψευδοομοσπονδίας, της ουσιαστικής εκχώρησης της Κύπρου στον τουρκικό επεκτατισμό. Πριν την δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας που θα τινάξει στον αέρα κάθε απόπειρα ισορροπίας των Βαλκανίων.

Πριν την οριστική μεταβολή της Ελλάδας σε τουρκοδυτικό προτεκτοράτο, με συνεργαζόμενους επιχειρηματίες και κοινές ασκήσεις με τουρκικές δυνάμεις σε… ελληνικό έδαφος. Πριν την κατεδάφιση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους, με την γενικευμένη ιδιωτικοποίηση του δημόσιου τομέα, προθαλάμου της εξαγοράς του από τις πολυεθνικές.

Πριν την οριστική απώλεια της πολιτισμικής και γλωσσικής μας ταυτότητας Πριν, πριν ..την είσοδο στην εποχή ενός αποβλακωμένου μεταέλληνα Γί αυτό, για όλα αυτά, ισχυριζόμαστε ότι οι εκλογές της 9ης Απριλίου είναι σημαντικές, δυστυχώς όχι με βάση την φύση και την δυναμική των συμμετεχόντων, αλλά κυρίως λόγω του κενού το οποίο θα παραχωρήσουν στην κυβέρνηση των ξένων πρεσβειών, των διαπλεκομένων, της αποχαύνωσης. Γι’ αυτό και χωρίς αυταπάτες, χωρίς μεγάλες ελπίδες, με την επιμονή του απελπισμένου, ας τους κάνουμε όσο γίνεται δυσκολότερο το έργο, ας φροντίσουμε τουλάχιστον να απαλλαγούμε από το σοσιαληστρικό καθεστώς, που αποτελεί τον κυριότερο δίαυλο της νέας τάξης, επιμένοντας κατ’ εξοχήν σε όλες εκείνες τις δυνάμεις που έστω στρεβλά και μερικά την αντιστρατεύονται. Ελπίζοντας ότι μετά τις εκλογές θα βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση για να μεταφράσουμε την απελπισία σε ένα συνεκτικό όραμα, σε μια πορεία αντίστασης και οικοδόμησης

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ