Αρχική » Τα εθνικά θέματα δεν θα εκφυλιστούν σε αστειότητες

Τα εθνικά θέματα δεν θα εκφυλιστούν σε αστειότητες

από Άρδην - Ρήξη

Ο μυστήριος υποψήφιος βουλευτής του Καμμένου που διοργανώνει μόνος του “Συλλαλητήριο” για τη Μακεδονία στην Αθήνα

 

 Tου Τάσου Ασλανίδη από το thestival.gr 
Η αποκάλυψη για το ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από τη διοργάνωση του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στις 4 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Παμμακεδονικές ενώσεις, πολιτιστικοί σύλλογοι και χριστιανικά σωματεία που πρωτοστάτησαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, ήδη έχουν αποστασιοποιηθεί από το «συλλαλητήριο» που διοργανώνει ο κ. Μιχάκης.
Οι ίδιοι οι διοργανωτές του Συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης μόλις ενημερώθηκαν για το ποιος δημιούργησε την εκδήλωση στο facebook για το Συλλαλητήριο της Αθήνας αποφάσισαν να απέχουν από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
Ποιο είναι το επάγγελμα του κ. Μιχάκη;
Ο κ. Μιχάκης δηλώνει δικηγόρος και νομικός σύμβουλος. Στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αναφέρει ότι είναι ψάλτης. Σε άρθρα του στο διαδίκτυο υπογράφει ως μουσικοσυνθέτης και δικηγόρος. Έχει δηλώσει ότι δημοσιογραφεί από 15 ετών. Δηλώνει επίσης ότι είναι μαθητής του Μανώλη Ανδρόνικου. Στο βιογραφικό του υπάρχουν οι ιδιότητες του υποψήφιου βουλευτή καθώς και του προέδρου του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ.
Η πολιτική σταδιοδρομία του κ. Μιχάκη
Ο κ. Μιχάκης τον Ιανουάριο του 2015 επεδίωξε να καθίσει στης Βουλής τα έδρανα. Έθεσε τον εαυτό του στην κρίση του εκλογικού σώματος ως υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Τερμάτισε προτελευταίος μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών.
Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος. Ο κ. Μιχάκης τότε ενημέρωσε τους υποστηρικτές του μέσω του ιστολογίου του ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής γιατί «όλοι εξαπατούν τον ελληνικό λαό» και ζήτησε από το κοινό του να σταθεί δίπλα του τονίζοντας πως θα το δικαιώσει.
Ο κ. Μιχάκης και τα κηρύγματα μίσους στο Ωραιόκαστρο
Τον Οκτώβριο του 2016 συναντούμε τον κ. Μιχάκη να μιλά σε εκδήλωση στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Επί σαράντα λεπτά κάποιος κύριος του κρατά την ομπρέλα ενώ ο ίδιος απευθύνεται με κραυγές σε εκατό άτομα. Αναφωνεί ακραία συνθήματα σε μια εκδήλωση με ανάλογο ακροατήριο. Λίγες ημέρες μετά θα μιλήσει σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και θα πει ότι ήταν κεντρικός ομιλητής σε συλλαλητήριο που έγινε στο Ωραιόκαστρο και καλύφθηκε από διεθνή μέσα ενημέρωσης. Δείτε το σχετικό βίντεο:
Ο κ. Μιχάκης έχει ξαναδιοργανώσει συλλαλητήριο
Το 2010 ο κ. Μιχάκης είχε συντονιστικό ρόλο σε ένα συλλαλητήριο, στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου ήταν ο ίδιος. Πίσω του στέκονταν τρεις λεβέντες με περικεφαλαία, ασπίδες και ακόντια. Ο εικονολήπτης κινηματογραφούσε μόνο τον ομιλητή. Το πλήθος δεν πρέπει να ξεπερνούσε τα είκοσι άτομα. Ο κ. Μιχάκης φαίνεται στο βίντεο να υπόσχεται στο κοινό του ότι ο αριθμός των συγκεντρωμένων θα αυξηθεί αργότερα μιας και «οι Έλληνες είμαστε της τελευταίας στιγμής». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τέλη Μαρτίου το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα
Αρκετοί δημοσιογράφοι αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται περί προσώπου που θα κάνει νούμερα και άρχισαν να παίρνουν συνεντεύξεις από τον κ. Μιχάκη, προβάλλοντάς τον ως διοργανωτή του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία. Σύμφωνα με πληροφορίες στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα έχουν ήδη δηλώσει ότι θα πάρουν μέρος ακροδεξιές ομάδες, μέλη της Χρυσής Αυγής και ομάδες παλαιοημερολογιτών.
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Παμμακεδονικές Ενώσεις, τα πολιτιστικά σωματεία, οι χριστιανικοί σύλλογοι και άλλοι φορείς θα περιμένουν να δουν τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις και τότε θα ανακοινώσουν την πραγματοποίηση νέου συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει πριν τα μέσα Μαρτίου. Η εκδήλωση του κ. Μιχάκη δεν έχει καμία σχέση με συλλαλητήριο και δεν θα πρέπει να συνδέεται με τις συντονισμένες ενέργειες φορέων που ανήκουν στον πατριωτικό χώρο και εργάστηκαν σκληρά για την πραγματοποίηση του μεγαλειώδους Συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης.

Στο βίντεο αυτό: Χαιρετισμοί προσωπικοτήτων και φορέων. Οι καλλιτέχνες Αλέξανδρος ο Αχαιός (Αλέξανδρος Χάχαλης) και Δημήτριος Μιχάκης – Αλέξανδρος.

4/4/2009: Για πρώτη φορά ύστερα απο 1.600 χρόνια, άναψαν δεκάδες κεριά στην Θεσσαλονίκη στη μνήμη των θυμάτων της θηριωδίας του αυτοκράτορα Θεοδοσίου του “Μεγάλου”, του ανθρώπου που επέβαλλε δια νόμου μια αλλόδοξη θρησκεία στον ελληνισμό απαγορεύοντας με την ποινή του θανάτου τη δημόσια εκδήλωση της ελληνικής λατρείας.
Η εκδήλωση τιμής και μνήμης η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Πολιτιστ. Συλλόγου “Προμηθεύς Πυρφόρος”, τη συνεργασία της Κοινότητος Ελλήνων ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ και  συμμετείχε ενεργά η ΟΜΑΔΑ «Ε» Ελλήνων και πολλοί καλλιτέχνες, έλαβε χώρα στην πλ. Ναυαρίνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 50 μόλις μέτρα απο το σημείο που βρισκόταν οι πύλες του φημισμένου Ιππόδρομου της Θεσσαλονίκης όπου έλαβε χώρα η σφαγή των χιλιάδων πολιτών.
Τα βίντεο της εκδήλωσης ολοκληρώνονται σε 7 μέρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αθανάσιος Πάτρα 25 Ιανουαρίου 2018 - 19:12

Καλησπέρα.Γιατι να μην οργανώσουμε εμείς ως Αρδην,μαζί με όλους τους πατριωτικούς χώρους,τις Μακεδονικές,Χριστιανικές και λοιπές οργάνωσης και όσους άλλους θέλουν,ένα άλλο συλλαλητήριο στην Αθήνα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ