Αρχική » Δηλωτικό προθέσεων!

Δηλωτικό προθέσεων!

από Άρδην - Ρήξη

του Βασίλη Στοϊλόπουλου 

Δεν πρόκειται μόνο για ένα εντελώς αδιάφορο «σύμβολο» των Αγγελοπούλου-Μητσοτάκη για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του ΄21 που απλά δεν απηχεί το λαϊκό αίσθημα ή την ιστορική πραγματικότητα. Είναι και δηλωτική πράξη μιας διαπαραταξιακής, πληκτικής κι εθνομηδενιστικής ελίτ που συντονισμένη μ΄ ένα τεράστιο κι ελεγχόμενο από αυτήν μιντιακό σύστημα συμφερόντων επιδιώκει τη σταδιακή αποδυνάμωση του έθνους-κράτους και την παραχάραξη της ιστορίας, δεν κρύβει τη δουλική αφοσίωσή της στην παγκοσμιοποίηση και στηρίζει «υποδόρια» τη μαζική μετανάστευση και την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση μιας χώρας με μειωμένη πλέον εθνική κυριαρχία. Για μια ακόμα φορά, έστω και σημειολογικά, φανερώνεται το πραγματικό πρόσωπο μιας αλαζονικής και υποκριτικής ελίτ, διαχρονικά αποκομμένης από τον ελληνικό λαό, που θέλει με κάθε τρόπο να τον νουθετεί και να χειραγωγεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

3 ΣΧΟΛΙΑ

Μπαμπης 8 Φεβρουαρίου 2020 - 16:05

Ηθελαν να αποφύγουν τις φουστανέλες και έβαλαν ένα κασκόλ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mike 8 Φεβρουαρίου 2020 - 16:06

«Ελλάδα 2021»: Tα 31 ονόματα της Επιτροπής https://www.businessnews.gr/el/ellada/«ελλάδα-2021»-tα-31-ονόματα-της-επιτροπής.html ειναι πραγματι σχεδόν όλοι εθνομιδενιστές !!! δείτε τους !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιωργος 9 Φεβρουαρίου 2020 - 10:10

Δεν ντρεπόμαστε λίγο… Λογότυπο χωρίς την ελληνική σημαία… Ανθελληνισμος από φραγγατους που δεν τους ενδιαφέρει τίποτα… Ντροπή. Η ιστορία και ο τόπος αυτός έχει πρώτη την σημαία κ μετά ολα τ αλλά. Τι να λέμε σε ανθρώπους των δις της Ελβετίας κ των παραδεισων.. Για σημαίες…τιμη.. Πατρίδα.. Οικογένεια.. Σεβασμό.. Πίστη…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ