Αρχική » Ανακοίνωση Άρδην: Ένα βροντερό μήνυμα και μια μεγάλη αφετηρία

Ανακοίνωση Άρδην: Ένα βροντερό μήνυμα και μια μεγάλη αφετηρία

από Κίνημα Άρδην

Σήμερα, ο ελληνικός λαός, πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη συγκέντρωση στην ιστορία της χώρας, όπως αναγνωρίζουν τα ίδια τα συστημικά ΜΜΕ, κατέδειξε πως ο κατήφορος των εθνομηδενιστικών ελίτ και ηγεσιών συνάντησε, για πρώτη φορά, το πρώτο μεγάλο παλλαϊκό ΟΧΙ, που συνεχίζει και διευρύνει το πρώτο μήνυμα της Θεσσαλονίκης.

Μετά από δεκαετίες κυριαρχίας των εθνομηδενιστών της αριστεράς και της δεξιάς, που κατέστρεψαν και ξεπούλησαν τη χώρα, τα μεγάλα συλλαλητήρια της  Αθήνας και της Θεσσαλονίκης σηματοδοτούν την απαρχή μιας νέας ιστορικής περιόδου: Ο ελληνικός λαός, καθημαγμένος από τα μνημόνια, απειλούμενος από τους θρασύτατους νεοθωμανιστές και λοιδωρούμενος από τις μεγάλες δυνάμεις, κατέδειξε ότι είναι αποφασισμένος να εγκαινιάσει μια νέα πορεία, που μόνο αυτή μπορεί να βάλει φραγμό σε έναν δρόμο ιστορικού εξανδραποδισμού ενός μεγάλου και ιστορικού έθνους

Οι Έλληνες, με την παρουσία τους σήμερα, η οποία δεν αποτελεί μόνο απάντηση στις προκλήσεις του σκοπιανού αλυτρωτισμού, στον εθνομηδενισμό των κυβερνώντων και τις κάθε είδους τραμπούκικες προκλήσεις,  άνοιξαν τον δρόμο για μια  νέα αντιστασιακή έξαρση. Αποκλείοντας και όλους εκείνους που επιχείρησαν και επιχειρούν ήδη να καπηλευτούν αυτό το μεγαλειώδες κίνημα, έχοντας διδαχτεί από το προηγούμενο του εκφυλισμού του μεγάλου κινήματος των Αγανακτισμένων, θα πρέπει να οικοδομήσουν ένα μεγάλο πατριωτικό δημοκρατικό κίνημα, που μόνο αυτό μπορεί να βάλει φραγμό στην κατρακύλα και να εγκαινιάσει μια νέα περίοδο ιστορικής αναγέννησης.

Σήμερα, οι διαδηλωτές έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Το στοίχημα είναι αυτό το μήνυμα να μεταβληθεί σε ένα εθνικό πρόταγμα συνεκτικό και νικηφόρο. Επί τέλους.

Κίνημα Άρδην                                          4/2/18

Από το μεγαλειώδες συλλαλητήριο 

ΣΧΕΤΙΚΑ

11 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ 4 Φεβρουαρίου 2018 - 17:58

Ζήτω η Πατρίδα! Κάτω οι ψεύτες κι οι κλέφτες!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ν. αποστολίου 4 Φεβρουαρίου 2018 - 22:39

εγώ πάντως για Θράκη, Κύπρο, Αιγαίο,Τουρκία, Ευρώπη, μνημόνια, ασφαλιστικό, κοινωνία…δεν άκουσα τίποτε, ούτε για ξεκάρφωμα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρίστος 4 Φεβρουαρίου 2018 - 22:42

Απλά, ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α.Τ 4 Φεβρουαρίου 2018 - 22:47

Η λάσπη που δέχεται ο Μίκης μετά τη συγκλονιστική και ενωτική αυτή ομιλία απ τα φερέφωνα του φασιστοειδούς αριστερού παρακράτους είναι άνευ προηγουμένου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΧΡΟΝΗΣ ΒΑΡΣΟΣ 5 Φεβρουαρίου 2018 - 00:08

το φοβερο ειναι οτι μια ομιλια σαν του Μικη με σαφες ΕΑΜικο περιεχομενο και χαρακτηρα τη δεχεται με ενθουσιασμο ενα κοινο στην πλατεια μη αριστερο στην πλειοψηφια του ή ακομη και συντηρητικο ή δεξιο ενω οι “αριστεροι” κυκλοι και οι “προοδευτικοι” την απαξιωνουν και την χαρακτηριζουν εθνικιστικη και ακραια! Η Εφημεριδα των Συντακτων θυμιζει τον δεξιο τυπο οταν ο κοσμος κατεβαινε στις πλατειες εναντια στα μνημονια. Διαδηλώνει ο πολιτης εναντια στα μνημονια και την οικονομικη και πολιτικη υποδουλωση της χωρας, ειναι ακραιος αριστερός που θελει να απομονωθει η χωρα. Διαδηλωνει για τη Μακεδονια ειναι ακροδεξιος και εθνικιστης!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
robin_on_hood 5 Φεβρουαρίου 2018 - 10:02

Οἱ “άκριβέστατες” καταμετρήσεις τοῦ πλήθους τῶν συλλαλητηρίων τῆς Ἀστυνομίας άποδεικνύουν τὴν κα. Ρεπούση ἐρασιτέχνισσα στὴν καταγραφὴ ἱστορικῶν γεγονότων!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σοφία 5 Φεβρουαρίου 2018 - 10:40

Και που να δείτε το βρίσιμο από τη ΛΑΕ- ΙΣΚΡΑ. Δουλεύουν για την προπαγάνδα του Μαξίμου.
Πάντως αν μη τι άλλο, πέσανε οι μάσκες όλων και οι μύθοι της μεταπολίτευσης. Όπως λέει και ο Καβάφης
έρχεται η ώρα να πεις το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι. Εν προκειμένω να αλλάξεις στρατόπεδο ,να κάνεις τις επιλογές σου απαλλαγμένος από μύθους. Πέρα από την χρεωκοπημένη συστημική αριστερά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μ. Αλεξίου 5 Φεβρουαρίου 2018 - 10:45

…προβληματίζομαι βλέποντας στα μμε να ασχολούνται με το μέγεθος της συγκέντρωσης κ όχι με την ουσία του! Δεν κατέβηκα Αθήνα για το συλλαλητήριο γι’ αυτό δεν έχω εικόνα, αλλά,τελικά, οι Αθηναίοι πήγαν στο Σύνταγμα;… ή μήπως, εκεί βρέθηκαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας πλην των Αθηναίων; …αν έτσι συμβαίνει,τότε η μεγαλύτερη πληγή του νεοελληνικού κράτους, ο αθηνοκεντρισμός, πρέπει να αντιμετωπιστεί κατά προτεραιότητα μήπως και καταφέρουμε να σώσουμε την πατρίδα …

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σπύρος 5 Φεβρουαρίου 2018 - 11:43

μια εικόνα όσο χίλιες λέξεις: ένας μητροπολίτης να ασπάζεται το χέρι του Θεοδωράκη!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑPIS MELIFERA 5 Φεβρουαρίου 2018 - 14:27

Ίσως η τελευταία και πιο μεγαλειώδεις παρέμβαση του Μεγάλου Ελληνα Μίκη Θεοδωρακη, γνήσια πατριωτική και ενωτική με πλήρη ψυχολογική ελευθερία. Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την ιστορικών διαστάσεων προσφορά του στην Ελλαδα. Ο Θεός να τον έχει καλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασίλης Δ. Μπαρτάς 6 Φεβρουαρίου 2018 - 17:07

Έχω την γνώμη ότι δεν πρέπει να υπάρχει αναφορά περί “αλυτρωτισμού” των Σκοπίων. Γιατί η λέξη “αλυτρωτισμός” σημαίνει ότι προσβλέπω στην απελευθέρωση των “αλύτρωτων πατρίδων”. Όπως για τον Ελληνισμό αλύτρωτες πατρίδες φυσικά είναι η Μικρά Ασία, ο Πόντος, η Κωνσταντινούπολη, οι Ίμβρος και Τένεδος, η Βόρειος Ήπειρος, η Κατεχόμενη Κύπρος γιατί εκεί ζούνε ή ζούσαν εκ γενετής Ομοεθνείς και Ομόγλωσσοι Έλληνες, οι οποίοι ξεριζώθηκαν με Γενοκτονία(Πόντος-Μικρά Ασία) ή Εθνοκάθαρση(Κωνσταντινούπολη, Ίμβρος, Τένεδος, Κύπρος). Αντίθετα οι Σκοπιανοί έχουν ιμπεριαλιστικές και επεκτατικές βλέψεις σε βάρος ακραιφνώς Εθνικών εδαφών της Ελλάδος με ανιστόρητες καθαρά αναφορές.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ