Αρχική » CD – Γεννετικά Καθαροί

CD – Γεννετικά Καθαροί

από Άρδην - Ρήξη

του Άκης Ασπρογέρακα, από το Άρδην τ. 29, Μάρτιος-Απρίλιος 2001

Γεννετικά Καθαροί Lost Bodies C.D. Αναφοράς

Λίγο πριν την έναρξη των γενετικών ελέγχων από το Μεγάλο Αδερφό, οι Lost Bodies ξεδιπλώνουν το DNA τους και με περηφάνια παρουσιάζουν το πιστοποιητικό της γενετικής καθαρότητάς τους. Η φυλετική τους προε-λευση, κατέρχεται από τις οργισμένες ΡΟΚ. ορδές του ’90, που επέδραμαν και πειραματίστηκαν επάνω στο πτώμα του παλιού κόσμου. Θα έλεγε κανείς, ότι η σφοδρή κριτική τους στις Δομές και η άρνηση της θεαματικότητας τους, πυροδοτήθηκαν από τις παρέες των λυσσασμένων του Σηάτλ και της Πράγας. Εδώ όμως η σύγκριση με τις συγγενείς Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές Φυλές σταματά. Οι Lost Bodies ζητούν και δίνουν περισσότερα. Η άρνηση της μουσικής φόρμας με το υποσυνείδητο κάλεσμα για υπέρβαση, αποκλείει την μονοσημία και κριτικάρει σφοδρά τον δογματισμό. Η ανάμειξη μεγάλων Φιλοσοφικών, Πολιτισμικών και Κοινωνικών ερωτημάτων με ευτελή “σκουπίδια” της καθημερινής πραγματι κότητας, ξυπνούν Παυλωφικά ανακλαστικά, στους ανυποψία στους ακροατές. Πράγματι, εδώ απαιτείται η μίνιμουμ ατομική εκπαίδευση, που έχει θεσπίσει η φυλή των Lost Bodies, δηλαδή θήτευση σε κοινωνικά κινήματα, τρόπος ζωής που να διαφέρει α πό την εμπορευματική αισθητική ισοπέδωση και άλλες αξιακές πτυχές που συμβάλουν στην εξάλειψη του εμφυτευμένου κοινωνικού πρωτογονισμού. Για τον φυλετικά μη συγγενή ακροατή, όμως, η ταύτιση με την μουσική τους δεν είναι εύκολη. Πρέπει να είναι έτοιμος να ανεχθεί τον χλευασμό του οποιουδήποτε κύρους, τον διαμελισμό της κατεστημένης αισθητικής σε κυτταρικό επίπεδο και την εξοβέλιση της ομοιομορφίας σαν εκφυλιστικού συμπτώματος. Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, το “Γενετικά Καθαροί” C.D. αναφοράς μπορείτε να υπολογίσετε το βαθμό του πρωτογονισμού σας, κάνοντας το τεστ του ατομικού Γενετικού Ελέγχου, απλά ακούγοντάς το.

Πράγματι, η ήσυχη και ανηλεής κριτική τους, χωρίς κορώνες, δημιουργεί κενά, όπου ο λόγος παραφρονεί. Σ’ αυτά τα κενά, λοιπόν μπορούμε να καθρεφτίσου με το ένστικτο, την απώθηση και γενικά την υφιστάμενη γενετική προσβολή που έχουμε υποστεί. Ετσι με δείκτη πολιτισμικής ορθότητας, το “Γενετικά Καθαροί” μετράμε τις βιοπαρεκκλίσεις μας και ακολουθώντας τις αλλεπάλληλες υπερβάσεις των LOST BODIES, κατανοούμε την ασυνείδητη γενεαλογική συμπεριφορά μας.

To C.D. βελτιώνει τα κριτήρια των προσλήψεων στο Δημόσιο Τομέα, της στρατολόγησης μελών σε κόμματα συνεκτικής ιδεολογίας βρίσκει εφαρμογή σαν μουσική υπόκρουση σε σύγχρονες ανακριτικές διαδικασίες και γενικά όπου είναι απαραίτητη η εξαφάνιση του μονοσήμαντου Δογματισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αρέσει σε %d bloggers: