Αρχική » Στηρίξτε τo Άρδην και τις Εναλλακτικές Εκδόσεις

Στηρίξτε τo Άρδην και τις Εναλλακτικές Εκδόσεις

από Άρδην - Ρήξη

 Κάντε δώρο ένα βιβλίο των Εκδόσεων μας.

Τα τελευταία τρία χρόνια είναι πολύ δύσκολα οικονομικά για όλους μας, αλλά για συλλογικά εγχείρημα, όπως αυτό του Άρδην που επιβιώνουν αποκλειστικά και μόνο από τις πωλήσεις βιβλίων και εντύπων και από εισφορές μελών και φίλων, είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τον χώρο μας και να συνεχίσουμε να εκδίδουμε τα έντυπά μας σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία με τις δικές του ιδιομορφίες στον χώρο του βιβλίου, (π.χ. η τιμή του χαρτιού έχει αυξηθεί τον τελευταίο χρόνο 100%), είναι απαραίτητο οι φίλοι μας να στηρίξουν τις εκδόσεις μας.

Φέτος, ειδικά, που στην επέτειο των 100 χρόνων από την Καταστροφή του 1922 επιχειρείται από το σύνολο του πολιτικού κόσμου (αλλά σε μεγάλο βαθμό και από τον πνευματικό) να ξεχαστεί ή στην καλύτερη περίπτωση να επικεντρωθεί, σε επιδερμικές οπτικές, το Άρδην ανέλαβε ένα μεγάλο φορτίο για να φωτιστεί η Καταστροφή στην πραγματική της διάσταση. Να φωτιστούν τα λάθη που έγιναν τότε, αλλά και θα αποτρέψουν τυχόν επανάληψή τους, ώστε ο Ερντογάν να μην ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε ο Κεμάλ. Η δουλειά που έχει γίνει κυρίως μέσω του νέου βιβλίου του Γιώργου Καραμπελιά, 1909-1922, Επανάσταση και Αντεπανάσταση στην Ελλάδα (Εναλλακτικές Εκδόσεις), αλλά και του τεύχους Άρδην (τ. 124, 1922: Η Μεγάλη Ιδέα και ο μικροελλαδισμός), των δύο τόμων του νέου Λόγιου Ερμή (τ. 24, «το 1922 και η Μεγάλη Ιδέα» και υπό κυκλοφορία τις προσεχείς ημέρες του τεύχους 25 ), αλλά και του βιβλίου για την Παλαιά Φώκαια αυτό το σκοπό εξυπηρετούν, να φωτίσουν μια περίοδο που οι Έλληνες θέλουν να ξεχάσουν, κουκουλώνοντας το τραύμα της Γενοκτονίας και της προσφυγιάς του μικρασιατικού ελληνισμού. Επίσης, την Πέμπτη θα κυκλοφορήσουν δύο νέα βιβλία, το πρώτο με τίτλο: Ουκρανία, η ρωσική εισβολή και ο πόλεμος της προπαγάνδας και το δεύτερο: Ρωσία, Αυτοκρατορία ή έθνος κράτος;

Γι’ αυτό είναι σημαντικό φίλες και φίλοι να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια αγοράζοντας τα βιβλία και τα έντυπά μας, αλλά και να τα γνωστοποιήσετε και σε άλλους. Προπαντός δε αυτή την εορταστική περίοδο να επιλέξετε για δώρο το βιβλίο του Γ. Καραμπελιά1909-1922, Επανάσταση και Αντεπανάσταση στην Ελλάδα ή/και τα υπόλοιπα βιβλία μας.  

Σε μια περίοδο που πολλοί θέλουν η φωνή του Άρδην να περιοριστεί ή και να παύσει, είναι σημαντικό οι φίλοι του να δώσουν την απάντησή τους στηρίζοντας το Άρδην και το εκδοτικό του εγχείρημα.       

Επισκεφτείτε το παζάρι μας για να προμηθευτείτε τα βιβλία και τα περιοδικά (Χριστουγεννιάτικο παζάρι βιβλίου των Εναλλακτικών Εκδόσεων, Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023, Ξενοφώντος 4, Αθήνα) ή επικοινωνήστε μαζί μας για τηλεφωνική παραγγελία στο 210-3826319 ή ηλεκτρονικά από εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ